Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα έτσι μπάς και βάζαμε μυαλό. Με μπαλώματα στην άμυνα και αστείο τερματοφύλακα για τόσο ήμασταν. Το είδαμε με τη Ρεάλ, το είδαμε με την Μίλαν, με την Παρί, ε κάποια στιγμή θα την πληρώναμε.

• Like 2
Δημοσ.

Στα ποσα θα σταματησει το κοντερ στο τσιρκο της Καταλωνιας?

Ένα ακόμη παιχνίδι που δικαιώνει τις απόψεις σου, έτσι; Όπως αυτή για παράδειγμα:

Ας αφησουν να γινει επιτελους η ονειρωξη του Πλατινι να μην εχουμε τις γελοιοτητες κυριως με διαιτητες καθε χρονο που πανε ολοι να βγαλουν το Ρεαλ-Μπαρτσελονα που θελουν στην ΟΥΕΦΑ

Ας αφησουν να γινει το ρημαδι, να τελειωνουμε

Πολύ ωραίο παιχνίδι η Bayern, επιβεβαίωσε αυτό που έλεγα και μετά το παιχνίδι με τη Juventus. Ότι απλά βρίσκεται στο κλαμπ των κορυφαίων. Η διαιτησία, όμως, το παραξήλωσε. Σε όλα τα σφυρίγματα που δέχονται αμφισβήτηση, δεν πρέπει να πήρε ούτε ένα η Barcelona.

Ξενέρωμα, γιατί ένας θρίαμβος υπό τέτοιες συνθήκες, χάνει πολύ από την αξία του.

Δημοσ.

To 4-0 tα λεει ολα φιλε.Μια Μπαγερν αψογα στημενη στο γηπεδο απεναντι στο φαντασμα της Μπαρτσελονα.Μονολογος της Μπαγερν.Μονο μια φαση εκανε η Μπαρτσελονα σε ολο το παιχνιδι.

Εδω και τωρα χρειαζεται αλλαγη προπονητη η Μπαρτσελονα.Δεν μπορεις να χανεις 4-0 και να μην κανεις ουτε μια αλλαγη (στο 82 η πρωτη αν θυμαμαι καλα)ειδικα οταν ολοι οι παικτες σου ειναι κακοι.

Δεν ξερω γιατι αλλαζει προπονητη η Μπαγερν.προπονηταρα εχουν.

Νοιερ 7 σε μια φαση που χρειαστηκε να επεμβει το εκανε

Λαμ 8 Την κρατησε την πτερυγα

Αλαμπα 8 αψογος ανασταλτικα,ανεβαινε επικινδυνα στην επιθεση

Νταντε 9 απροσπελαστος

Mποατεγκ 8 δεν νικηθηκε σε καμια μονομαχια

Σβαισταγκερ 8αμυντικα εκπληκτικος,οι πασες του ακριβειας

Τσαβι μαρτινεζ 8 εκλεισε ολους τους διαδρομους

Γκομεζ 7 εδωσε τις μαχες του στην επιθεση σκοραρε και ενα γκολ

Ρομπεν 9 μπουκαρε απο παντου δεν καταφερε να τον περιορισει η αμυνα της Μπαρτσα

Ριμπερι 9 αψογος στην επιθεση,βοηθαγε και πισω

Μιλερ 10 εκανε το τελειο παιχνιδι

Μπαρτσελονα

Βαλντεζ 2 εχει καταντησει ενας μετριος τερματοφυλακας

Ντανι Αλβες χωνι.τον γλεντησε ο Ριμπερι

Πικε 2 γελαει ο κοσμος

Αλμπα 3 τραγικος

Μπαρτα 5 σε σχεση με τον Πικε αξιοπρεπεπης

Ινιεστα 6 ο μονος που σταθηκε στο γηπεδο για την Μπαρτσελονα

Τσαβι 5 σε κακη μερα

Μπουσκετς 3 σε αλλο γηπεδο

Μεσσι 2τον εξαφανισε ο Χαινκενς

Σαντσεζ 1 Απορω πως δεν εγινε αλλαγη νωριτερα

Πεδρο1 δεν κανει για ομαδα τετοιου επιπεδου

• Like 3
Δημοσ.

Αν και ημουν με Μπαγερν θεωρω πως στο 3ο γκολ εχει προηγηθει καθαροτατο φαουλ.Οσο για το 2ο οφσαιντ δεν παιζει να ηταν αφου οι παιχτες ηταν στην ιδια ευθεια σωστα?

Δημοσ.

Ποια διαιτησια?

Απλα ειδαν οτι θα ετρωγε 4 ουτως ή αλλως και της δωσανε την δικαιολογια ετοιμη. Προστατεψε το πουλεν η ΟΥΕΦΑ

Τηλεμαχε, οσο εχετε αμυντικο χαφ το καιναρι και ο Πουγιολ λειπει ολο και συχνοτερα, θα βγαινουν σε κυματα οι καλες ομαδες κοντρα στην μετρια αμυνα σας

Δημοσ.

Τι μου τα λες αυτά, εγώ τα λέω εδώ και δύο χρόνια. Δεν θα πρέπει να μιλάτε για διαιτησία σήμερα, πραγματικά δεν βλέπετε οτι η Μπάρτσα δεν μπορεί άλλο; Όταν είχες Ανρί-Ετό-Τουρέ, και απόψε έπαιζες με Αλεξάκο-Πέδρο-Μπάρτρα, τι περιμένεις; Ο Βίγια γιατί δεν μπήκε; Πεσμένος αλλά κάτι παραπάνω θα έκανε. Απογοήτευση η ομάδα σε όλους τους τομείς, ο Τίτο δεν υπάρχει προπονητικά.

• Like 1
Δημοσ.

Το μπαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης προβλέπεται από κάποιον κανονισμό; Να μου πεις, εδώ άλλαξαν στην μέση της χρονιάς πόσες ομάδες θα πέσουν...

Να το παιξουν κορονα γραμματα καλυτερα? Τι λες?

Δημοσ.

Πολύ ωραίο παιχνίδι η Bayern, επιβεβαίωσε αυτό που έλεγα και μετά το παιχνίδι με τη Juventus. Ότι απλά βρίσκεται στο κλαμπ των κορυφαίων. Η διαιτησία, όμως, το παραξήλωσε. Σε όλα τα σφυρίγματα που δέχονται αμφισβήτηση, δεν πρέπει να πήρε ούτε ένα η Barcelona.

Ξενέρωμα, γιατί ένας θρίαμβος υπό τέτοιες συνθήκες, χάνει πολύ από την αξία του.

Παντως εγω ειδα 2 πεναλτυ που δεν εδωσε.

Δημοσ.

Κατα τα αλλα ηταν η ομαδα του Πλατινι η Μπαρτσελονα που την εσπρωχναν με τα χιλια για να παει στον τελικο.. Το ειδαμε σημερα το ποσο σπρωξιμο εφαγε η Μπαρτσα γι'αυτο τον σκοπο...

• Like 1
Δημοσ.

πάλι μέσα για παο - μπάρτσα. έχω βρει την υγειά μου με όλους  αυτούς τους αγώνες. άραγμα μέσα και περνάμε τέλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Το μπαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης προβλέπεται από κάποιον κανονισμό; Να μου πεις, εδώ άλλαξαν στην μέση της χρονιάς πόσες ομάδες θα πέσουν...

Θεωρητικα: Στην συγκεκριμενη ισοβαθμια ναι, προβλεπεται μπαραζ (απο 1 νικη καθε ομαδα με 1 γκολ διαφορα). Δεν ξερω αν προβλεπεται γενικα μπαραζ για ομαδες που as we speak δεν εχει διαφορα ποιος ειναι 6ος και ποιος 7ος

Πρακτικα: Δεν ειναι παραλογη κινηση απο τη στιγμη που αν γινοταν σημερα η κριση του φακελου του ΠΑΣ, ξερουμε καιρο τωρα οτι δεν θα επαιρνε αδεια και δεν γινεται να πεις σε ομαδες που 1,5 μηνα θα καθονται οτι Ιουνιο που θα τελεσιδικησει η αποφαση "ελατε να παιξετε μπαραζ" . Αν το ιδιο γινοταν στην Αγγλια θα λεγαμε "πολυ μπροστα οι Αγγλοι, ειναι ετοιμοι για καθε ενδεχομενο"

Αν ο ΠΑΣ παρει την αδεια, ορθως θα παιξει Ευρωπη. Αλλα επειδη αυτο δεν ειναι σιγουρο με τα σημερινα δεδομενα, δεν ειναι καλυτερο να παιξουν απο τωρα μπαραζ απο το να πουν 15 Ιουνιου "παιδια ο ΠΑΣ δεν παιρνει αδεια, μαζευτειτε απο παραλιες, βρειτε 11αδες και παιχτε την 5η θεση"

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...