Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν φορτσάρουν τα άκρα της Μπάγερν, θα έχει τεράστιο πρόβλημα με την άμυνα ψηλά. Δεν νομίζω να το συνεχίσει αν δει κάτι τέτοιο.

Λέει στην ΕΡΤ στην φάση με τον Ριμπερί: "Νοκ ουτ ο Λεβαντόφσκι. Αλά θα σηκωθεί". Θεούλης..

• Like 2
Δημοσ.

Εχουν μπει και υ δυο πολυ καλα διαβασμενοι αλλα η Μπαγερν περισσοτερο...Αν δεν προσεξει η Ντορτμουντ την αμυνα της περισσοτερο θα φαει σιγουρα 2 γκολ.

Ειδε κανεις την κινηση του Χαινκες στου παιχτες του με το χερι οταν πηγε να επαναφερει την μπαλα η Ντορτουντ?(γυρω στο 34)Μαλλον εννουσε να πιεσουν ψηλα,μολις το εκαναν εκλεψαν αμεσως την μπαλα και πηγε να βγει πολυ καλη αντεπιθεση........Απλα μου εκανε εντυπωση.

Δημοσ.

Του την χάρισε την δεύτερη κάρτα νομίζω.

Πάντως μου φαίνεται πως το παιχνίδι έχει πολύ καθαρό χρόνο. Αν δεν κάθονταν και κάτω μερικές λουλούκες...

Δημοσ.

Το ποδοσφαιρο δεν φημιζεται στο οτι αποδισει δικαιοσυνη αλλα αν απεδιδε σημερα μια ομαδα αξιζει να το παρει.Η Μπαγερν.ΟΜΑΔΑ.Χαινκες.

Δημοσ.

O μιλερ πολυ λουσερ,2 σερι φασεις τετ α τετ[η μια αδειο τερμα ]και αντι να την τελειωσε ισπαει την μπαλα δεξια.LOOOOOOOOSEEERRRRSS

Φυσικα αξιζει α το παρει η μπαγιερν αλλα δεν θα το παρει γιατι ειναι Looserrss.

OR NOT. B) :cool:

Το αξιζε

Δημοσ.

Κοιμήθηκε ο άλλος στον πάγκο. Τόση ώρα φαινόταν το πράγμα, αλλά αυτός θυμήθηκε να κάνει αλαγγές αφού το έφαγε και το χρονόμετρο έδειχνε 90.

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο στην Μπαγερν δικαια το πηρε.Ολη την χρονια επαιξε την καλυτερη μπαλα.Ηταν σουπερ σε ολες τις γραμμες.

ΕΙχα πει μαλιστα απο πολυ νωρις οτι ηταν λαθος που πηρε τον Γκουαρδιολα προπονητη και δεν κρατησε τον Χαινκες.ΑΜα πιεζε λιγο τον Χαινκες θα εμενε.Εγκλημα.

Πολυ καλη ομαδα και η Ντορτμουντ αλλα σημερα δεν επαιξε αμυνα.Το ειχα γραψει ενω το σκορ ηταν 0-0 οτι με τον τροπο που επαιζε ο Κλοπ θα το πληρωνε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...