thanospr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια.Αγορασα 2 ανεμιστηρακια κουτιου και θελω την γνωμη σας για το πως να τα τοποθετησω. Τωρα εχω 2 Aerocool Shark Evil Black LED Fan 120mm 1 Case Cooler Arctic F12 12 x 12 cm και αυτο το κουτι. Εχω μια αυτερμαρκετ ψυκτρα που φυσαει προς τα πισω και καρτα γραφικων.Δεν ξερω πως να τα βαλω γιατι το ανεμιστηρακι που ειχε πανω απο την αρχει φυσαει γυρω στα 40 CFM το arctic γυρω στα 60 CFM και τα aerocool 82 CFM.Ακουω προτασεις πως να τα τοποθετησω.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια.Αγορασα 2 ανεμιστηρακια κουτιου και θελω την γνωμη σας για το πως να τα τοποθετησω. Τωρα εχω 2 Aerocool Shark Evil Black LED Fan 120mm 1 Case Cooler Arctic F12 12 x 12 cm και αυτο το κουτι. Εχω μια αυτερμαρκετ ψυκτρα που φυσαει προς τα πισω και καρτα γραφικων.Δεν ξερω πως να τα βαλω γιατι το ανεμιστηρακι που ειχε πανω απο την αρχει φυσαει γυρω στα 40 CFM το arctic γυρω στα 60 CFM και τα aerocool 82 CFM.Ακουω προτασεις πως να τα τοποθετησω.Ευχαριστω Ξεκαθάρισε μας αυτό κ αν μπορείς ανέβασε μια φώτο από το κουτί σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το ανεμιστηρακι της ψυκτρα του επεξεργαστη φυσαει προς τα πισω και οχι προς τα πανω αυτο εννοω.Και λεω οτι εχω και καρτα γραφικων μηπως παιζει καποιο ρολο στο airflow για το πως να εγκατασταθουν τα ανεμιστηρακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά όλα παίζουν ρόλο και το airflow είναι πολύ ευαίσθητο σε ένα κουτί,πρέπει να έχουμε μια ομαλή ροή φρέσκου δροσερού αέρα και λίγο πίεση σε αυτή. Δια'ταυτα 4 φουρφουρια έχεις συνολικά τώρα,σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι.Και αυτα τα aerocool ειναι τελεια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα δοκίμαζα τα δυνατά στο + δηλαδή εμπρός και κάτω για να γλιτώσω κ λίγο σκόνη.Τα πιο αδύναμα πίσω κ πίσω-πανω για να δημιουργήσω και λίγο πίεση θα έκλεινα σίγουρα τις τρύπες στο πλαϊνό και τις περισσευουμενες πάνω.. Δεν ξέρω αν στην χαλάω λίγο που δεν θα είναι τα καινούρια σου σε τόσο εμφανές ! σημείο.. Οι διαφορές πάντως δεν είναι τεράστιες και αν τα ανακατέψεις και λίγο εικαστικά,δηλαδή εκεί που θέλεις να τα βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι τον ενα καινουργιο λεω κι εγω να το βαλω μπροστα.Το δοκιμασα και φαινεται το φως.Τις τρυπες πως θα τις κλεισω?Και κατω με φιλτρο τι θα κανω?Αγορασα ενα και κοβει πολυ τον ανεμιστηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ έχω χρησιμοποιήσει αλουμινοταινια από μέσα το αποτέλεσμα είναι αυτό. Αν τον έχεις στο πάτωμα το φίλτρο άστο ως έχει αν τον έχεις πάνω στο γραφείο μπορείς η να το "ελαφρώσεις"αν γίνεται η και να το αφαιρέσεις.. Πριν Μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΚ.ευχαριστω.Θα αρχισω δοκιμες απο Τριτη και θα δω τι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Arctic F12 εχει 74CFM στις 1350rpm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Arctic F12 εχει 74CFM στις 1350rpm Ωραίος είναι,αθόρυβος είναι αλλά εγώ τον δικό μου τον φωνάζω "ψόφιο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Αν τον έχεις στο πάτωμα το φίλτρο άστο ως έχει αν τον έχεις πάνω στο γραφείο μπορείς η να το "ελαφρώσεις"αν γίνεται η και να το αφαιρέσεις.. Δεν σ επιασα...Μεσα σε κουτι το εχω στο γραφειο.Εγω παντως οι καλυτεροι που εχω δει ειναι οι aerocool και αθορυβοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν σ επιασα...Μεσα σε κουτι το εχω στο γραφειο ΛοΛ ναι, και όλο το κουτί του υπολογιστή το έχεις πάτωμα η πάνω στο γραφείο ? Αν το έχεις πάνω στο γραφείο μπορείς να αφαιρέσεις το κάτω φίλτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το λες για να μην τραβαει σκονη απ το πατωμα?Γιατι το χω πανω σε βαση 12 εκατοστα πανω απο το πατωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό αυτό αλλά όχι αρκετό,, δες αν μπορείς να το ελαφρώσεις η να το αλλάξεις με ενα κομμάτι από φίλτρο απορροφητήρα κοινό - λευκό,αν θέλεις να παρεμβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα