Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα προγραμμα για αντροιντ τηλεφωνα που να σου δειχνει τους χαρτες τις οδους κτλπ χωρις ιντερνετ δηλαδη offline.εψαξα για το google maps αλλα δεν ειναι διαθεσημο στην χωρα μας ακομα

Δημοσ.

Τί εννοείς δεν είναι διαθέσιμο το Google Maps στη χώρα μας; Η αφαρμογή με τους χάρτες ήταν πάντα διαθέσιμη, η πλοήγηση δεν είναι (Google Navigation). Όσο για offline, όταν είσαι στο ιντερνετ μπορείς να αποθηκεύσεις μια συγκεκριμένη περιοχή από τον χάρτη και να την βλέπεις κανονικά offline.

Δημοσ.

Όσο για offline, όταν είσαι στο ιντερνετ μπορείς να αποθηκεύσεις μια συγκεκριμένη περιοχή από τον χάρτη και να την βλέπεις κανονικά offline.

αυτο το χαρακτηριστικο δεν εχει ερθει στην χωρα μας ακομα εκτος και αν δεν το βρισκω εγω

Δημοσ.

αυτο το χαρακτηριστικο δεν εχει ερθει στην χωρα μας ακομα εκτος και αν δεν το βρισκω εγω

Όταν είσαι μέσα σε κάποιον χάρτη στο Google Maps, πάτα το μενού και πρέπει να σου βγάζει επιλογή "διάθεση εκτός σύνδεσης". Μόλις το επιλέξεις εμφανίζεται ένα μπλε τετράγωνο πάνω στον χάρτη που ορίζει τν περιοχή που θέλεις να αποθηκευθεί. Υποθέτω βέβαια ότι έχεις ενημερώσει την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση.

Δημοσ.

Όταν είσαι μέσα σε κάποιον χάρτη στο Google Maps, πάτα το μενού και πρέπει να σου βγάζει επιλογή "διάθεση εκτός σύνδεσης". Μόλις το επιλέξεις εμφανίζεται ένα μπλε τετράγωνο πάνω στον χάρτη που ορίζει τν περιοχή που θέλεις να αποθηκευθεί. Υποθέτω βέβαια ότι έχεις ενημερώσει την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση.

εχω το sony xperia neo v και η εκδοση του μαπ ειναι η 6,3,0.Mε το κουμπι μενου εμφανιζει "διαγραφη χαρτη" (που ειναι θολο).ρυθμισεις και βοηθεια

Δημοσ.

H πιό πρόσφατη έκδοση είναι η 6.11.1. Εγώ έχω πειραγμένο SGS (με αυστραλέζικη ρομ) αλλά η κοπέλα μου έχει όπως εσύ Neo V με Gigngerbread απείραχτο ελληνικό, οπότε μάλλον πρέπει να κάνεις ενημέρωση το Maps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...