alexdelpiero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δεν τον έδειξε η ΕΤ;Νομιζω οτι τον εχει τωρα σε μαγνητοσκοπηση χωρις περιγραφη.Ετσι ακουσα.Ργω τον ειδα στον ΟΤΕ. 1
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ενώ η Original και η κάθε Original που έβγαλε την ανακοίνωση δεν έχει "φασίστες" στις τάξεις της. Ωραία λοιπόν, στο επόμενο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα πάω να παρακολουθήσω το μάτς με ερυθρόλευκη φανέλα. Είμαι σίγουρος οτι 10-20 "δημοκράτες" θα μου την πέσουν στο επόμενο λεπτό. Να βγάλω ανακοίνωση μετά; Να τιμωρηθεί ο παίκτης, τα πολιτικά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο, αλλά να λείπει η υποκρισία και ο λαϊκισμός του νεοέλληνα που θα ξεσπάσει και θα τελειώσει την καριέρα σε ένα 20χρονο και όλα καλά... 2
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Η υποκρισία στην κοινωνία δεν είναι κάτι καινούριο...
tool1983 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα βγαλουν ολοι το φασισμο τους πανω στο στο Κατιδη, μεχρι και η ΕΠΟ πηρε θεση κ εβγαλε ποινη. Το παιδι ειναι 20 χρονων,παιζει απ το πουθενα σε μια μεγαλη ομαδα,παιρνει ενα σεβαστο ποσο για τα σημερινα δεδομενα,δε θελει κ πολυ για να ξεφυγει. Οπως ειπε χτες,δεν ηξερε τι σημαινει η χειρονομια,εγω τον πιστευω.Αν ηξερε δε θα την εκανε. Πιστευω οτι το θεμα θα μπορουσε να ειχε τελειωσει με τη συγνωμη του Κατιδη κ μια ποινη για το παιχτη. Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2013 από Snoob 3
alexdelpiero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Και ναι η Λοκομοτιβ Νοβοσιμπίρσκ νικωντας με 3-2 την Κουνεο του Νικολα Γκριμπτς ειναι πρωταθλητρια ευρωπης στο βολευ.Μια απο τις μεγαλυτερες εκπληξεις στην ιστορια του τσαμπιονς λιγκ. Μπραβο τους. 1
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 «Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι απόλυτα απαράδεκτος και νιώθω άθλια για όσα προκάλεσα με την άστοχη όσο και βλακώδη ενέργειά μου. Αναφέρομαι στον πανηγυρισμό μου στο νικητήριο γκολ που σημείωσα στο ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Βέροια με αποτέλεσμα αντί για χαρά να μοιράσω πίκρα και πόνο στον κόσμο της ομάδας αλλά και στα αποδυτήρια και τους συμπαίκτες μου που τιμώ, σέβομαι και αγαπώ όπως και οι ίδιοι μπορούν να επιβεβαιώσουν. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνω για δικαιολογίες. Είμαι λάθος. Είμαι αδικαιολόγητος και αυτό που έγινε θα το πληρώσω με πολύ πόνο αφού δεν υπάρχει κάποιος να μην έχει διαπιστώσει ότι παρά τα μόλις 20 χρόνια ζωής μου είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τέλος στην όποια ποδοσφαιρική καριέρα έχω μπροστά μου. Θέλω κατ’ αρχήν να ζητήσω ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη προς την ομάδα μου την ΑΕΚ και τον κόσμο της που προσέβαλλα μη γνωρίζοντας τι ακριβώς έκανα στον πανηγυρισμό μου. Το ότι δεν γνώριζα δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε το νεαρό της ηλικίας μου. Επαναλαμβάνω ότι είμαι απόλυτα απαράδεκτος και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει απόλυτο δίκιο να αντιδράει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έκανα ένα μεγάλο λάθος και θα το πληρώνω για πάντα. Όμως η ευθύνη του λάθους μου δεν μπορεί να βαραίνει άλλον εκτός από εμένα και μ’ αυτό εννοώ πως η ομάδα μου, η ΑΕΚ, την ιστορία της οποία προσέβαλλα με την απαράδεκτη και ηλίθια ενέργειά μου δεν έχει καμία ευθύνη. Εγώ έκανα το λάθος, εγώ θα το πληρώσω. Η ΑΕΚ δεν έχει καμία ευθύνη! Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου εκτός ομάδας διότι κατάλαβα πως προσέβαλλα την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο με τον χειρότερο τρόπο και το γεγονός ότι έκανα βλακεία δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ενέργειά μου. Όπως μου έχουν πει: η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και αυτό ισχύει στην περίπτωσή μου και στον τρόπο που πανηγύρισα. Δυστυχώς δεν μπορώ να φέρω πίσω τον χρόνο και να διορθώσω τα αδιόρθωτα. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε νεοναζιστής και ούτε ρατσιστής αφού έχω ετεροθαλή αδερφό από το Πουέρτο Ρίκο, ενώ η οικογένειά μου είναι όλοι από τον Πόντο και έχει βιώσει με τον χειρότερο τρόπο τον ρατσισμό! Θέλω επίσης να επισημάνω ότι αντιλαμβάνομαι απόλυτα το σκεπτικό της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην οποία και οφείλω μία τεράστια συγνώμη για τη θέση στην οποία την έφερα… Ολοκληρώνοντας θέλω να ζητήσω (και) δημόσια συγνώμη στη μητέρα μου και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς μου για όσα βιώνει λόγω της βλακώδης, λανθασμένης ενέργειάς μου…»!
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ο Γκαρσία είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δουλειά του είναι να παίζει. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν παίζει μπάλα. Και είπα και σε αυτόν και στον Δώνη ότι αν συνεχίσουν να μου δημιουργούν προβλήματα δεν θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Τετοιες συμπεριφορες στο χωρο του αθλητισμου πρεπει να σταματουν εν τη γενεσει τους, οχι για κανενα αλλο λογο περα απο το οτι οι συγκεκριμενοι τυποι που λεγονται αθλητες αποτελουν ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ προτυπα για καμποσα παιδακια. Και αν καποιο 12χρονο ανιστορητο παιδακι γοητευεται απο τις φανφαρες του φασισμου και την επιβολη του δια της βιας και της ισχυος (της σωματικης) , τοτε ενας Κατιδης θα γινει ο ηρωας του, θα ειναι αυτους που θα ενθαρυνει κι αλλους να εξωτερικευσουν τα ναζιστικα τους ιδεωδη με τη λογικη "οριστε το εκανε ο Κατιδης μολις εβαλε γκολ μπροστα στην κερκιδα και τις καμερες, δεν ειναι ντροπη".Κατα τ'αλλα δανεισμενο απο αρθρο του Β. Αρναουτογλου στο sport24.gr, σχετικα με αυτην την υποκρισια, το φαινεσθαι και τον δηθενισμο που μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι σε περιπτωσεις Κατιδη ή της αλλης στους Ολυμπιακους αγωνες:"Το πολιτικό σκηνικό στήθηκε με αστραπιαίες παρεμβάσεις. "Θέλει η που...να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" όπως λέει και μία παροιμία. Οι λεπτολόγοι της αποκαλούμενης και ως "μνημονιακής κυβέρνησης" εθίχθησαν και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις. Ασφαλώς κι εγώ αηδίασα βλέποντας τον Κατίδη να χαιρετάει όπως χαιρέτισε, όμως εγώ δεν έχω μουρλάνει τον κόσμο στα χαράτσια ούτε τον έχω αναγκάσει να ζει στην ανέχεια, άρα νομίζω έχω ένα δικαίωμα παραπάνω να παραπονεθώ επειδή θεωρώ ότι αυτή η πράξη συνιστά ντροπή για την ομάδα που αγαπώ και η οποία για εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες δεν είναι απλά ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ." Και μιλαμε για τους ιδιους πολιτικους που οταν σπανε στο ξυλο εναν δημοσιογραφο μεσα στο Καραισκακη δεν παιρνουν πρεφα πχ. Και αναρωτιεμαι εγω ποιο απτα 2 περιστατικα ειναι πιο σοβαρο για εναν πολιτικο για να ασοχοληθει...
alexis333 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Πρεπει να τιμωρηθει αυστηροτατα και να τελειωσει το θεμα εκει. Τωρα ολα αυτα ειναι για να χουμε να λεμε .... Ενα ακομα 20χρονων κωλοπαιδο ειναι που δε ξερει τι κανει. Τωρα να του τελειωσουν την καριερα για μια κινηση ειναι λιγο υπερβολικο. Το ιδιο εχουν κανει κι αλλοι παιχτες οπως ο Βαν Περσι ... http://www.sport24.gr/football/Europe/nazistikoi_xairetismoi_sto_podosfairo.2171240.html 2
tsakonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ο Γκαρσία είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δουλειά του είναι να παίζει. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν παίζει μπάλα. Και είπα και σε αυτόν και στον Δώνη ότι αν συνεχίσουν να μου δημιουργούν προβλήματα δεν θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Επιτέλους!
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ολοι αυτοι οι φασιστες και οι νεοναζι που ειναι μεσα στη βουλη δε τους πειραζουν παρα ο Κατιδης ειναι το μεγα ζητημα να τημωρηθει.. Αλλα εκει μπορουν γιατι αλλου δεν .. Αφού δεν είναι φασισμός να λιποθυμάνε παιδάκια από την πείνα. Αφού έχουμε 25% αύξηση στις αυτοκτονίες και όχι 50% όπως θα έπρεπε. Και, και και... 3
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μάλλον κάτι τέτοιους χαιρετούσε ο Κατίδης. «Την "έπεσαν" στον Δώνη οπαδοί του ΠΑΟΚ» http://www.pamesports.gr/235141/sprwksies-dwnh-me-opado
capten- Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δράμα η ομαδάρα μας και σήμερα με Κέρκυρα.Παραλίγο να κοιμηθώ. Πάντως να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης και στον κορυφαίο Ελληνα προπονητή τον Τσιώλη. Κρίμα για την καλή δουλειά που κάνει ο Δώνης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι έχουν θρησκεία τον ...΄Γκαρσία. Πολύ αρρώστεια σε αυτή τη κοινωνία. Κρίμα.
devil-ji Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Πολυ ωραιο ματσακι Ντελπο - Ναδαλ . Ελπιζουμε σε φουλ φορμα και ψυχολογια του Ραφα στα επομενα Οπεν για δουμε τουλαχιστον και τι ψαρια πιανει ο μεγας Djoker απεναντι σε ισαξιο αντιπαλο. (δυστυχως ο Ροτζερ τα τελευταια 2 χρονια δεν...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις