Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με μπροσταρη τον Μαντζαρη και αξιους συμπαραστατες τον Σμους Παρκερ και τον Μιτσελ το Περιστερι πηρε την νικη σε ενα ματς διαφημιση για το ελληνικο μπασκετ απεναντι στην Καβαλα..

Οχι για την ποιοτητα φυσικα αλλα για την ατμοσφαιρα που επικρατουσε στο γηπεδο.

Δημοσ.

Με μπροσταρη τον Μαντζαρη και αξιους συμπαραστατες τον Σμους Παρκερ και τον Μιτσελ το Περιστερι πηρε την νικη σε ενα ματς διαφημιση για το ελληνικο μπασκετ απεναντι στην Καβαλα..

Οχι για την ποιοτητα φυσικα αλλα για την ατμοσφαιρα που επικρατουσε στο γηπεδο.

Το βαλα λίγο και λέω πως και τόσο κόσμο,περίμενα να ακούσω αναμετάδοση αλλά απ ότι είδα οι δημόσιοι τεμπέληδες είχαν απεργία πάλι,πως κι έτσι;

Δημοσ.

Δικαια μπροστα η Μπαγερν.Ρε τι ομαδαρα εχει φτιαξει ο Χαινκες.Μεγαλη η Μπαγερν στο πρωτο ημιχρονο κοντρα στην Γιουβεντους.Την εχει κανει να μοιαζει με μικρη ομαδα.Για πλακα μπορουσε να ειχε βαλει και δευτερο γκολ η γερμανικη ομαδα.

Μακαρι να παρει το τσαμπιονς λιγκ αν δεν ειναι ο Μουρινιο.

Η Γιουβεντους μονο μια φαση στο 45 απο κορνερ στην κεφαλια του Μπονουτσι.

Δημοσ.

Η Μπαγερν ηταν ισοπεδωτικη σημερα.ΚΑι επειδη ειμαι ρεαλιστης η υποθεση Ευρωπη τελειωσε για την Γιουβεντους αποψε.

Ριμπερι,Ματζουκιτς,Φαν Μποιτεν,Νταντε,Σβαισταγκερ εκαναν πολυ μεγαλο παιχνιδι ενω απο την ομαδα μου διασωθηκε μονο ο Μπονουτσι.

Πελουζο τραγικος,Πιρλο κακος οπως και οι Βινταλ,μαρκιζιο.Πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομαδα εχεις,

Δημοσ.

Κατι λιγοτερα απο το 2-0 της Μιλαν ..

:X

Iσχυει και δεν ισχυει... Η Παρι αυτη την περιοδο ειναι καλυτερη ομαδα απο την Μιλαν οποτε ακριβεις συγκρισεις δεν μπορεις να κανεις.

Ολα θα εξαρτηθουν απο το πως θα δει το παιχνιδι η Μπαρτσελονα. Αμα μπειτε σοβαροι και αποφασισμενοι θα περασετε ανετα. Αμα μπειτε με την λογικη "χαλαρα,τους εχουμε" τοτε ισως εχετε κανα θεματακι... Για μενα ειναι Μπαρτσελονα 85/15 Παρι.

ps: πως εγινε ετσι το ποδι του Μασερανο?ξενερωμα...

Δημοσ.

Πάλι επίθεση σε δημοσιογράφο στο Καραϊσκάκης.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/27iagonistiki/epithesh-se-dhmosiografo-toy-contra-gr-sto-g-karaiskakhs.2190439.html

ΠΑΛΙ επιθεση σε δημοσιογραφο(του δαγκωσαν το αυτι!! μαζι με το ξυλο που εφαγε βεβαια) στο Καραισκακη, καθως και ρατσιστικα συνθηματα κατα του Καμαρά, που ακουστηκαν πεντακαθαρα!! Φυσικα δεν γραφτηκε στο φυλλο αγωνα. ΦΥΣΙΚΑ!

Πραγματα που σε ενα δικαιο πρωταθλημα θα στοιχιζαν αποκλεισμους εδρας ισως και βαθμους. Εδω βεβαια δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ οταν μιλαμε για τον Ολυμπιακο.

ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ακομα και τους δημοσιογραφους και τα ΜΜΕ οπου το γεγονος αποκρυφθηκε εξαιρετικα και απολυτα!! Κουβεντα για τα ρατσιστικα συνθηματα απο μεγαλη μεριδα οπαδων. Απιστευτο!! Ευτυχως που υπαρχουν και μερικοι ιδιωτες που σκοπευουν να στειλουν επωνυμα επιστολη διαμαρτυριας στην ΟΥΕΦΑ μαζι με βιντεο για να λαβει γνωση για το περιστατικο. Και μιας και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αυστηρη σε τετοια θεματα ελπιζω να δουμε καποια δραση της.

Οπως βεβαια και σχεδον δεν ειπωθηκε τιποτα και για τον ξυλοδαρμο και το δαγκωμα του αυτιου(!!) του δημοσιογραφου. Τελικα καποιες φωνες τολμησαν και το ανεφεραν.

Δεν λες αυτα που θελουμε? Ξυλο! Ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο!

Αναρωτιεμαι εαν οι Ολυμπιακοι χαιρονται για ολα αυτα ή απλως αδιαφορουν. Μαλλον κλεινουν απλως τα ματια....

Εγω παντως θα ημουν απογοητευμενος.

Οπως και ειμαι για ολο το Ελληνικο πρωταθλημα. Μπορει ο Ολυμπιακος να το καταστρεφει αλλά εχει και αλλου εστιες καταστροφης. Στην "ουρα" γινεται και εκει τεραστιο μαγειρεμα....

Μια απογοητευση ολο το Ελληνικο πρωταθλημα.

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΛΙ επιθεση σε δημοσιογραφο(του δαγκωσαν το αυτι!! μαζι με το ξυλο που εφαγε βεβαια) στο Καραισκακη, καθως και ρατσιστικα συνθηματα κατα του Καμαρά, που ακουστηκαν πεντακαθαρα!! Φυσικα δεν γραφτηκε στο φυλλο αγωνα. ΦΥΣΙΚΑ!

Πραγματα που σε ενα δικαιο πρωταθλημα θα στοιχιζαν αποκλεισμους εδρας ισως και βαθμους. Εδω βεβαια δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ οταν μιλαμε για τον Ολυμπιακο.

ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ακομα και τους δημοσιογραφους και τα ΜΜΕ οπου το γεγονος αποκρυφθηκε εξαιρετικα και απολυτα!! Κουβεντα για τα ρατσιστικα συνθηματα απο μεγαλη μεριδα οπαδων. Απιστευτο!! Ευτυχως που υπαρχουν και μερικοι ιδιωτες που σκοπευουν να στειλουν επωνυμα επιστολη διαμαρτυριας στην ΟΥΕΦΑ μαζι με βιντεο για να λαβει γνωση για το περιστατικο. Και μιας και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αυστηρη σε τετοια θεματα ελπιζω να δουμε καποια δραση της.

Οπως βεβαια και σχεδον δεν ειπωθηκε τιποτα και για τον ξυλοδαρμο και το δαγκωμα του αυτιου(!!) του δημοσιογραφου. Τελικα καποιες φωνες τολμησαν και το ανεφεραν.

Δεν λες αυτα που θελουμε? Ξυλο! Ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο!

Αναρωτιεμαι εαν οι Ολυμπιακοι χαιρονται για ολα αυτα ή απλως αδιαφορουν. Μαλλον κλεινουν απλως τα ματια....

Εγω παντως θα ημουν απογοητευμενος.

Οπως και ειμαι για ολο το Ελληνικο πρωταθλημα. Μπορει ο Ολυμπιακος να το καταστρεφει αλλά εχει και αλλου εστιες καταστροφης. Στην "ουρα" γινεται και εκει τεραστιο μαγειρεμα....

Μια απογοητευση ολο το Ελληνικο πρωταθλημα.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10611&subid=2&pubid=129343658

Εχεις και παραπονο...Οριστε τιμωρια..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...