Tilemaxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για τις αδερφές του Τσοπάνου που έφτασαν εδώ με πριονοκορδέλα. Τουλάχιστον εγώ έφαγα 4 απο αντρική ομάδα, και όχι απο τον Πανιώνιο της Γερμανίας. 1
hashashin Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για τις αδερφές του Τσοπάνου που έφτασαν εδώ με πριονοκορδέλα. Τουλάχιστον εγώ έφαγα 4 απο αντρική ομάδα, και όχι απο τον Πανιώνιο της Γερμανίας. Καλα μην υπερβαλλεις η Ντορτμουντ ειναι ομαδαρα.
konstantinos77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για τις αδερφές του Τσοπάνου που έφτασαν εδώ με πριονοκορδέλα. Τουλάχιστον εγώ έφαγα 4 απο αντρική ομάδα, και όχι απο τον Πανιώνιο της Γερμανίας. Τι ειναι η Ντορτμουντ? Πανιωνιος της Γερμανιας? Mην τα πετατε ετσι ρε παιδια τα τουβλα ..
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Οχι και πανιωνιος της γερμανιας σε παρακαλω πολυ.Μιλαμε για την...υπερομαδα Μπορουσια με ολους τους παγκιτες της Γερμανιας και μια κουταλια της σουπας Πολωνους να δεσει το γλυκο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μου φαίνεται επαληθεύτηκα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, ακριβώς όπως και πέρυσι. Ρεάλ-Μπαρτσελόνα περιμένατε στον τελικό, ε; Μπα... ούτε η μια, ούτε η άλλη. Λέτε να το πάρει τελικά η Dortmund; Φάση θα 'χει.
firewalker Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ακόμη μία κοιμισμένη Ισπανική ομάδα. Καλά να πάθουν. Ξεφτίλα. Ονειρεμένη βραδιά για την Μπαρσελόνα. Η Ρεάλ έβαλε το ένα γκολ που ήθελε. Έφαγε και μερικά παραπάνω όμως...
8elwADSL Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ντορτμουντ από άλλο πλανήτη, ΟΜΑΔΑΡΑ με τεράστιο λεβαντοφσκι Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για τις αδερφές του Τσοπάνου που έφτασαν εδώ με πριονοκορδέλα. Τουλάχιστον εγώ έφαγα 4 απο αντρική ομάδα, και όχι απο τον Πανιώνιο της Γερμανίας. what the f....k !
hashashin Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Οχι και πανιωνιος της γερμανιας σε παρακαλω πολυ. Μιλαμε για την...υπερομαδα Μπορουσια με ολους τους παγκιτες της Γερμανιας και μια κουταλια της σουπας Πολωνους να δεσει το γλυκο. Καλα ναι...οτι πεις.Ο πανιωνιος της Γερμανιας οπως λετε μερικοι εριξε 4αρα στην ΡΕαλ και αμφιβαλλω αν ηταν η Μπαρτσα στην θεση της θα εκανε κατι διαφορετικο.Επιπλεον οι Ισπανοι γενικα μας εχουν κουρασει πολυ φρου φρου και αρωματα και στο τελος 0 .Καιρος για λιγη πραγματικη μπαλα.
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ρε σούργελα τι πανιώνιος είστε σοβαροί; ποιος πήρε το πρωτάθλημα στην μπουντεσλίγκα 2 χρόνια τώρα ρε ο πανιώνιος; ή δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο ή πραγματικά είστε τραγικοί βαρκελονιακοί που βγάζουν άχτι μετά το χθεσινό (for the record με την Dortmund ήμουν σήμερα) Είπαμε να μην συμπαθούμε την Ρεάλ αλλά το χέζετε υ.γ. θέλω να το πάρει η μπάγερν και όχι η ντόρτμουντ απλά και μόνο για την καθικιά που μας έκαναν πέρσυ με την μαρσέιγ
firewalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Και μία από μπροστά. Έχει και CL ο Νιόνιος ε;
Superpie Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αυτος που λεει την Ντορτμουντ Πανιωνιο Γερμανιας ή δεν εχει δει ποτε του την Ντορτμουντ ή δεν ξερει καν απο μπαλα.Ειδα σημερα το παιχνιδι και επαιξε φανταστικο ποδοσφαιρο,ισως και λιγο καλυτερο απο την Μπαγερν χθες.Δεν λεω οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο την Μπαγερν αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι επειξαν φανταστικα,με τρελο ρυθμο.Αν περασει στον τελικο και η Ντορτμουντ και η Μπαγερν ( που λογικα θα το κανουν και οι 2 ) και παιξουν και οι δυο ομαδες οπως χθες και σημερα,πιστευω οτι θα δουμε τον καλυτερο τελικο ολων των εποχων σε ενα τρομερο παιχνιδι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις