Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

430;

349 είναι χωρίς ΦΠΑ

Mε το ΦΠΑ βγαίνει στα 430.Το γράφει και στο αρχικό post.

Το πήρα το πρωί (από τον Κηφισό). Φαίνεται αρκετά καλο (σαν κατασκευή). Η οθόνη μου φάνηκε μέτρια (αλλά όχι χάλι). για 430 μου φαίνεται μια χαρά

Μπράβο φίλε μου ,καλοδούλευτο.

Σαν χαρακτηριστικά σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

Αυτό είναι το καλό να του να είσαι σε μεγάλη πόλη.Βγαίνει μια καλή προσφορά και τσουπ πετάγεσε και το παίρνεις.

Εγώ για να πάω στο κοντινότερο Μakro θέλω τουλάχιστον 2,5 ώρες πήγαινε ,άλλες τόσες έλα και κανένα 70ευρω βενζίνη ,οπότε δεν συμφέρει και τόσο.

Δημοσ.

Μπράβο φίλε μου ,καλοδούλευτο.

Σαν χαρακτηριστικά σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

Αυτό είναι το καλό να του να είσαι σε μεγάλη πόλη.Βγαίνει μια καλή προσφορά και τσουπ πετάγεσε και το παίρνεις.

Εγώ για να πάω στο κοντινότερο Μakro θέλω τουλάχιστον 2,5 ώρες πήγαινε ,άλλες τόσες έλα και κανένα 70ευρω βενζίνη ,οπότε δεν συμφέρει και τόσο.

Δεν πειράζει..Έχουν άλλα καλά οι μικρές πόλεις και τα χωριά.

• Like 2
Δημοσ.
Το πήρα το πρωί (από τον Κηφισό). Φαίνεται αρκετά καλο (σαν κατασκευή). Η οθόνη μου φάνηκε μέτρια (αλλά όχι χάλι). για 430 μου φαίνεται μια χαρά

Καλοριζικος!!!

Ευχαριστημενος?

Κανεις αλλος που χτυπησε τη προσφορα...?

Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλοριζικος!!!

Ευχαριστημενος?

Ευχαριστώ! Αν και δεν ήταν για μένα (εγώ απλά το έστισα). Όσο ασχολήθηκα μαζί του μου φάνηκε μια χαρά. Θα μπορούσε να είχε καλύτερη κάμερα (όχι ότι είναι σημαντικό). Σαν κατασκευή δεν είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις (αλλά σε αυτήν την τιμή πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο) και η μπαταρία του ήταν αρκετά καλή. Κράτησε γύρω στις 4 ώρες surfing με wifi και full φωτεινότητα (αν και η φωτεινότητα της οθόνης δεν είναι τρομερή). Περίμενα χειρότερες γωνίες θέασης, αλλά είναι ΟΚ. Δυστυχώς τώρα πια δεν είναι στα χέρια μου. Πάντως, ρώτησα και μου είπαν ότι το μηχάνημα πετάει ;-)

Δημοσ.

έχει εξαντληθεί και στα 2 της θεσσαλονίκης(εγνατιας και ιωνίας). μου παν σημερα απο το τηλέφωνο ότι θα βγάλουν αύριο (26/9) άλλον σε προσφορά, αλλά δεν ξέρουν ακόμα ποιον...

Δημοσ.

Παντως για οσους δεν γνωριζουν τα προβληματα υπερθερμανσης ειναι κοινα οσο στους HP οσο και στους Acer επειδη γινονται πετρα οι παστες κυριως στις καρτες γραφικων. Δεν ειναι δυσκολο αν ειναι καποιος εκτος εγγυησης να το ανοιξει και να αντικαταστησει την ξεραμενη παστα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα αντι για τον Ηp εβαλαν το Lenovo IdeaPad V570 (i5-2430M/4GB/640GB) στην ιδια τιμη! ειναι πολυ καλη ευκαιρια, απλα ειναι πολυ λιγα κομματια (στο μακρο παλληνης παιζει να εχει μεινει μονο το εκθεσιακο!)

Δημοσ.

Τελικα αντι για τον Ηp εβαλαν το Lenovo IdeaPad V570 (i5-2430M/4GB/640GB) στην ιδια τιμη! ειναι πολυ καλη ευκαιρια, απλα ειναι πολυ λιγα κομματια (στο μακρο παλληνης παιζει να εχει μεινει μονο το εκθεσιακο!)

Νομιζω οτι κανεις καποιο λαθος...βλεποντας το νεο φυλλαδιο (ισχυει εως 19/10) υπαρχει ξανα το HP στην ιδια τιμη ενω το Lenovo που αναφερεις ειναι στα 499ευρο ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ...αν το ειδες σε καποιο καταστημα ενημερωσε μας...

Δημοσ.

οντως στο φυλλαδιο εχει τον hp αλλα πηρα τηλ το πρωι και μου ειπαν οτι επειδη εχει εξαντληθει εδω και καιρο (παρ ολο που δειχνει στο καινουριο φυλλαδιο οτι τον εχει παλι απο 26/9), και στη θεση σου του εχουν βαλει το lenovo που εγραψα πιο πανω! ειναι σιγουρο γιατι εγω τον αγορασα πριν λιγο! :-)) στο καταστημα της παλληνης οταν πηγα εγω ειχε μεινει μονο το εκθεσιακο, τελευταιο κομματι, αλλα απ οτι μου ειπαν ειναι πολυ λιγο καιρο ως δειγμα οποτε λεει. αν ειναι να παει καποιος καλυτερα να τηλεφωνησει πριν να ρωτησει μηπως εχουν εξαντληθει. ολα αυτα για το καταστημα της παλληνης! στον κιφησο δεν ξερω τι παιζει..

Δημοσ.

Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με το μακρο εγνατίας. μου παν ότι για τον hp τους κρέμασαν τα κεντρικά της αθήνας και ότι την άλλη εβδομάδα θα βάλουν άλλον σε αυτά τα λεφτά που όμως θα ναι κατώτερος. του ανέφερα αυτό για τον λενόβο και μου πε ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει... υπάρχει θέμα συνεννόησης τελικά...

Δημοσ.

Ευχαριστώ erato87, μόλις πήρα το τελευταίο εκθεσιακό Lenovo V570.

Είχαν πινακίδα προσφοράς του στα 349€ (429 με φπα) και 12 άτοκες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...