Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολικός είσαι ...
Μαζι σου στο να τιμωρηθεί ο Κατιδης και βαριά μάλιστα γιατί του αξίζει αλλά δε θα τον κρεμασουμε στην πλατεια κι όλας...
Αναγνωρισε το λαθος του ..
Εχουν βγει όλοι να τον φάνε ...
Σκέφτηκε ότι ίσως όντως να μην ήξερε τι έκανε ...
Είναι ένα 20χρονο βλαμενο..
Μπορει να να εκανε και λάθος...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Τη σύλληψη όλων των προέδρων της ΑΕΚ, ακόμη και του Ντέμη, ζήτησε ο Γρηγόρης Πεπόνης

Τη σύλληψη με αυτόφωρη διαδικασία όλων των προέδρων της ΑΕΚ από το 2004 και μετά ζήτησε ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, για την υπόθεση με τα χρέη της ΠΑΕ στο Δημόσιο.

Ντέμης Νικολαΐδης, Γιώργος Κιντής, Νάσος Θανόπουλος και Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσουν για τις οφειλές της ΑΕΚ προς το Δημόσιο, καθώς βρέθηκαν στο τιμόνι της ΠΑΕ από το 2004 και μετά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Πέμπτη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο τωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, για τα χρέη της ομάδας που φθάνουν τα 170.865.122 ευρώ.

http://www.iefimerida.gr/news/96155/%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CE%BA-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B7-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82

Δημοσ.

Το ξεκινησα απο την προηγουμενη εβδομαδα δεν πηγα και ασχημα επιασα πολ ποζισιον και ταχυτερο γυρο και το συνεχιζω και αυτη την εβδομαδα.Προβλεψεις για την Μαλαισια για φορμουλα 1.

1.Sebastian Vettel

2. Fernado Alonso

3.Kimmi Raikkonen

4. Felippe Massa

5. Mark Webber

pole position Kimmi Raikkonen 1.35.800

fastest lap Sebastian Vettel 1.37.200

Δημοσ.

Βάλε Γεωργίου να μάθεις. Πίνω καφεδάκι και τον ακούω τώρα να τη βγάζει τη χειρότερη (πιο "μονοκόμματη" και πιο βαρετή) από τους 8.

Μετά την μεσημεριανή μου σιέστα, σηκώθηκα και σε θυμήθηκα (λόγο Εθνικής απόψε μάλλον). Τον έβαλα να ακούσω. Θεωρεί τον Αλέφαντο κορυφαίο και προσκυνά αυτά που λέει; Δεν άντεξα πολύ. Ίσως φταίει και το ζαβλάκωμα από τον ύπνο.

Δημοσ.

Μετά την μεσημεριανή μου σιέστα, σηκώθηκα και σε θυμήθηκα (λόγο Εθνικής απόψε μάλλον). Τον έβαλα να ακούσω. Θεωρεί τον Αλέφαντο κορυφαίο και προσκυνά αυτά που λέει; Δεν άντεξα πολύ. Ίσως φταίει και το ζαβλάκωμα από τον ύπνο.

Εγω τον συμπαθω.

Τον ακουω πιο ευχαριστα απο κατι Σωτηρακοπουλους και σια.Και καικαμια βλακεια αν πεταει δεν πειραζει σιγα.

Δημοσ.

Είπε ότι αν ήταν αυτός στον πάγκο της Εθνικής θα έπαιρνε Μουντιάλ;

Δημοσ.

Στον πρωτο ημιτελικο του κυπελλου στο βολευ ο Ολυμπιακος επικρατησε πολυ ευκολα με 3-0 σετ του Παμβοχαικου.

Μονο στο τριτο σετ καταλαβαμε οτι μιλαμε για ημιτελικο που ο Παμβοχαικος το παλεψε και εχασε με 27-25.Το πρωτο το πηρε ο Ολυμπιακος με 25-19 και το δευτερο με 25-20.

Στο τριτο σετ καταλαβαμε οτι μιλαμε για ημιτελικο.

27-25 ο Ολυμπιακος.

Φιλιποφ 8 Μοιρασε αψογα το παιχνιδι

Γιορντανοφ 8 αψογος στην επιθεση

Γιουρισιτς 6 Ο χειροτερος του ολυμπιακου χωρις να ειναι κακος

Κοκκινακης 8πολυ καλη δουλεια σε επιθεση-υποδοχη

Σμαραγδης 7 ακομα ενα καλο ματς

Χριστοφιδελης 9 αψογος σε υποδοχη καλος στην επιθεση αλλα και στο μπλοκ

Στεφανου 8 πολυ καλη δουλεια

mvp Χριστοφιδελης

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/football/ellada/BEth/sthn_koryfh_o_apollwnas_smurnhs.2180174.html

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Football League, νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Ριζούπολης έφτασε στους 51 βαθμούς με το γκολ που πέτυχε ο Μανιάς στο 22', αφήνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας τον Εργοτέλη με 49 βαθμούς

Παραθετεται και βαθμολογια

Βαθμολογία

1. Απόλλων Σμύρνης 51

2. Εργοτέλης 49

3. Ολυμπιακός Βόλου 46

Ολοκληρο αρθρο  με παιχτες να πανηγυριζουν απο το sport24 και τιτλο ''περασε στην κορυφη ο Απολλων σμυρνης''  στην 1η σελιδα

αλλα το οτι ο Εργοτελης παιζει το παιχνιδι του σημερα και οτι εχει ενα ματς λιγοτερο δεν αναφερεται στη βαθμολογια αλλα πρεπει εμμεσα να το συμπερανεις απο το γεγονος οτι αναφερει και τα σημερινα παιχνιδι. Μπραβο στο sport24 που δεν εκδηλωνει οπαδικοτητες και ειναι αντικειμενικο και δημοσιογραφικα ορθο.

Δεν ειμαι εργοτελιτης ισα ισα αν και ηρακλειωτης δεν παρακολουθω την ομαδα και δεν την εχω στη καρδια μου. Δε με νοιαζει δηλαδη τι θα κανει και αν θα ανεβει αλλα αν δεν ειναι για γελια αυτο που συνεβη στο sport24 τοτε τι ειναι...θα μπορουσε να βαλει το αρθρο αυριο με τη σιγουρια οτι εχασε ο εργοτελης απο την καβαλα και ας εβαζε και 1000 οπαδους να πανηγυριζουν και να χορευουν. Αλλα σε αυτη τη στιγμη το αρθρο δε στεκει και αν λιγο νοηση το sport24 θα πρεπει να το κατεβασει για καποιες ωρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...