Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλαρός και με συγκρατημένη αισιοδοξία εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου, μια ημέρα πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ. Ο Γερμανός προπονητής, αφού χαρακτήρισε την ομάδα του αουτσάιντερ και ανέλυσε στους δημοσιογράφους την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα Μέσι – Ρονάλντο! Τι είπε; «Ο Κριστιάνο είναι γρήγορος, δυνατός, εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, έχει όμως ένα πρόβλημα και αυτό έχει όνομα: Λέο Μέσι!».

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα ωραιο μεχρι στιγμης τεταρτο τελικο η Βουλιαγμενη προηγειται στο πρωτο 8λεπτο του Ολυμπιακου με 3-2.

Αν ο Ολυμπιακος νικησει σημερα κατακτα τον τιτλο σε αντιθετη περιπτωση θα εχουμε και πεμπτο τελικο στον Πειραια

edit 6-3 μπροστα η Βουλιαγμενη στο ημιχρονο με εντυπωσιακες επεμβσεις του τερματοφυλακα Τσαρκανη.

Απο τον Ολυμπιακο μονο ο Μαγιερακ προσπαθει.

edit Θριλερ στην Βουλιαγμενη.Το φερε στα ισια ο Ολυμπιακος με σερι 0-3 εκανε το σκορ 6-6 και με κοκκινη στον Μαγιερακ παρακαλω

.

ΣΤο πολο ολα αυτα.

Επεξ/σία από alexdelpiero
Δημοσ.

Τις εχουν παιξει αγρια Ντορτμουντευ-Μπαγερναιοι πριν το ματς γυρω απο το Γουεμπλευ
Ειναι που μονο στην Ελλαδα γινονται επεισοδια

Δημοσ.

O Oλυμπιακος ειναι πρωταθλητης Ελλαδος.Νικησε 7-8 μεσα στην Βουλιαγμενη και πηρε το πρωταθλημα με 3-1 νικες.Αρα νταμπλ φετος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η πρόβλεψη μου είναι αυτό που θέλω να συμβεί. 1-2 Dortmund. :P (πάντα στηρίζουμε το αουτσάιντερ)

Δημοσ.

Μακάρι να μπει ένα γκολ νωρίς.....

Και γω με την Dortmund είμαι αλλά εκτιμώ αφάνταστα την ομάδα που ξεφτύλισε με 7 μπαλάκια το ισπανικό σίχαμα.

Δημοσ.

Ο Κλοπ ετσι οπως παει το ματς θα πληρωσει τον τροπο που εχει επιλεξει να αμυνεται.Πολυ ψηλα εχει βγαλει την αμυνα του.

πολυ πιο ωραια η περιγραφη της ερτ με τραπεζανιδη και χαικαλη απο αυτη της νοβα με σωτηρακοπουλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...