LRoi Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Έπιασε τόπο η κλάψα της Chelsea τόσα χρόνια για τη διαιτησία λοιπόν.
efo355 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλα ο ΑΝΤ1 απο καταβολης του ποτε δε φημιζοταν για την ποιοτητα της εικονας του...Αλλα ειδικα σημερα ηταν μια τραγωδια, δε δικαιολογειται για τελικο UEFA να δινει εικονα χειροτερη κι απο ερασιτεχνικο stream ειδα τον αγώνα σε stream 1000 kbps ( acestream ) και η εικόνα ήταν απείρως καλύτερη. Τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί ούτε ακόμα και από τον ίδιο τον αντ1.
firewalker Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ούτε οι αριθμοί στις φανέλες δεν ξεχώριζαν... :P
Junior22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 <p>Έπιασε τόπο η κλάψα της Chelsea τόσα χρόνια για τη διαιτησία λοιπόν.</p> ειδες ποσο δυσκολη ηταν η φαση ετσι?προφανως και δεν ηταν υπερ μας η διαιτησια γιατι οφσαιντ ηταν και στον Τορες αν ηθελε καλλιστα θα εδινε πεναλντι!ελτοε αυτου ΟΛΕΣ οι φασεις υπερ της Μπενφικα,χαρισε πολλες κιτρινες καρτες και εδινε φαουλ σε καθε επαφη σε σημειο να γινεται κουραστικος.ο Ματιτς επρεπε στ ~5' να παρει κιτρινη σε καθαρη περιπτωση κιτρινης την οποια δεν εδωσε επειδη ηταν 5ο λεπτο..ολ δεκτο αλλα πως δινεις καρτα στο ~10' στο Ραμιρες για τραβηγμα?εκεινο δεν ηταν νωρις ή δεν ηταν πρωτο φαουλ?αντικειμενικα αν αδικηθηκε καποιος στο ματς αυτος ηταν η Τσελσι και ευκολα διαπιστωμεται αυτο αν δει καππιος το ματς. Sent from my Nexus S using Insomnia
Junior22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 μια χαρα οφσαιντ ηταν,απλα ηταν δυσκολη φαση και βγαινουνε ολοι να βγαλουνε τη χολη τους για την Τσελσι.πολλοι θα θελανε να παιρνανε τιτλους οπως η Τσελσι και ας μην ειναι τοσο θεαματικη η μπαλα που παιζει.τουλαχιστον δεν ειναι κλεμμενοι τιτλοι!η Τσελσι μπορει να εμφανιστηκε στο προσκηνιο τα τελευταια 10-15 χρονια αλλα εχει εδραιωθει ως μια απο τις πιο επιτυχημενες ομαδες και γραφει την ιστορια της τωρα σε αντιθεση με αλλες οπως η Αρσεναλ,Λιβερπουλ κλπ κλπ που ξεχασανε τι θα πει τιτλος Sent from my Nexus S using Insomnia
Sugizo Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 έλα πες την αλήθεια, έγινες Chelsea επί Αμπράμοβιτς..
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τέσπα τώρα τι τρελένεστε?Κ το σηκώσαμε κ δεν έσπασε η κατάρα του 53 της Μπενφίκα 7/7 λολ
chill Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τέσπα τώρα τι τρελένεστε?Κ το σηκώσαμε κ δεν έσπασε η κατάρα του 53 της Μπενφίκα 7/7 λολ Πω πω τι μορφωμένος ποδοσφαιρικά που είσαι Ποιος στα μαθαίνει αυτά xaxa Γράψε λάθος κουμπάρε το 1962 έπεσε η κατάρα.
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ενα πραγμα σωστό δε μπορείς να κάνεις κουμπάρε.Άλλη φορά θα μου δίνεις να μιλάω με την πρώτη σου πηγή κατευθείαν
Junior22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 έλα πες την αλήθεια, έγινες Chelsea επί Αμπράμοβιτς.. οχι 2 χρονια πριν τον ερχομο του Αμπραμοβιτς οταν διεκδικουσε 4η θεση ακομα..Τσελσι εγινα στα ~4-5 χρονων λογω χρωματος!μου αρεσε το μπλε Sent from my Nexus S using Insomnia
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 μου αρεσε το μπλε κάτι σε ρόζ έχουμε να αλλαξοπιστήσω κ γω?Βαρέθηκα την Τσέλσι κ τον Βάζελο.Πολύ μπρουτάλ χρώματα
Junior22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 μου αρεσε το μπλε κάτι σε ρόζ έχουμε να αλλαξοπιστήσω κ γω?Βαρέθηκα την Τσέλσι κ τον Βάζελο.Πολύ μπρουτάλ χρώματα τι να σου πω.ισως οταν βγαλει ομαδα η Μπαρμπι να ικανοποιηθεις και εσυ.εμεις οι αντρες προτιμουμε μπλε!Sent from my Nexus S using Insomnia
ozi Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ομαδα με τεραστιες προσωπικοτητες που μπορουν να καθαρισουν το ματς, ανα πασα στιγμη, χωρις να πιανουν τοπ αποδοση!! Για τους αντιφρονουντες τι να κανουμε θα το συνηθισουν.. Μιας και το καλυτερο υλικο στην Ευρωπη, σε παικτες κατω των 23, θα εχει οδηγο τον Μεγαλο Ζοσε απο το καλοκαιρι!! Ανανεωσε και ο μεγαλος Frankie,εφυγε και ο παππους με το κοκκαλακι της νυχτεριδας, αν εμενε και ο Μαντσινι στην Σιτι θα πανηγυριζαμε απο φετος το επομενο πρωταθλημα!! Come on Blues 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις