Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδι θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο headset το οποιο να συνδεεται με τη θυρα ακουστικων του nexus s και με υπολογιστη!θελω(αν υπαρχει βεβαια)να εχει και μικροφωνο!στν ουσια θελω ενα ποιοτικο headset για online gaming που να μπορει να συνδεεται με κινητο!budget ~40€

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
δωσε 49 ευρω και παρε πραγματικα πολυ καλα ακουστικα με τεχνολογια x-fi .. κρυσταλινος ηχος

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headsets/Creative-Headset-Fatal1ty-Gaming-51MZ0310AA001.htm

Τα εχεις?αν ναι πως σου φαινονται?ειναι ανετα?απο ποιοτητα πως πανε?το noise cancelling τι ειναι?

Δημοσ.

Δεν τα εχω αλλα μονο που βλεπω οτι εχει Sound Blaster X-Fi,θα σου δωσει τελεια ποιοητα ηχου και 3D.

Για το noise cancelling το λεει : 'Το μικρόφωνο υποστηρίζει τεχνολογία "ακύρωσης θορύβου" (noise canceling) και μεταφέρει τις εντολές σας με καθαρότητα στα άλλα μέλη ομάδας. Στην ένταση της μάχης αυτό είναι το headset που θα χρειαστείτε - και αυτός είναι και ο λόγος που οJohnathan 'Fatal1ty' Wendel, o παγκοσμίως διάσημος επαγγελματίας gamer το χρησιμοποιεί.προσωπικα αν επερνα ακουστικα αυτα θα επερνα..εχουν και αποσπωμενο μικροφωνο για να ακουσεις με το mp3 κτλ

για εμενα παρτα χωρις κουβεντα

ΥΓ¨: Δες και τα σχολια ανθρωπων που το εχουν παρει στο πλαισιο..γραφουν θετικα και αρνητικα !

Δημοσ.

Τα εχεις?αν ναι πως σου φαινονται?ειναι ανετα?απο ποιοτητα πως πανε?το noise cancelling τι ειναι?

Αν τα ψαξεις στο σκρουτζ, θα τα βρεις στα 36,50. Καλά πρέπει να είναι

Δημοσ.

Άκουσα ότι δεν είναι δυνατά στον ήχο και ότι χαλάνε εύκολα. Θέλω να τα πάρω, αλλά να μη μου μείνουν στο χέρι. Έχετε κάποια άλλη εναλλακτική; Μέχρι 50€.

Δημοσ.

+1 για

Creative Headset SB Tactic 3D Aplha

δεν ξερω που το ακουσες αυτο..αλλα εγω ξερω οτι ειναι πολυ καλα!!!!!!

δεν υπαρχει κατι αλλο !!μετα ανεβαινεις !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...