Tilemaxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλύτερα έτσι μπάς και βάζαμε μυαλό. Με μπαλώματα στην άμυνα και αστείο τερματοφύλακα για τόσο ήμασταν. Το είδαμε με τη Ρεάλ, το είδαμε με την Μίλαν, με την Παρί, ε κάποια στιγμή θα την πληρώναμε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Στα ποσα θα σταματησει το κοντερ στο τσιρκο της Καταλωνιας? Ένα ακόμη παιχνίδι που δικαιώνει τις απόψεις σου, έτσι; Όπως αυτή για παράδειγμα: Ας αφησουν να γινει επιτελους η ονειρωξη του Πλατινι να μην εχουμε τις γελοιοτητες κυριως με διαιτητες καθε χρονο που πανε ολοι να βγαλουν το Ρεαλ-Μπαρτσελονα που θελουν στην ΟΥΕΦΑ Ας αφησουν να γινει το ρημαδι, να τελειωνουμε Πολύ ωραίο παιχνίδι η Bayern, επιβεβαίωσε αυτό που έλεγα και μετά το παιχνίδι με τη Juventus. Ότι απλά βρίσκεται στο κλαμπ των κορυφαίων. Η διαιτησία, όμως, το παραξήλωσε. Σε όλα τα σφυρίγματα που δέχονται αμφισβήτηση, δεν πρέπει να πήρε ούτε ένα η Barcelona. Ξενέρωμα, γιατί ένας θρίαμβος υπό τέτοιες συνθήκες, χάνει πολύ από την αξία του.
alexdelpiero Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 To 4-0 tα λεει ολα φιλε.Μια Μπαγερν αψογα στημενη στο γηπεδο απεναντι στο φαντασμα της Μπαρτσελονα.Μονολογος της Μπαγερν.Μονο μια φαση εκανε η Μπαρτσελονα σε ολο το παιχνιδι.Εδω και τωρα χρειαζεται αλλαγη προπονητη η Μπαρτσελονα.Δεν μπορεις να χανεις 4-0 και να μην κανεις ουτε μια αλλαγη (στο 82 η πρωτη αν θυμαμαι καλα)ειδικα οταν ολοι οι παικτες σου ειναι κακοι.Δεν ξερω γιατι αλλαζει προπονητη η Μπαγερν.προπονηταρα εχουν.Νοιερ 7 σε μια φαση που χρειαστηκε να επεμβει το εκανεΛαμ 8 Την κρατησε την πτερυγαΑλαμπα 8 αψογος ανασταλτικα,ανεβαινε επικινδυνα στην επιθεσηΝταντε 9 απροσπελαστοςMποατεγκ 8 δεν νικηθηκε σε καμια μονομαχιαΣβαισταγκερ 8αμυντικα εκπληκτικος,οι πασες του ακριβειαςΤσαβι μαρτινεζ 8 εκλεισε ολους τους διαδρομουςΓκομεζ 7 εδωσε τις μαχες του στην επιθεση σκοραρε και ενα γκολΡομπεν 9 μπουκαρε απο παντου δεν καταφερε να τον περιορισει η αμυνα της ΜπαρτσαΡιμπερι 9 αψογος στην επιθεση,βοηθαγε και πισωΜιλερ 10 εκανε το τελειο παιχνιδιΜπαρτσελοναΒαλντεζ 2 εχει καταντησει ενας μετριος τερματοφυλακαςΝτανι Αλβες χωνι.τον γλεντησε ο ΡιμπεριΠικε 2 γελαει ο κοσμοςΑλμπα 3 τραγικοςΜπαρτα 5 σε σχεση με τον Πικε αξιοπρεπεπηςΙνιεστα 6 ο μονος που σταθηκε στο γηπεδο για την ΜπαρτσελοναΤσαβι 5 σε κακη μεραΜπουσκετς 3 σε αλλο γηπεδοΜεσσι 2τον εξαφανισε ο ΧαινκενςΣαντσεζ 1 Απορω πως δεν εγινε αλλαγη νωριτεραΠεδρο1 δεν κανει για ομαδα τετοιου επιπεδου 3
Tilemaxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Απόλυτο δίκιο έχεις Χρήστο. Η Μπαρτσελόνα φυτοζωεί φέτος, θέμα χρόνου ήταν. 1
hashashin Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αν και ημουν με Μπαγερν θεωρω πως στο 3ο γκολ εχει προηγηθει καθαροτατο φαουλ.Οσο για το 2ο οφσαιντ δεν παιζει να ηταν αφου οι παιχτες ηταν στην ιδια ευθεια σωστα?
DKNI Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ποια διαιτησια? Απλα ειδαν οτι θα ετρωγε 4 ουτως ή αλλως και της δωσανε την δικαιολογια ετοιμη. Προστατεψε το πουλεν η ΟΥΕΦΑ Τηλεμαχε, οσο εχετε αμυντικο χαφ το καιναρι και ο Πουγιολ λειπει ολο και συχνοτερα, θα βγαινουν σε κυματα οι καλες ομαδες κοντρα στην μετρια αμυνα σας
Tilemaxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Τι μου τα λες αυτά, εγώ τα λέω εδώ και δύο χρόνια. Δεν θα πρέπει να μιλάτε για διαιτησία σήμερα, πραγματικά δεν βλέπετε οτι η Μπάρτσα δεν μπορεί άλλο; Όταν είχες Ανρί-Ετό-Τουρέ, και απόψε έπαιζες με Αλεξάκο-Πέδρο-Μπάρτρα, τι περιμένεις; Ο Βίγια γιατί δεν μπήκε; Πεσμένος αλλά κάτι παραπάνω θα έκανε. Απογοήτευση η ομάδα σε όλους τους τομείς, ο Τίτο δεν υπάρχει προπονητικά. 1
Superpie Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Το μπαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης προβλέπεται από κάποιον κανονισμό; Να μου πεις, εδώ άλλαξαν στην μέση της χρονιάς πόσες ομάδες θα πέσουν... Να το παιξουν κορονα γραμματα καλυτερα? Τι λες?
Anubis13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πολύ ωραίο παιχνίδι η Bayern, επιβεβαίωσε αυτό που έλεγα και μετά το παιχνίδι με τη Juventus. Ότι απλά βρίσκεται στο κλαμπ των κορυφαίων. Η διαιτησία, όμως, το παραξήλωσε. Σε όλα τα σφυρίγματα που δέχονται αμφισβήτηση, δεν πρέπει να πήρε ούτε ένα η Barcelona. Ξενέρωμα, γιατί ένας θρίαμβος υπό τέτοιες συνθήκες, χάνει πολύ από την αξία του. Παντως εγω ειδα 2 πεναλτυ που δεν εδωσε.
Superpie Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Κατα τα αλλα ηταν η ομαδα του Πλατινι η Μπαρτσελονα που την εσπρωχναν με τα χιλια για να παει στον τελικο.. Το ειδαμε σημερα το ποσο σπρωξιμο εφαγε η Μπαρτσα γι'αυτο τον σκοπο... 1
firewalker Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καμιά εφημερίδα κύριο θέμα το χθεσινό παιχνίδι...
firewalker Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Σοκ με Φορμίκα: Κάταγμα στον αυχένα. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/asterastr/sok-me-formika-katagma-ston-ayxena.2225521.html Κρίμα.
dimopou Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 πάλι μέσα για παο - μπάρτσα. έχω βρει την υγειά μου με όλους αυτούς τους αγώνες. άραγμα μέσα και περνάμε τέλεια. 1
DKNI Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Το μπαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης προβλέπεται από κάποιον κανονισμό; Να μου πεις, εδώ άλλαξαν στην μέση της χρονιάς πόσες ομάδες θα πέσουν... Θεωρητικα: Στην συγκεκριμενη ισοβαθμια ναι, προβλεπεται μπαραζ (απο 1 νικη καθε ομαδα με 1 γκολ διαφορα). Δεν ξερω αν προβλεπεται γενικα μπαραζ για ομαδες που as we speak δεν εχει διαφορα ποιος ειναι 6ος και ποιος 7ος Πρακτικα: Δεν ειναι παραλογη κινηση απο τη στιγμη που αν γινοταν σημερα η κριση του φακελου του ΠΑΣ, ξερουμε καιρο τωρα οτι δεν θα επαιρνε αδεια και δεν γινεται να πεις σε ομαδες που 1,5 μηνα θα καθονται οτι Ιουνιο που θα τελεσιδικησει η αποφαση "ελατε να παιξετε μπαραζ" . Αν το ιδιο γινοταν στην Αγγλια θα λεγαμε "πολυ μπροστα οι Αγγλοι, ειναι ετοιμοι για καθε ενδεχομενο" Αν ο ΠΑΣ παρει την αδεια, ορθως θα παιξει Ευρωπη. Αλλα επειδη αυτο δεν ειναι σιγουρο με τα σημερινα δεδομενα, δεν ειναι καλυτερο να παιξουν απο τωρα μπαραζ απο το να πουν 15 Ιουνιου "παιδια ο ΠΑΣ δεν παιρνει αδεια, μαζευτειτε απο παραλιες, βρειτε 11αδες και παιχτε την 5η θεση" 1
LRoi Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παντως εγω ειδα 2 πεναλτυ που δεν εδωσε. Εσύ είσαι βάζελος και έχεις το ακαταλόγιστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις