Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανεμορφο ματς το ΜΑλαγα-Πορτο.

Εχω δει τις δυο ομαδες πολλες φορε φετος και πιστευα οτι το εχει ενα γκολ η Πορτο εκει μεσα αλλα δεν με εχει πεισει σημερα.

Ειχα γραψει και στο παρελθον για τον Ισκο.Πολυ ταλεντο αυτο το παιδι.

Δημοσ.

εντωμεταξυ παρατηρωντας την πορεια της μαλαγα εχω εδω και καιρο μια απορια, προς οσους, οπως εγω, αγαπαμε εθνικη αργεντινης: ενας τερματοφυλακας βασικος σε ομαδα που τα παει καλα στην ισπανια και ειναι στους 16 του ΤσουΛου με προοπτικες για παραπανω, ποσο χειροτερος μπορει να ειναι απο καποιον που παιζει στη Β ιταλιας (οκ φετος ανεβηκε η sampdoria);

• Moderators
Δημοσ.

Περναει η Μπαρτσα ενω ο αντιπαλος εχει 1 δοκαρι--->Κωλοφαρδη η Μπαρτσελονα επειδη το 1 δοκαρι δεν μπηκε γκολ.

Αν αυτό πάει για μένα, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, απλά μπορεί να πήγαιναν αλλιώς τα πράγματα και είναι από τις φάσεις που δείχνει ότι σε έχει πάρει από κάτω η κατάσταση.

Τελικά, δεν πρέπει να γράφω την γνώμη μου στο αθλητικό φόρουμ, γιατί, τόσα χρόνια που βλέπω τις "συζητήσεις" δεν έχω μάθει ότι λες κάτι και όλοι σε θάβουν μετά; :/

Καλά που έγραψα και "Με τέτοια Μίλαν απέναντι, περίμενα να μπουν και άλλα γκολ"...

Δημοσ.

ο κοντός είναι παιχτούρα .. αλλα το γεγονός ότι η Αργεντινή είναι μέτρια φαίνεται λες και χωρίς την Barca από πίσω του δεν πάει πουθενά.

Δημοσ.

Αν αυτό πάει για μένα, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, απλά μπορεί να πήγαιναν αλλιώς τα πράγματα και είναι από τις φάσεις που δείχνει ότι σε έχει πάρει από κάτω η κατάσταση.

Τελικά, δεν πρέπει να γράφω την γνώμη μου στο αθλητικό φόρουμ, γιατί, τόσα χρόνια που βλέπω τις "συζητήσεις" δεν έχω μάθει ότι λες κάτι και όλοι σε θάβουν μετά; :/

Καλά που έγραψα και "Με τέτοια Μίλαν απέναντι, περίμενα να μπουν και άλλα γκολ"...

Πραγματικα δεν κοιταξα καν σε ποιο nick απαντησα, απλα διαβαζοντας στη σειρα καποια ποστ μετα το 4-0 με την Μιλαν μου εμεινε μια Α εντυπωση την οποια συγκρινα με μια Β εντυπωση που μου ειχε μεινει απτα ποστ μετα τον αποκλεισμο της Μπαρτσελονα περυσι απο την Τσελσι. Φανταζομαι οτι δεν διαφωνεις πολυ σε αυτο το ποιντ. Αν διαφωνεις τοτε δεν παρακολουθεις το section τακτικα.

Να γραφεις τη γνωμη σου, αλλα αν θεωρεις οτι δεν πρεπει να το κανεις, ο λογος ειναι οτι παιρνεις προσωπικα ασχετα πραγματα και απαντησεις πανω σε αποψεις και οχι πανω σε εσενα ως ατομο. Ποιος "σε εθαψε", ποιος σου την επεσε για αυτο που ειπες?  Δεν νομιζω να εκανα τετοιο πραγμα, ουτε καν.

Δημοσ.

Στο Μπάγερν Άρσεναλ, κινδύνεψαν πραγματικά οι Γερμανοί ή μαλακίστικαν λόγο του 1-3;

Βάλε Γεωργίου να μάθεις. Πίνω καφεδάκι και τον ακούω τώρα να τη βγάζει τη χειρότερη (πιο "μονοκόμματη" και πιο βαρετή) από τους 8.

Δημοσ.

ελα μωρε, το στησαν για το στοιχημα, πηρε τρελο παιχνιδι στις ασιατικες αγορες στο -1,5 χαντικαπ (να κερδισουν οι γερμανοι με 2 γκολ κ πανω δλδ) παιζοντουσαν, τα ιδια κ το οβερ, 0-2 κι ουτε ασσος, ουτε οβερ κ τεζα ο καμπουρης,

το καλυψε το χαντικαπ... η αρσεναλ :lol:

Δημοσ.

Βάλε Γεωργίου να μάθεις. Πίνω καφεδάκι και τον ακούω τώρα να τη βγάζει τη χειρότερη (πιο "μονοκόμματη" και πιο βαρετή) από τους 8.

Κάποιος πρέπει να τον γράφει και να κάνουμε σχετικό νήμα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και είναι η χειρότερη Άρσεναλ των τελευταίων χρόνων παλικαρίσια νίκη μέσα στο Μόναχο κρίμα που δεν προκρίθηκε

Στο Μπάγερν Άρσεναλ, κινδύνεψαν πραγματικά οι Γερμανοί ή μαλακίστικαν λόγο του 1-3;

Για μένα ήταν καθαρή τύχη και μάλιστα υπερβολική τύχη! Η Άρσεναλ δεν μπορούσε να επιτεθεί με τίποτα, με το ζόρι περνούσε το κέντρο, η Μπάγερν έπαιζε καταπληκτική άμυνα και κάθε της επίθεση μύριζε γκολ. Πάρα πολλά λάθη η Άρσεναλ, πραγματικά φαινόταν πολύ μικρή μπροστά στην Μπάγερν.

Το 0-2 είναι από μόνο του υπερβολικά παράξενο αποτέλεσμα. Ανάθεμα κι αν έκανε 5 σουτ η Άρσεναλ σε όλο το παιχνίδι.

Ας σημειώσω πως υποστήριζα την Άρσεναλ, καθότι μου αρέσουν οι ανατροπές, αλλά όπως πήγε το παιχνίδι θα ήταν μεγάλη αδικία να κερδίσει, ειδικά από τη στιγμή που θα ήταν αποκλειστικά τύχη και όχι αποτέλεσμα "ηρωικής" εμφάνισης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...