Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω προγνωστικά για την αυριανη ματσάρα Μαντσεστερ - τσελσι που παίζει (18.00 στην Nova για όσους θέλουν να το απολαύσουν live) γτ θέλω να το παίξω μαντσεστερ στο στοίχημα . Αξίζει η απόδοση του 2.1 ?????ή θα χάσουμε τα λεφτά μας?? Ελπίζω ότι θα είναι κουρασμένη η τσέλσι ......και το θεωρώ ευκαιρια

Δημοσ.

Από τα χειρότερα παιχνίδια που θυμάμαι σε F4.

Θα το θυμάσαι για πολλά χρόνια ακόμα. 

Περιμένετε να δείτε θέαμα σε ένα παιχνίδι που μετράει περισσότερο η ψυχραιμία, παρά η ικανότητα?

Δημοσ.

Εγώ το καταφχαριστήθηκα προσωπικά. Βεντούζα τον πήγε τον Μεσίνα ο Μπαρτζώκας.

Γενικως δεν του παει του Μεσινα με τις Ελληνικες ομαδες.

Δημοσ.

Δώστε το κύπελλο στον γαύρο και να το σηκώσει ο τριτσωνης... Δε χρειάζεται να παίξουν άλλο

Δημοσ.

Δώστε το κύπελλο στον γαύρο και να το σηκώσει ο τριτσωνης... Δε χρειάζεται να παίξουν άλλο

ο τριτσωνης που κολλαει?

Δημοσ.

ο τριτσωνης που κολλαει?
Βοηθός γραμμής
Δημοσ.

Βοηθός γραμμής

α ενταξει με επιασες ανενημερωτο. το βλεπω σε χαμηλης αναλυσης live streaming στα αγγλικα και δεν τον πηρα χαμπαρι

Δημοσ.

Να το χαρίσουμε στον Αστέρα μωρέ...πότε ξανά θα του δωθεί η ευκαιρία να φτάσει ως εδώ; :P

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μίτσελ παίζει να είναι ποιο άσχετος και από τον Αλέφαντο. Τον έχει κάνει μπεγλέρι ο Τσιόλης. Είχαν δίκαιο αυτοί που έλεγαν Φάμπρι=Μίτσελ. Ίσως του χρόνου που θα έχει κάνει δικές του κινήσεις να δείξει κάτι.

Έφταιγε ο Ζαρντίμ κατά τα άλλα για την εικόνα του Ο.Σ.Φ.Π.

Απορώ γιατί έχουν προπονητή στον Ο.Σ.Φ.Π. Αφού δεν χρειάζεται. Έτσι ή αλλιώς θα νικάει.

Άσχημα πράγματα στο τέλος, αλλά δεν μπορώ να κακίσω τους παίκτες του Αστέρα.

Δημοσ.

Καλα προπονηση δεν κανει κανεις στην Ελλαδα? Στα 100 λεπτα τραυματιζονται ολοι και παιζουν με κουτσο? Κωμωδια....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...