Demon13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ..Χιουμορ κανουμε,αν δεν σου αρεσει μην διαβαζεις Γιατί εγώ τι κάνω; Πλάκα έκανα
alexdelpiero Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το πηρε το πρωταθλημα η Πορτο αλλα μπορουσε να το κανει και χωρις την βοηθεια του διαιτητη.Θα κερδιζε ετσι και αλλιως.
Demon13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Και τις επενδύσεις που έκανε η Porto που τις βάζεις; Ας κάνει πρώτα επενδύσεις η Benfica και μετά να μιλήσει για διαιτησία. Ξέρεις πόσα εκ ευρώ έχει βάλει ο πρόεδρος της Porto απ την τσέπη του;
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Και τις επενδύσεις που έκανε η Porto που τις βάζεις; Ας κάνει πρώτα επενδύσεις η Benfica και μετά να μιλήσει για διαιτησία. Ξέρεις πόσα εκ ευρώ έχει βάλει ο πρόεδρος της Benfica απ την τσέπη του; Ακυρο εντελως αυτο που λες..Και ο προεδρος της Μπενφικα και αυτος της Πορτο εχουν κανει τις αναλογες επενδυσεις σε σχεση με τον δικο σου προεδρο που δεν εχει βαλει ουτε ενα ευρω... Εδω ψαχνεις για εναν στοπερ και θα τον χασει για 50 χιλιαδες που ζηταει προκαταβολη.Επισης θα χασει και τον Φιγκεροα απο τι φαινεται για τον ιδιο λογο...
Demon13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Oκ αφού η Benfica επένδυσε, μπορεί να διαμαρτηρηθεί για διαιτησία.
LRoi Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 καλά υπερμαχητές του "καλού" βαρέθηκα να γράφω, εξάλλου ο καθένας βλέπει και πράττει, δεν θα εκλογικεύσουμε κανέναν ποσο μάλλον υποστηρικτές της παράγκας. Oκ αφού η Benfica επένδυσε, μπορεί να διαμαρτηρηθεί για διαιτησία. Βάζελε, αντιπαλός σου είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα, σταμάτα να ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό, είναι άλλα τα μεγέθη πλέον. 2
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Oκ αφού η Benfica επένδυσε, μπορεί να διαμαρτηρηθεί για διαιτησία. Βρε ανθρωπε του Θεου,ειπα εγω ποτε οτι να μην διαμαρτυρηθει ο Αλαφουζος για την διαιτησια επειδη δεν εχει επενδυσει?ας διαμαρτυρηθει για διαιτησια αλλα οχι μονο για την διαιτησια του ολυμπιακου,αλλα για ολους..Γιατι το παει επιλεκτικα μονο και δεν διαμαρτυρεται ας πουμε για τις διαιτησιες του Παοκ,Αστερα,Ατρομητου,Ξανθης,Γιαννενα (οχι για τα μεταξυ τους παιχνιδια μονο) που στο κατω κατω και αυτοι τερματισαν πανω απο εκεινον που θα μπορουσαν με την διαιτησια να μην παρουν τους βαθμους που επρεπε και να τερματισεις απο πανω τους και να μπεις εσυ playoffs (δλδ καποιους βαθμους που πηραν εκεινοι με την βοηθεια της διαιτησιας εννοω) Εγω ειπα απλα οτι κανει μαλακιες γενικως και πως δεν αξιζει ΑΥΤΟΣ για προεδρος του ΠΑΟ..
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 παιδια αν καποιος μπορεσει να βρει ενα λινκ βιντεο με τα γκολ απο το west bromwich-manchester 5-5 θα του ειμαι υποχρεος. ενα λινκ με περιγραφη και αληθινους ηχους απο το γηπεδο. Εκτρωμα βιντεο με τα γκολ αποτυπωμενα σαν να ειναι απο το replay και με αθλια μουσικη χωρις ηχους γηπεδου εχω βρει στο utube υπαρχει βιντεο με τον τιτλο του συγκεκριμενου ματς μαζι με το σκορ...εχει ηδη 60000 views και μπαινεις και δειχνει οτι να ναι απο ασχετος αγωνες...
Demon13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Βρε ανθρωπε του Θεου,ειπα εγω ποτε οτι να μην διαμαρτυρηθει ο Αλαφουζος για την διαιτησια επειδη δεν εχει επενδυσει?ας διαμαρτυρηθει για διαιτησια αλλα οχι μονο για την διαιτησια του ολυμπιακου,αλλα για ολους..Γιατι το παει επιλεκτικα μονο και δεν διαμαρτυρεται ας πουμε για τις διαιτησιες του Παοκ,Αστερα,Ατρομητου,Ξανθης,Γιαννενα (οχι για τα μεταξυ τους παιχνιδια μονο) που στο κατω κατω και αυτοι τερματισαν πανω απο εκεινον που θα μπορουσαν με την διαιτησια να μην παρουν τους βαθμους που επρεπε και να τερματισεις απο πανω τους και να μπεις εσυ playoffs (δλδ καποιους βαθμους που πηραν εκεινοι με την βοηθεια της διαιτησιας εννοω) Εγω ειπα απλα οτι κανει μαλακιες γενικως και πως δεν αξιζει ΑΥΤΟΣ για προεδρος του ΠΑΟ.. Στον alexdelpiero μίλαγα...και αφού δεν το είπες, δεν χρειάζεται να μου απαντάς, μια που ούτε quote σε έκανα ούτε σε ανέφερα. Όποιος έχει την μύγα... Καφενείο των Φιλαθλών λέει, σε ευρύ κοινό επευθύνεται φαντάζομαι, και όχι μόνο σε σένα.
gnsX Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 εδώ που τα λέμε στα καφενεία ο καθένας λέει ότι του ρθει,ζητάς αναπτήρα απο τον γέροντα και καταλήγει στο ότι έτρωγε ψωμί με λαδορίγανη και πήγαινε ξυπόλητος σχολείο περπατώντας 15 χιλιόμετρα,οπότε νταξ 2
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ΕΚπληκτικος ο Στογκλιν στην τεταρτη περιοδο.Περισσοτερο ποιοτικος ο Ηλυσιακος δικαια σωθηκε.Ειδα ολο το ματς εκτος απο την παραταση επειδη βλεπω τελικο ehf χαντμπολ.Για οποιον θελει ειναι στο γιουροσπορτ.Ραινεκα-Ναντ 16-12 στο ημιχρονο. Τι μεγάλος παίκτης που μπορεί να γίνει ο Στόγκλιν αν προσεχτεί και πάει σε μεγαλύτερη ομάδα; Θα αφήσει εποχή πιστεύω αυτός ο παίκτης αν δεν πάρουν το μυαλά του αέρα, έχει όλα τα προσόντα. Το είδα και εγώ το μάτς, έγινε επικό παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο και μέχρι το τέλος της πρώτης παράτασης ήταν στον πόντο. Στατιστικά ήταν καλύτερος ο Ηλυσιακός σε όλες τις κατηγορίες, και σαν ομάδα πιστεύω άξιζε να μείνει στην Α1. 1
Basilisc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τέλος παράτασης http://www.dailymotion.com/video/x1012at_%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CE%B7%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-83-82-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82_sport#.UZmOM6JkMWl
ozi Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/doping/ntope-h-gioyventoys-ston-teliko-toy-champions-league-to-1996-sumfwna-me-ollandika-mme.2263000.html Οχι οτι επεσε κανενας απο τα συννεφα.. Γνωστα ειναι τα πεπραγμενα της συγκεκριμενης ομαδας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις