Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλουν να παίξουν ένα λεπτό μόνο οι παίχτες. Ο τα λεπτά που που μένουν όμως είναι +10 και ο διαιτητής θέλει να το συνεχίσει κανονικά.

Δημοσ.

Νέα αλλαγή δεδομένων! Το παιχνίδι δεν θα γίνει. Θα διακοπεί οριστικά. Οι παίκτες του Πανθρακικού πήγαν στα αποδυτήρια

Τέλος, πέφτει.

Δημοσ.

Πέρυσι ο παο τιμωρήθηκε για του χρόνου με μείον τρεις.

Αλλά και πάλι δυστυχώς η Αεκ είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Να κερδίσει τον Ατρόμητο που έχουν και θέμα /βεντέτα?Δεν νομίζω.

Δύσκολα τα πράγματα για τους μετόχους και ειδικότερα για Ντεμη,Αδαμίδη και κυρίως τον σημερινό διευθυντή της.Κάποιος θα πρέπει να πληρώσει για τα χρέη της.

Δημοσ.

Με -3 για την περσινή χρονιά και -2 για την φετινή. Έτσι λέει ο κανονισμός, με αυτό τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Αν ισχύει αυτό τότε ΤΕΛΟΣ για Αεκ.

Δημοσ.

Για πιο λόγο σας δίνει τέτοια μεγάλη χαρά που θα πέσει η ΑΕΚ δεν μπορώ να καταλάβω... Με τον Άρη πριν μερικές αγωνιστικές κιχ που έγιναν τα ίδια, με την ΑΕΚ όμως ακόμα και πεθαμένει να την γ@αμήσετε.

Να στε καλά, μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε να είμαστε άρρωστοι. 

Δημοσ.

Για πιο λόγο σας δίνει τέτοια μεγάλη χαρά που θα πέσει η ΑΕΚ δεν μπορώ να καταλάβω... Με τον Άρη πριν μερικές αγωνιστικές κιχ που έγιναν τα ίδια, με την ΑΕΚ όμως ακόμα και πεθαμένει να την γ@αμήσετε.

Να στε καλά, μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε να είμαστε άρρωστοι. 

που ειδες ατομο να χαιρεται για την πτωση της αεκ???

εγω ειμαι ολυμπιακος κ ξενερωνω...

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμιά χαρά από κανέναν. Και αν θυμάμαι σωστά, κράζαμε τον διαιτητή που το συνέχισε το Άρης-Βέροια... Και για την κόκκινη που δεν έδωσε σε ένα δολοφονικό τάκλιν.

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμιά χαρά από κανέναν. Και αν θυμάμαι σωστά, κράζαμε τον διαιτητή που το συνέχισε το Άρης-Βέροια... Και για την κόκκινη που δεν έδωσε σε ένα δολοφονικό τάκλιν.

οχι μωρέ δεν χάρηκες καθόλου... δεν πειράζει, θα δείτε σε λίγο καιρό που οδηγεί όλο αυτό που γίνεται, όχι με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ αλλα με αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν. Τουλάχιστον χαίρομαι που σας δώσαμε ακόμη μια χαρά με την κατάστασή μας. το κόμπλεξ σας δεν περιγράφεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...