Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλα ειδικα στην Ιταλια ειναι γνωστο οτι παει βροχη η ντοπα. Και αυτο με την Γιουβεντους που σαν υποθεση εχει σκασει εδω και χρονια, και με την Παρμα του Μαλεζανι και κατι εξαλλα βιντεο να δειχνουν τον Καναβαρο στα αποδυτηρια να βαραει ενεσεις και μετα απο 2 λεπτα να χασκογελαει και να λεει ασυναρτησιες μεθυσμενου και αλλα ομορφα.

Και σκεφτειτε οτι μιλαμε για δεκαετια '90 πολυ πιο "αθωα" περιοδος απο τη σημερινη που τα εκατομμυρια σε ολα τα επιπεδα πεφτουν σε μεγαλυτερες ποσοτητες απο τοτε. Αλλα και καθαρα αγωνιστικα, σημερα οι αγωνες που δινει ενας παιχτης πχ της Ρεαλ ή της Μπαρτσελονα ειναι πολυ περισσοτεροι απο τοτε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/doping/ntope-h-gioyventoys-ston-teliko-toy-champions-league-to-1996-sumfwna-me-ollandika-mme.2263000.html

Οχι οτι επεσε κανενας απο τα συννεφα..

Γνωστα ειναι τα πεπραγμενα της συγκεκριμενης ομαδας!!

Ε, πασίγνωστα. Το σημαντικό είναι ότι δεν το αμφισβητούμε. Όπως και το ότι επηρέαζαν την επιλογή των διαιτητών.

Αποδείξεις μηδέν, δικαστήρια με ελλιπέστατα στοιχεία που απορείς από που βγάζουν τις αποφάσεις τους, αλλά αυτή η ομάδα στον Καιάδα, γιατί χάλασε την πιάτσα του Μπερλουσκόνι.

Βασικός κανόνας: όταν έχεις έναν ισχυρό (σε πολιτικό επίπεδο) και έναν λιγότερο ισχυρό και βλέπεις τέτοια φαινόμενα, μάλλον ο πιο ισχυρός προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον αντίπαλο.

Δημοσ.

Στις 25/05 έχει ματσάρα Ντορντμουντ - Μπαγερν 21:45 στη nova . Και επειδή δεν έχω nova έμαθα επό ένα φιλαράκι που πήγε σε κατάστημα του είπαν   ότι η nova ετοιμάζει μεγάλη προσφορά που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ...με 10 ευρώ θα δινουν όλα τα Novasports .....Τώρα μάλιστα να δούμε μπαλίτσα με λίγα ευρώ .... θα πάω να δω και εγώ σε ένα κατάστημα να δω τι παίζει

Δημοσ.

Για να δειξουν οτι ξεκινησαν μια ξεκαθαριση μεσα στην ομαδα..Η ουσιαστικη ξεκαθαριση ομως θα πρεπει να γινει με παικτες και αξιολογους ανθρωπους στα διαφορα ποστα της ΠΑΕ

Οπως επισης θα πρεπει να παρει ποδι και ο Σαββας..

Δημοσ.

Στις 25/05 έχει ματσάρα Ντορντμουντ - Μπαγερν 21:45 στη nova . Και επειδή δεν έχω nova έμαθα επό ένα φιλαράκι που πήγε σε κατάστημα του είπαν   ότι η nova ετοιμάζει μεγάλη προσφορά που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ...με 10 ευρώ θα δινουν όλα τα Novasports .....Τώρα μάλιστα να δούμε μπαλίτσα με λίγα ευρώ .... θα πάω να δω και εγώ σε ένα κατάστημα να δω τι παίζει

Το  δειχνει και η ΝΕΤ!

Δημοσ.

Πως και τον σούταραν τον Νικοπολίδη;

Ο προπονητής πρέπει να έχει και κάποιο δείκτη ευφυίας.Νομίζεις οτι ο Αντώναρος το κατέχει.

Δεν μπορεί να ψελίσσει μια πρόταση καλά καλά θα κουτσάρει τώρα μια ομάδα?

Καλός χαρακτήρας λένε,πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά όχι και ο .......

Αστα.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα ευφυίας.

Ο Νικοπολιδης οπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε, είχε τον σεβασμό απ τους παίχτες.

Απλά ο Μιετσελ άκουγε τον προσωπικο του βοηθο και ειχε σαν δέυτερο τον Αντωνη.

Ο ιδιος ειναι πολύ φιλόδοξος.

Ακουγεται εντονα για τον Πλατανιά πλεον.

Πολυ καλή αρχη!

Δημοσ.

Στη Ντορτμουντ ο Παπασταθοπουλος εναντι 10μ!!! Σ αυτο το επιπεδο θα πρεπε να παιζουν κι ο Νινης με τον Φετφα αν εφευγαν νωρις. Κι ο Μητρογλου δεν ειναι για Ελλαδα. Ακομα κι ο Κονε ειδαμε οτι εφυγε, και βελτιωθηκε

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα ευφυίας.

Ο Νικοπολιδης οπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε, είχε τον σεβασμό απ τους παίχτες.

Απλά ο Μιετσελ άκουγε τον προσωπικο του βοηθο και ειχε σαν δέυτερο τον Αντωνη.

Ο ιδιος ειναι πολύ φιλόδοξος.

Ακουγεται εντονα για τον Πλατανιά πλεον.

Πολυ καλή αρχη!

Aλλος ο  Μιετσελ και αλλος ο Μιτσελ.

Οσο για τον Νικοπολιδη, ισχυει αυτο που ειπωθηκε. Δεν ξερω περι ευφιας αλλα μιλαμε για ανθρωπο που αν πει πανω απο 3 σωστες προτασεις ανοιγουμε σαμπανιες. Βεβαια, εχει βελτιωθει πολυ σε σχεση με καποτε :D

Δημοσ.

Ευτυχώς υπάρχει πάντα ο Φώτσης που δεν μπορεί να πει ούτε 2 προτάσεις απανωτές και ξεχνάμε τα χάλια του Νικοπολίδη :D

Δημοσ.

στον σπορτ φμ παιζει καθε λεπτο διαφημιση γνωστης στοιχηματικης εταιριας οπου ενας συζυγος εχει συζητηση με τη γυναικα του και καθε τι που του λεει το αναγει σε στοιχημα.

του λεει πχ καλτσες στο πανω συρταρι και αυτος παιζει...over.

μετα του λεει την ωρα 7 και αυτουνου του ρχεται στο μυαλο ο κουλοχερης...ή εγω είμαι χαζος ή κολλαω σε ασημαντα πραγματα ή κατι δεν επιασα στο νοημα αλλα πως ακριβως θα παιξει το 7 στον κουλοχερη? εκτος αν εννοει ρουλετα οποτε η διαφημιση ειναι ακυρη

θα μου πειτε που κολλησες και συ. ελα ομως που εχω κολλησει μερες που ακουω την κατα τα αλλα σπασ## κη διαφημιση :unsure:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...