Orpheas1992 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Υπαρχει αφθονος χρονος οταν εχεις να κανεις με μια χεσμενη ομαδουλα.
margaritagr Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Κριμα, σπαταλησανε ολο το ματς σχεδον... Ε οχι κι απο τη Ντορτμουντ ρε γμτ :/
man of steel Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ η οποία πάντως έδειξε μικρή ομάδα με μεγάλα κόμπλεξ.Αυτός ο Λεβαντόφσκι έξω από την περιοχή δεν κάνει ούτε για Α τοπικό.
LRoi Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Φήμες λένε ότι στο 2-0 ο Μπαλοτέλι είχε αρχίσει να πασαλείφει τη δικιά του με λάδι... 2
gfilippas Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Η δικιά του σήμερα ήταν η πιο φανατική οπαδός της Ρεάλ
linuslost Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ η οποία πάντως έδειξε μικρή ομάδα με μεγάλα κόμπλεξ.Αυτός ο Λεβαντόφσκι έξω από την περιοχή δεν κάνει ούτε για Α τοπικό. Ναι ρε...Και στο Γ΄ τοπικο με το ζορι παιζει κανενα 15 αλλαγη.. 1
empeirikos Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ η οποία πάντως έδειξε μικρή ομάδα με μεγάλα κόμπλεξ.Αυτός ο Λεβαντόφσκι έξω από την περιοχή δεν κάνει ούτε για Α τοπικό. λεβαντοφσκι ρεαλ 4-3 και πηγες σπιτι σου τωρα
man of steel Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 λεβαντοφσκι ρεαλ 4-3 και πηγες σπιτι σου τωρα Πρώτα από όλα δεν είμαι Ρεάλ αλλά τεσπα μόνο μία ομάδα είμαι Ολυμπιακός.Μία αγάπη έχω όχι χίλιες.Εκτός υποστηρίζω το θέαμα.Και για να έχω το καλό ρώτημα έξω από την περιοχή τι αξίζει ο Λεβαντόφσκι;Όχι γιατί θα μας τρελάνουν ορισμένοι εδώ μέσα.Δεύτερον είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αποκλείστηκε η Ρεάλ γιατί δεν χωνεύω μουρίνιο και ροναλντο(κλαψιάρης).3ον αν και δεν μου αρέσει να διαφημίζομαι έχω παίξει ποδόσφαιρο έως και Δ Εθνική σε Νέες Καρυές και Αχιλλέα Φαρσάλων και όσο να ναι κάπως κόβει το μάτι μου από μπάλα σε σχέση με κάτι άλλους.Αυτά τα ολίγα και όταν κάποιος δεν προκαλεί καλό είναι να μην αντιμετωπίζεται με άπειρο κόμπλεξ από ορισμένους.
CROM271 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ειχε ολα τα αλλα ο Ζοζε (κοντρα με τις βεντετες, ανυπαρκτη διοικηση, διαιτησια), ηρθε και η γκαντεμια σημερα και ολοκληρωσε το παζλ. Απο το 15΄ μπορουσε να ειχε σκορ προκρισης ο αθεοφοβος!!! Ας εμπαινε ομως τουλαχιστον ενα γκολ! Το θεμα προκρισης ειχε αυτοματα τελειωσει... ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην παρει την προκριση ο μουρινιο. Εδω εφτασε ο ανθρωπος να κυνηγαει την προκρισης στα τελευταια 10 λεπτα!!!! Τι να πει καποιος για αυτον τον κοουτς! Ειναι ηδη ο καλυτερος ολων των εποχων. ΤΕΛΟΣ....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Σαν να μην εφτανε που το διαβασαμε σε ενα τοπικ, αρχιζει αυτο το ποστ και περιφερεται και σε αλλα τοπικ του φορουμ... Και η μλκια ειναι πως ειμαι 1000% σιγουρος οτι δε τα πιστευεις καν αυτα που λες, απλα τα λες γιατι ξερεις οτι θα πικαρεις εν μεσω του (δευτερου) τρελου καζου μεσα στη σεζον, που εχει φαει η πυραυλοκινητη Ρεαλ του τετραπερατου Μουρινιο με το ατελειωτο μπατζετ. Κριμα που του "καλυτερου ολων των εποχων" του πηρε την ταυτοτητα ενας ξανθομαλλης που ουτε το ονομα του δεν ξερω στο Τσου Λου, και στο πρωταθλημα Ισπανιας του την πηρε ο κανενας (γιατι χωρις προπονητη ηταν φετος η Μπαρτσα). 2
Superpie Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Και εκτος απο αυτο,στην Γερμανια που ηταν αυτος ο Τεραστιος προπονηταρας της Ρεαλ Μαδριτης? Ο κολλητος του ο Κ.Ροναλντο που ηταν σημερα..
linuslost Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πρώτα από όλα δεν είμαι Ρεάλ αλλά τεσπα μόνο μία ομάδα είμαι Ολυμπιακός.Μία αγάπη έχω όχι χίλιες.Εκτός υποστηρίζω το θέαμα.Και για να έχω το καλό ρώτημα έξω από την περιοχή τι αξίζει ο Λεβαντόφσκι;Όχι γιατί θα μας τρελάνουν ορισμένοι εδώ μέσα.Δεύτερον είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αποκλείστηκε η Ρεάλ γιατί δεν χωνεύω μουρίνιο και ροναλντο(κλαψιάρης).3ον αν και δεν μου αρέσει να διαφημίζομαι έχω παίξει ποδόσφαιρο έως και Δ Εθνική σε Νέες Καρυές και Αχιλλέα Φαρσάλων και όσο να ναι κάπως κόβει το μάτι μου από μπάλα σε σχέση με κάτι άλλους.Αυτά τα ολίγα και όταν κάποιος δεν προκαλεί καλό είναι να μην αντιμετωπίζεται με άπειρο κόμπλεξ από ορισμένους. Ασε μας ρε φιλε που επαιξες και στις νεες καρυες... Σιγα το χωριο. Οι περισσοτερες ομαδες του νομου μας σιγα το επιπεδο που εχουν. 1
PostHelper Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Aς ειχε Ριμπερι μπειλ κ φαλκαο ο μουρινιο κ ας μην εκανε ο κασιγιας ολη αυτη την αναστατωση που εκανε κ θα σου λεγα ποιος θα ηταν ηδη τελικο κ ποιος θα το παιρνε στο τελος. κ η μπαρτσα θα ηταν ηδη 20-25 ποντους πισω στο πρωταθλημα. υγ:αν θεωρειτε υπερβολικο να ειχε και ριμπερι οκ λεμε εστω φαλκαο κ μπειλ να ειχε. μετα θα σας ελεγα εγω ποιος θα τα σαρωνε ολα. η αληθεια ειναι οσο κ αν δεν το θελετε οτι ο μουρινιο ειχε απεναντι του την διοικηση που δεν του εκανε οσες μεταγραφες χρειαζοταν, τους παικτες που συνομωτουσαν εναντιον του την διαιτησια που φιλοεσφαξε την ρεαλ με την ντορτμουντ. ολα κατα του ηταν ωστε να μην παει τελικο. αλλα κ ροναλντο κ οζιλ στην χειροτερη τους μερα σημερα. αλλα παρολα αυτα παραλιγο να το παρει κ να παει τελικο!!! 1
linuslost Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Aς ειχε Ριμπερι μπειλ κ φαλκαο ο μουρινιο κ ας μην εκανε ο κασιγιας ολη αυτη την αναστατωση που εκανε κ θα σου λεγα ποιος θα ηταν ηδη τελικο κ ποιος θα το παιρνε στο τελος. κ η μπαρτσα θα ηταν ηδη 20-25 ποντους πισω στο πρωταθλημα. υγ:αν θεωρειτε υπερβολικο να ειχε και ριμπερι οκ λεμε εστω φαλκαο κ μπειλ να ειχε. μετα θα σας ελεγα εγω ποιος θα τα σαρωνε ολα. η αληθεια ειναι οσο κ αν δεν το θελετε οτι ο μουρινιο ειχε απεναντι του την διοικηση που δεν του εκανε οσες μεταγραφες χρειαζοταν, τους παικτες που συνομωτουσαν εναντιον του την διαιτησια που φιλοεσφαξε την ρεαλ με την ντορτμουντ. ολα κατα του ηταν ωστε να μην παει τελικο. αλλα κ ροναλντο κ οζιλ στην χειροτερη τους μερα σημερα. αλλα παρολα αυτα παραλιγο να το παρει κ να παει τελικο!!! O αδερφος του CROM271 να υποθεσω??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις