HALF EVIL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ και μερικές ημέρες στα καλά καθούμενα έχω το εξής πρόβλημα: Πατάω το εικονίδιο του Origin, βάζω την ηλεκτρονική διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασης και μου βγάζει το μήνυμα " Παρουσιάστηκε άγνωστο πρόβλημα. Επανεκκινήστε το Origin και δοκιμάστε ξανά " Ενέργεια πρώτη. Το απεγκατέστησα και μέσα από το site της EA.com κατέβασα την τελευταία έκδοση. Τίποτα.- Ενέργεια δεύτερη. Μέσα από το site της EA.com από όπου σημειωτέον έκανα κανονικά log in με τους υπάρχοντες κωδικούς, άλλαξα το password. Τίποτα.- Ενέργεια τρίτη. Έκανα reset στο router ( NetFaster WLAN 3) της HOL. Τίποτα.- Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω τι συμβαίνει; Οτιδήποτε άλλο λειτουργεί κανονικά. πχ Steam, browsers. Έχω εγκατεστημένο το Eset Smart Security και το πρόβλημα εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά. Ευχαριστώ .
gtajunkie Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύς κόσμος έχει αυτό το πρόβλημα και μάλλον πρέπει να έχει σχέση με πεσμένους servers το οποίο οδηγεί σε Validation error. Ψάχνοντας σε forums βρήκα δύο "λύσεις": Πληκτρολογείς το password ξανά και ξανά μέχρι να κάνεις login (σε κάποιον του πήρε 30 φορές μέχρι να το πετύχει) "Ο κουφός τρόπος" : Εάν είσαι κάτοχος του Star Wars The Old Republic, με το SWTOR password σου μπορείς να κάνεις login στο Origin. Φαίνεται πως κατά κάποιο περίεργο τρόπο τα TOR accounts συνδέονται με το Origin.
HALF EVIL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σ' ευχαριστώ πολύ. Σήμερα ύστερα από ατέλειωτες προσπάθειες τελικά συνδέθηκε.
HALF EVIL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Έχουμε 16 Σεπ. και αφού λύθηκε το πρόβλημα με την σύνδεση και την έναρξη του Origin, αφού ανοίξει το παράθυρο με τα παιχνίδια μου, μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο Internet !! Φυσικά επίσης δεν ανοίγει η καρτέλα "Store" και να ξαναδοκιμάσω αργότερα. Πότε του χρόνου
HALF EVIL Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά έλεος, μήπως έχει κάποιος καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Το ίδιο τροπάριο " Δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο . Συνδεθείτε και δοκιμάστε πάλι "
kourtos462 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 το ιδοιο προβλιμα εχω και εγω......σημερα πειρα το BF3 και οποτε προσπαθω να μπω στο origin μου βγαζει "Δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο . Συνδεθείτε και δοκιμάστε πάλι "και η συνδεση μου εμφανιζει περιορισμενη διαθεσημοτητα μονο στο Origin το παθενω αυτο...τι πρεπει να κανω??? καποιος ας βοηθησει αν μπορει!
bad_freddy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, χτες το απόγευμα μπήκα στο origin κανονικά με σκοπό να αλλάξω προληπτικά το password του λογαριασμού μου. Έκανα την διαδικασία μέσα από τον client αλλά μου έβγαλε μήνυμα για τεχνικά προβλήματα και να δοκιμάσω αργότερα. Το βράδυ που πήγα να ξαναδοκιμάσω μου πετούσε μήνυμα για λάθος password μέχρι που μπαίνοντας στο site του origin διαπίστωσα ότι ήταν κάτω οπότε ησύχασα. Αργότερα που το origin επανήλθε και μέχρι και σήμερα το πρωί όσες φορές και να δοκίμασα, τόσο από τον client όσο και από τον browser, παίρνω μήνυμα για λάθος password. Δοκίμασα reset password, έλαβα το μείλ κανονικά, αλλά μόλις καταχωρώ νέο pass, μου πετάει μήνυμα "we are experiencing technical difficulties try again later". Ρε παιδιά μόνο σε μένα συμβαίνει γιατί όργωσα το νετ να βρω μια λύση και πέρα από χτες το απόγευμα που ήταν κάτω όλα δεν έχει άλλος το θέμα που έχω εγώ απ ότι φαίνεται. Εσείς μπαίνετε κανονικά? edit Ξαναδοκίμασα reset pass για 5-6η φορά και έπιασε επιτέλους! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2013 από bad_freddy
prokf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Η ωρα του υπολογιστη σας,και η ημερομηνια πανε καλα?
HALF EVIL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Επανέρχομαι πάλι με το ίδιο πρόβλημα. Το Origin δεν συνδέεται στο Internet. Έχω εγκατεστημένο το Norton 360 και στους κανόνες προγραμάτων του firewall έχω βάλει αποδοχή. Ακόμα και αν απενεργοποιήσω το τείχος προστασίας δεν γίνεται τίποτε. Τι συμβάινει επιτέλους; Είναι ασύμβατο με τις συνήθεις σουϊτες ασφαλείας; Γιατί είμαι κατά 99% σίγουρος ότι αν απεγκαταστήσω το Norton και αφήσω το firewall των Win 8 και βάλω ένα αντιϊικό πχ. AVG , θα λειτουργήσει.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Έβγαλα το Norton και έβαλα το Avast και το Comodo. Απεγκατέστησα το Origin, το ξαναεγκατέστησα, έκανα reset στο password και.......τίποτα. Δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου στο Origin. (Άγνωστο σφάλμα. Επανεκινήστε το Origin και δοκιμάστε αργότερα.) Στο site www.origin.com συνδέομαι κανονικά με την διεύθυνση mail και το password. Τι συμβαίνει ρε παιδιά επιτέλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα