Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κόβεται να της αφαιρούνται βαθμοί της ΑΕΚ από το φετινό;

Δέλλας: "Νιώθω αμήχανα που βρίσκομαι εδώ, γιατί οι αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται σε δικαστικές αίθουσες, αλλά στο γήπεδο. Είναι κρίμα ο μόχθος αυτών των παιδιών να μην κρίνεται στις τέσσερις γραμμές. Βρέθηκαν στην πρωτόγνωρη κατάσταση να διαπραγματεύομαι με τον διαιτητή. Πήγα την πρώτη φορά στα αποδυτήρια και αυτός μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι ο Πανθρακικός δεν δέχεται να συνεχιστεί το ματς. Αμέσως πήγα στους ανθρώπους του Πανθρακικού και προς τιμήν τους, όλοι τους και ο πρόεδρος μου είπαν ότι συναινούν να συνεχιστεί το ματς. Το ίδιο μου είπε και ο Αστυνομικός Διευθυντής ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μπήκα στον διαιτητή ξανά με όλα αυτά τα στοιχεία. Αλλά και πάλι ήταν αρνητικός. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ένα ματς αποτελείται από πέντε στοιχεία. Τις δύο ομάδες, τον διαιτητή, τους παρατηρητές και την Αστυνομία. Από τα πέντε τα τέσσερα συμφωνούσαν να συνεχιστεί το ματς και το ένα μόνο έλεγε όχι. Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Το ίδιο θα έλεγα και αν είχε συμβεί και σε άλλη ομάδα, πολύ περισσότερο στην ΑΕΚ που έπαιξα χρόνια. Έχω να εκφράσω κάποιες απορίες. Γιατί μιλούσε ο διαιτητής συνεχώς με το κινητό, ποιος του έδωσε εντολή αν του έδωσε εντολή, γιατί δεν συμμερίστηκε την άποψη των ομάδων, των παρατηρητών και της Αστυνομίας και έκρινε μόνος του; Η ΑΕΚ ζητά μόνο ισονομία, όχι χάρες. Ο διαιτητής δεν μου απαντούσε τίποτε σε ό,τι και αν του έλεγα."

Δημοσ.

Οπως ηρθαν τα πραγματα ειναι σκανδαλο αν δεν της κοψουν

Οσο για το συνεχομενο αβανταρισμα της ΑΕΚ στα ραδιοφωνα απο ολους πλην ΑΕΚτζηδων

- Ειτε πανε να βγαλουν τους εαυτους τους "ουδετερους" ενω ξερουν την προσπαθεια του παρασκηνιου να πεσει η ΑΕΚ και εχουν παρει γραμμη να παριστανουν τους "εμεις με την ΑΕΚ ειμαστε"

- Ειτε ξερουν οτι θα πεσει και κανουν τους "υπερανω"

Γενικως ακουμε γαυρους, ΠΑΟΚια, Αρειανους (ναι, ναι, αυτους που ανταγωνιζονται με την ΑΕΚ ποιος θα πεσει) να ειναι υπερ της. Και σκεφτομαι...δλδ αυτοι τοσο καιρο δεν ηταν οι "φιλαθλοι" που ζητουσαν να διακοπτονται τα ματς για επεισοδια?

Αυτοι δεν ηταν που εβρισκαν παραλογο οτι συνεχιστηκε το Βεροια - Αρης? Αυτοι δεν ηταν που βρηκαν σωστη τη διακοπη περσυ Παναθηναικος-Ολυμπιακος? Αν ο Αρης δεν ειχε την τυχη στα χερια του, αλλα ηλπιζε στο -3 της ΑΕΚ για να παραμεινει, θα συνεχιζε πχ ο Λεανης να κανει τον υπερανω ή θα ελεγε "αφου διακοπηκε, πρεπει να αφαιρεθουν βαθμοι"?

Εγω αυτο που βλεπω ειναι ενα ολοκληρο συστημα ΑΡΔ που εσκιζε την ΑΕΚ, ξαφνικα γινανε ολοι Ενωσιτες, δεν εχουν να πουν τιποτα για το πως ομαδες που βαζαν 1 γκολ τον μηνα ξαφνικα γιναν Μπαρτσελονα, για τα διπλα στην Σουπερκλικα που πηγαινοερχονταν

Για μένα ή κανουν τους υπερανω ξεροντας οτι η ΑΕΚ θα πεσει ή θελουν οντως να σωθει, παρανομα, ωστε να νιωθει ευγνωμοσυνη που δεν την εριξαν και να ειναι δεμενη στο αρμα τους

ΥΓ. Πως να νιωθει αραγε ο φιλαθλος του ΟΦΗ ή της Βεροιας που ακουει απο το πρωι ως το βραδυ ποσο κακο ειναι να πεσει η ΑΕΚ (και αρα να πεσει ή ο ΟΦΗ ή η Βεροια)

Δημοσ.

O Σιόβας ζαλιστηκε συγκεκριμένα. Τον χόρεψε ζεμπέκικο ο Τζιανης.

Αλλά πεταξε και ένα γκολάκι νωριτερα ο 37χρονος Μπαγάζας...:

Δημοσ.

Ομολογούμενος ηταν εντυπωσιακοί οι γάβροι σε αυτό το 1ολεπτο. Δεν θυμάμαι να έχω δει τόσο καλό Ολυμπιακό φέτος.

Δημοσ.

ΥΓ. Πως να νιωθει αραγε ο φιλαθλος του ΟΦΗ ή της Βεροιας που ακουει απο το πρωι ως το βραδυ ποσο κακο ειναι να πεσει η ΑΕΚ (και αρα να πεσει ή ο ΟΦΗ ή η Βεροια)

Σαν οπαδος του ΟΦΗ μπορω να σου πω οτι κανονικα επρεπε να ειμαι πεσμενος απο την προηγουμενη κυριακη ετσι πως στηθηκε η ολη κατασταση και το βλεπαμε τις τελευταιες 7-8 αγωνιστικες!! Τωρα πλεον περιμενουμε τι κουλο θα ακουσουμε η θα δουμε μιας που χαλαστηκαν τα σχεδια τους!

Δημοσ.

Από τη στιγμη που έφυγε ο Αναστόπουλος απ τον ΟΦΗ, χωρις ουσιαστική δικαιολογία (οι οργανωμένοι μπορουν να μας πουν περισσότερα), υποψιαστήκαμε οτι κάτι δε πάει καλά με την ομάδα.

Άποψή μου ειναι, οτι προφανως ειπαν του Αναστο οτι η ομάδα θα πρέπει να θυσιαστεί και αυτός δε το ανέχτηκε, γιαυτο και έφυγε.

Επίσης πολυ ύποπτο το να προσληφθει απ τον Ατρομητο και με συνοπτικές διαδικασίες να απολυθεί ΄λίγους μήνες μετά. Δεν ειναι αυτός ο Αναστοπουλος που γνωρίζουμε.

Όπως έχω ξαναπει, ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλύτερα από ΑΕΚ και ΑΡΗ φετος και αξίζει την παραμονή.

Δημοσ.

Ειχε καταθεσει εφεση αλλα για την μειωση της τιμωριας της εδρας του,για την μειωση του χρηματικου προστιμου (262,000 ευρω) και για την αφαιρεση των -2 βαθμων απο την νεα περιοδο..Μονο γιαυτα και οχι ολης της υποθεσης

• Like 1
Δημοσ.

Εντελώς αστεία η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. Αν ήμουν φίλαθλος της ομάδας αυτής θα αισθανόμουν πολύ προσβεβλημένος που με θεωρούν ηλίθιο.

Το διεφθαρμένο "σύστημα" υπέδειξε στη 1.12!! την ΑΕΚ ένοχη.

Προμελετημένο το έγκλημα με φυσικούς αυτουργούς καταρχήν τον Τριτσώνη και την επιτροπή των κ.κ. Χαρίλαου Κλουκίνα, Στέφανου Στεφανόπουλου, Γιώργου Στεφανάκη και ηθικούς αυτουργούς τους διοικούντες του "συστήματος" της σήψης.

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά σε βάρος μας. Μεταξύ άλλων, αφαίρεση πρωταθλήματος με αλλαγή νόμου (1988), ενώ είναι νωπές ακόμη οι μνήμες μας όταν η ΑΕΚ έχασε σε κάποιες δικαστικές αίθουσες (2008) τον τίτλο του πρωταθλήματος που κέρδισε πανάξια μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να της αφαιρέσει, πάλι στα χαρτιά, το δικαίωμα να παλέψει για τη σωτηρία της.

Η ΑΕΚ δεν παραδίδει τα όπλα γιατί έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τέλους. Αρχής γενομένης από την Κυριακή στο Περιστέρι και στη συνέχεια την ερχόμενη εβδομάδα στο Εφετείο όπου πιστεύουμε επιτέλους να δικαιωθούμε.

ΥΓ1 : Η ΑΕΚ δεν παρακάλεσε ούτε χρησιμοποίησε ποτέ πλάτες Υπουργών για να πετύχει "στόχους".

ΥΓ2 : Για να μην ξεχνιόμαστε. Υπεύθυνη για τον ορισμό του κάθε Τριτσώνη στο πιο ...συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, ιδιαίτερα των τελευταίων αγωνιστικών, είναι η ΚΕΔ του κ. Καραμελίδη.

ΥΓ3 : Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν θα ξεχάσουν τη σημερινή νύχτα. Τους καλούμε να αρχίσουν να βλέπουν την ομάδα μας σε αυτό το ...καθαρό πρωτάθλημα μόνο από το γήπεδο και να αφήσουν τους αποκωδικοποιητές της NOVA στους κάδους ανακύκλωσης".

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ευκολα ο Ολυμπιακος 3-0 σετ τον Παμβοχαικο πηρε πισω το πλεονεκτημα της εδρας.

κριμα για τους τελικους η απουσια του Γιοβανοβιτς.Παντως μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει μαχη σε τελικους.0-3,3-0,3-0 εχουν παει οι τελικοι.

Φιλιποβ 9 Αψογος ο Μικρος σερβιρε στο πιατο τα καρφια του Γιορντανοφ

Σαμαραγδης 7 Πολυ καλος στην επιθεση,εχασε ομως πολλα σερβις

Γιουρισιτς 8 το καλυτερο παιχνιδι του με την φανελα του Ολυμπιακου

Γιορντανοφ 10 αψογος.υπεροχος στην επιθεση

Χριστοφιδελης 9 υπεροχος σε υποδοχη,επιθεση

Στεφανου 9 εκπληκτικος στην υποδοχη και στην αμυνα

Κοκκινακης 8 εδωσε λυσεις στην επιθεση εβγαλε αμυνες κρατησε την υποδοχη.

Παμβοχαικος

Τερζης 5 σε κακη βραδια

Πανταλεων 6 βγηκε σε μπλοκ δεν περασε επιθεσεις

Καραγιαννης 6 τα ιδια με τον Πανταλεων

Μπακας 6 περασε επιθεσεις αλλα δεν μπορεσε να καλυψει το κενο του Γιοβανοβιτς.Πως μπορουσε αλλωστε.

Καλντειρα 7 Καλος για 1,5 σετ μετα εχασε επαφη με το σκορ.Επανηλθε στο σκοραρισμα στο τριτο.

Μαντεκας 7 Αν και εχασε υποδοχες εκανε καλο παιχνιδι στην επιθεση.

Δημητρακοπουλος 7 Καλος σε αμυνες- υποδοχη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...