Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει παιδια, οτι πειτε, αμα περασει ομως ετσι και μετα παει πχ ο Κατιδης στον Σο και κανει ουγκ ουγκ ή αν παει ο Τοτσε στον Τζιμπουρ και κανει οτι διαβαζει το Κορανι και μετα ανατινασεται, μην μιλησετε

Αυτα μας εχουν φαει σαν κοινωνια, τα υπερανω. Ελα μωρε, και οι ναζιστες δικαιωματα εχουν, και οι ρατσιστες και ολοι. Και μετα φοβαστε μην ερθει το Συριζα και εχουμε Αναρχια (ενω αυτο το να κανει ο καθενας οτι γουσταρει δεν ειναι αναρχια)

Την επομενη φορα ας βγαλει και την ασπρη κουκουλα της ΚΚΚ και δεν τρεχει "αμα το πιστευει"

ΥΓ. Γιαυτο μετα αθωωνεται ο Κασιδιαρης μπροστα σε εξεδρα χουλιγκαν χρυσαυγιτων με τρομοκρατια και επειδη "δεν επεισε η καθηγητρια πανεπιστημιου το δικαστηριο" (και την επεισαν αυτα τα αθωα παιδια)

Το 99% αυτών που βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα δεν έχει βαθύτερους λόγους. Δεν γίνονται ούτε λόγο φασιστικών πεποιθήσεων ούτε λόγο ρατσισμού. Πως κάναν στον Σχορτσιανίτη και τώρα τον αποθεώνουν; Δεν έβγαλε ο Μήτρο τα Καλάσνικοφ μπροστά σε ένα κοινό που έχει υποφέρει από εκτελέσεις; Δεν θα μπορούσε να το πει κάποιος για τον Γερμανοτραφή Μήτρο που θέλει να εκτελεί; Επιμένω πως αυτά δεν κρύβουν κάτι ρατσιστικό. Αν ψάξεις θα βρεις. Απλά του παίκτη της Α.Ε.Κ. κάνει ΜΠΑΜ.

Ευτυχώς στην Ελλάδα ακόμη οι αιτίες για τα φαινόμενα αυτά είναι οπαδικές. Γενικά οι Έλληνες δεν είμαστε τέτοιοι. Προς το παρόν, όπως το πάει η πολιτική ηγεσία...

Να δείτε που θα παρεξηγηθούν και αυτοί που τα σπάνε στα γήπεδα και θα βγάλουν ανακοινώσεις.

ΥΓ. Η αθώωση του Κασιδιάρη δεν έχει σχέση. Όσοι μίλησαν στο ραδιόφωνο για την αθώωση του είπαν η απόφαση ήταν σωστή. Δεν θα κώλωνε ο δικαστής. Ειδικά τώρα.

Επεξ/σία από firewalker
Δημοσ.

Mεγαλη εμφανιση Κιμι Ραικονεν και συγκλονιστικη νικη.Και οπως διαβασα στο τουιτερ πανηγυριζουν ολοι οι φιλοι των ομαδω.Και εγω που ειμαι Γουιλιαμς χαρηκα.Ο τιμμειτ του μολις 10ος παρακαλω.

Δευτερος ο Αλονσο τριτος ο Φετελ.

Ταχυτερο γυρο ο Ραικονεν.

Απογοητευση η ομαδα μου η Γουιλιαμς,14ος ο Bottas,εγκατελειψε ο Μaldonado.

Καλο αγωνα ο Αλονσο,κακο ο Γουεμπερ ,καλος ο Μασα.

Δημοσ.

Ρε αγορι fire, το αν εχει σκεφτει ο καθε Κατιδης και ο καθε Μητρογλου αυτα που κανουν, δεν εχει σημασια

Δεν γινεται σαν κοινωνια να δεχομαστε "ελα μωρε μικρο παιδι ειναι, δεν καταλαβαινει" γιατι μετα δεν θα μαζευεται το πραγμα

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς να τα δεχόμαστε. Να τιμωρηθεί με τα προβλεπόμενα. Στο πως πρόκειται για φασιστική/ρατσιστική εκδήλωση διαφωνώ.

Δημοσ.

Ρατσιστές.

Γιατί εγώ βλέπω άλλα; Κάτι 10ρια+ ποσοστά Χ.Α και τον κοινωνικό ρατσισμό σε συνδυασμό με τον ακραίο συντηρητισμό να χτυπάνε κόκκινο;

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ τα 'χω πάρει με το "παιδάκι" δεν ξέρει τι κάνει.

1ον είναι 20 χρονών μαντράχαλος και όχι 20 χρονών παιδάκι

2ον σε αυτή την ηλικία θεωρείται ενήλικας

3ον σε αυτή την ηλικία μπορεί να είναι ανεξάρτητος χωρίς επίβλεψη,να γίνει μπάτσος,γιατρός,αστροναυτης etc,να βγαλει άδεια οπλοφορίας κτλ

4ον Το όλο του δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το τι είναι,πέρα απο βλάκας με περικεφαλαία(σπαρτιατικη)

Δημοσ.

Οι φακοί μου φταίνε; Θα αλλάξω γυαλιά αυτή την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα δω έναν καλύτερο κόσμο, αφού το λες και συ.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ τα 'χω πάρει με το "παιδάκι" δεν ξέρει τι κάνει.

1ον είναι 20 χρονών μαντράχαλος και όχι 20 χρονών παιδάκι

2ον σε αυτή την ηλικία θεωρείται ενήλικας

3ον σε αυτή την ηλικία μπορεί να είναι ανεξάρτητος χωρίς επίβλεψη,να γίνει μπάτσος,γιατρός,αστροναυτης etc,να βγαλει άδεια οπλοφορίας κτλ

4ον Το όλο του δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το τι είναι,πέρα απο βλάκας με περικεφαλαία(σπαρτιατικη)

Βασικα το σημαντικοτερο...

...σε αυτη την ηλικια, συμφωνα με το Ελληνικο Κρατος, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ!

Αρα το ακαταλογιστο και τα ελαφρυντικα δεν τα εχει. Εφοσον μπορει να ψηφιζει και αρα να συναποφασιζει για τη μοιρα μου, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι υπολογος των πραξεων του. Αν θελει να θεωρειται παιδακι που δεν ξερει τι κανει, ας παραιτηθει των πολιτκων του δικαιωματων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...