Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και η ντορτμουντ το ιδιο θα κανει, θα κονομησει απιστευτα λεφτα απο την πωληση των 2 ή 3 κ<br />απο του χρονου θα βγαλει αμουστακα παιδακια,<br />κι αν της βγουν της βγηκαν, αν δεν της βγουν χ3στηκε κιολας,<br />για αυτο ειναι και αλλο το μεγεθος της ντορτμουντ κι<br />αλλο των μεγαλων ομαδων, η ρεαλ π.χ. η μπαρτσα κλπ δεν μπορουν και δεν θελουν<br />να κανουν κατι τετοιο κ δεν θα το εκαναν

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν ήταν ο ολυμπιακός στη μέση θα έπαιρνες και άλλους τίτλους;Αυτό φταίει η το φυντάνι μας ο Παπανικολάου που ξεπούλησε όλη την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα και οι οργανωμένοι που βρίζαμε μέρα νύχτα τον Γκαντώνια(τον μόνο άξιο πρόεδρο) ενώ η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια.Για να πω για τα δικά μας που τα ξέρω καλύτερα.Η μήπως δεν άλλαξε ο νόμος με το έτσι θέλω γιατί κόψαμε την Ελλάδα στα δύο απειλώντας τον Παπανδρέου να μην έρθει ξανά ποτέ στην πόλη.Τα ξεχνάς;Και αφού είναι τόσο ισχυροί τέλος πάντων γιατί την Λάρισα του 88 δεν μπορούσαν να την σταματήσουν με τίποτα;Αν έχεις ομάδα δεν σε σταματά κανένας και τίποτα φίλε μου τον κώλο του να βαράει από κάτω.edit:Το τρίτο κύπελλο όντως δεν ισχύει και όταν μετά την επισήμανση σου είδα τι είχα γράψει έκανα ένα μεγαλοπρεπέστατο γλουπ όπως αυτά στα κόμικ :P

Πρώτα διαβάζουμε το άρθρο που μας έστειλε ο άλλος και μετά γράφουμε, ώστε να μην επαναλαμβάνουμε τις ίδιες ανακρίβειες.

Και μετά συνεχίζεται η συζήτηση με τα νέα δεδομένα.

Δημοσ.

Η Ντορτμουντ παει ηδη να παρει τον Ντραξλερ της Σαλκε για αντιΓκετσε και τον τιτανα Μπονι της Φιτεσε για αντιΛεβα

Δημοσ.

Καλές μεταγραφές αν τις πραγματοποιήσει, αν και ο Ντραξλερ δεν είναι μόνο στο δικό της στόχαστρο.

@DKNI Αυτός ο Bony Wilfried είναι ο ίδιος που ήταν στην Σπαρτα όταν παίζαμε εμείς μαζί τους? 

Δημοσ.

Πρώτα διαβάζουμε το άρθρο που μας έστειλε ο άλλος και μετά γράφουμε, ώστε να μην επαναλαμβάνουμε τις ίδιες ανακρίβειες.

Και μετά συνεχίζεται η συζήτηση με τα νέα δεδομένα.

Το γιατί δεν μπορούσε να σταματήσει κανένας την Λάρισα της 10ετίας του 80 θα μου απαντήσεις ή θα το πας γύρω γύρω;Ανακρίβειες λέω με βάση αυτά που υποστηρίζεις εσύ και ένα άρθρο δεν σημαίνει ότι ντε και καλά είναι έτσι.Φυσικά και όταν επέστρεψαν τους βαθμούς στην Λάρισα έπρεπε να γίνει με <<νόμιμο>> τρόπο.Τι θα έλεγαν αποφασίζουμε και διατάζουμε;Η αλήθεια όμως είναι ότι οι βαθμοί επιστράφηκαν γιατί βγήκε η Θεσσαλία στο πόδι κατά την δική μου άποψη και άλλων πολλών.Λοιπόν γιατί το καταστημένο το μόνο που μπορούσε να κάνει στην Λάρισα τότε ήταν να της τα κάνει αέρα;Γιατί είχε ομαδάρα.Μόνοι μας την χαλάσαμε την ομάδα μας διώξαμε όλους τους καλούς παίχτες και δεν πήραμε κανέναν αντάξιο στην θέση τους.Δεν μας έφταιγε ούτε το κατεστημένο της Αθήνας ούτε ο Π.Α.Ο ούτε  ο ΟΣ.Φ.Π ούτε κανένας.Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας.Τέλος εδώ από μένα πλάτιασε πολύ το θέμα.

Δημοσ.

Το γιατί δεν μπορούσε να σταματήσει κανένας την Λάρισα της 10ετίας του 80 θα μου απαντήσεις ή θα το πας γύρω γύρω;Ανακρίβειες λέω με βάση αυτά που υποστηρίζεις εσύ και ένα άρθρο δεν σημαίνει ότι ντε και καλά είναι έτσι.Φυσικά και όταν επέστρεψαν τους βαθμούς στην Λάρισα έπρεπε να γίνει με <<νόμιμο>> τρόπο.Τι θα έλεγαν αποφασίζουμε και διατάζουμε;Η αλήθεια όμως είναι ότι οι βαθμοί επιστράφηκαν γιατί βγήκε η Θεσσαλία στο πόδι κατά την δική μου άποψη και άλλων πολλών.Λοιπόν γιατί το καταστημένο το μόνο που μπορούσε να κάνει στην Λάρισα τότε ήταν να της τα κάνει αέρα;Γιατί είχε ομαδάρα.Μόνοι μας την χαλάσαμε την ομάδα μας διώξαμε όλους τους καλούς παίχτες και δεν πήραμε κανέναν αντάξιο στην θέση τους.Δεν μας έφταιγε ούτε το κατεστημένο της Αθήνας ούτε ο Π.Α.Ο ούτε η ο ΟΣ.Φ.Π ούτε κανένας.Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας.Τέλος εδώ από μένα πλάτιασε πολύ το θέμα.

Διαβάζεις αυτά που γράφεις; Λες "η αλήθεια είναι ότι οι βαθμοί επιστράφηκαν γιατί βγήκε η Θεσσαλία στο πόδι". Και το συμπέρασμά σου είναι ότι "το κατεστημένο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στη Λάρισα γιατί είχε ομαδάρα".

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.Το σκέλος της επιστροφής των βαθμών έχει να κάνει με αλλαγή νόμου η οποία έγινε για αποφυγή πολιτικού κόστους και το άλλο το κατεστημένο έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Όταν λέω για κατεστημένο μιλάω για ποδοσφαιρικό γιατί λοιπόν το ποδοσφαιρικό κατεστημένο δεν μπορούσε να σταματήσει μία ολόκληρη δεκαετία από το να είσαι πρωταγωνιστής αφού οι μεγάλοι δεν αφήνουν τους μικρούς να σηκώσουν κεφάλι.Θα μου την λύσεις την απορία η θα μου πεις μετά για το ότι το βαλς εκτελείτε σε ρυθμό  3/4;

Δημοσ.

Ερωτηση....Σε περιπτωση που ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ πανε τελικο..και βγει τσου λου ο ΠΑΟΚ...κανονικα βγαινει ευρωπη ο 5ος ε?

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.Το σκέλος της επιστροφής των βαθμών έχει να κάνει με αλλαγή νόμου η οποία έγινε για αποφυγή πολιτικού κόστους και το άλλο το κατεστημένο έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Όταν λέω για κατεστημένο μιλάω για ποδοσφαιρικό γιατί λοιπόν το ποδοσφαιρικό κατεστημένο δεν μπορούσε να σταματήσει μία ολόκληρη δεκαετία από το να είσαι πρωταγωνιστής αφού οι μεγάλοι δεν αφήνουν τους μικρούς να σηκώσουν κεφάλι.Θα μου την λύσεις την απορία η θα μου πεις μετά για το ότι το βαλς εκτελείτε σε ρυθμό  3/4;

Για το λόγο που έγραψες. Το πρωτάθλημα το πήρε η Λάρισα, επειδή βγήκε η Θεσσαλία στους δρόμους. Όχι επειδή η Λάρισα είχε καλή ομάδα. Επειδή βγήκε η Θεσσαλία στους δρόμους. Αλλιώς δε θα το είχε πάρει.

Δεν καταλαβαίνω που έχεις μπερδευτεί, ειλικρινά.

Δημοσ.

RT Stef. Triantafyllos @stefanos_Rose:

"Λίγες ώρες πριν τις ματσάρες Μπάρτσα-ΠΑΟ, ΟΣΦΠ-Εφές κ ασχολείστε με μπάλα. Κάτι τέτοια κάνετε κ θα διοργανώσουν κ του χρόνου Σουπερλίγκα"

• Like 1
Δημοσ.

@DKNI Αυτός ο Bony Wilfried είναι ο ίδιος που ήταν στην Σπαρτα όταν παίζαμε εμείς μαζί τους? 

A γεια σου, δαυτος, εδω και 2 χρονια στην Φιτεσε τους εχεις βαλει ολους τους αντιπαλους μεσα στα διχτυα, και τις μπαλες

17 γκολ περσυ, 30 φετος ο τυπος

Κορμι, ταχυτητα, σουτ, πλεμονια

Απο το χερακι και ΤΛ θα τους βγαλει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...