Προς το περιεχόμενο

Black MacBook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου το ξερω οτι ειναι ενα πολυ παλιο λαπτοπ αλλα απο πολυ μικρος ηθελα ενα...

θα ηθελα να ρωτησω σε ηδη χρηστες-ιδιοκτητες του λαπτοπ...ειναι καλο?

Αντεχει για παραδειγμα το xCode που τρεχω (οχι τοσο συχνα) στο macbook pro μου?

Ειναι πολυ ομορφο μηχανημα και αυτο που εχω το ξερω, αλλα δεν μπορω να το δουλεψω με ανεση καθως λυπαμαι τα λεφτα μου (1) γιατι τα μαζευα απο μικροεφαρμογες που εφτιαχνα και δουλιτσες και (2) φοβαμαι παρα πολυ μην το γρατζουνισω!

Και να ζητησω μαλιστα αν εχει καποιος καποιο τετοιο μηχανημα που σκεφτεται να πουλησει με ενδιαφερει παρα πολυ...

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Εγώ έχω και είναι μια χαρά το μηχάνημα.. Βέβαια mountain lion δεν πήρε, αλλά με κόλπο μπαίνουν.. Από ταχύτητα αν το φορτώσεις με ram είναι μια χαρά και αν φυσικά του βάλεις και κανάν ssd θα πετάει..

Το xcode δεν θέλει και τίποτα τρελό, μια χαρά θα είσαι..

Εγώ θα το πούλαγα αλλά μόνο αν έβρισκα πολύ καλή τιμή :P

Επίσης να προσέξεις να είναι καθαρό από σκόνες.. Μην το είχε κανένας και δεν το καθάριζε ποτέ από μέσα γιατί ανεβάζει θερμοκρασία όταν είναι μπουκωμένο με σκόνη και βρωμιά..

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσουν τα snow leopard πολυ περισσοτερο απο καθε αλλο λογισμικο που ειχα.

Καλα SSD δεν εχω βαλει ουτε στο pro μου αλλα ναι φανταζομαι οτι θα αξιζε!

Εσυ τι δουλειες κανει με το mb black σου?

ποιας χρονιας ειναι?

Σκονες ναι γενικα μαζευει και αυτο που εχω και το ανοιγω πολυ συχνα για καθαρισμα...αν δεν ειναι καθαρο ζεματαει!

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα μαύρο MacBook4,1 early 2008.

Τρέχει Lion και μου έχει μείνει να του βάλω 4gb μνήμη που είναι και το μέγιστο που παίρνει.

Στο θέμα του SSD υπάρχει ένα αρνητικό, καθώς ο adapter είναι sata1, οπότε δεν τερματίζει ο δίσκος.

Στο δικό μου σε κάποια benchmark που είχα κάνει έπιανε 120-130mb/s που είναι πολύ χαμηλότερα από τις δυνατότητες του δίσκου (250-275mb/s Corsair F60), αλλά και πάλι καλύτερα από τα 70-80mb/s του συμβατικού.

Πέρα από αυτά όμως είναι πολύ καλό μηχάνημα σε μέσες άκρες που δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα, όλα τα προγράμματα δουλεύουν αξιοπρεπέστατα για μηχάνημα κοντά 5ετίας.

Για τιμή, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο eBay, αν και νομίζω πως 350-400eur τα πιάνει άνετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...