kirileman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Φανταστείτε τώρα το ανάποδο. Πόσα τέτοια και χειρότερα έχουμε δει από παίχτες της Ρεάλ να περνάνε ατιμώρητα; Από την άλλη το χάρηκα. Μ' αρέσει το "σκληρό", "αντρικό" παιχνίδι, που λένε και μερικοί εδώ μέσα. 1
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγώ 1-1 το ήθελα να δούμε παράταση, αλλά ο άλλος με την κόκκινη το έκανε μπουρδέλο το παιχνίδι.
daPro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 τι εβαλε ο Μοντριτς...παιχνιδαρα!!!ανοιξε το ματι μας.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Σήκωσε το πόδι ο άλλος να κάνει κοντρόλ της μπάλας και επειδή έπεσε πάνω του ο αντίπαλος που ήταν αδύνατον να δει, έφαγε κόκκινη! Μάλιστα... Ουεφαλόνα, που λέει και ο αποπάνος. Στο μεταξύ, η μπάλα από το σουτ του Κακά έχει βγει στο διάστημα και ταξιδεύει στο άγνωστο! Την πουστάρα το κοράκι... Το μάμησε το παιχνίδι. Καληνύχτες... καθαρη κόκκινη ήταν μη λέτε ότι θέλετε
akar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Kυρ Αλέκο όλα εδώ πληρώνονται…. και την επόμενη φορά να βάλεις μέσα Macari & Coppell. Μην ανησυχείς, δώστους απ’ αυτά που παίρνει ο Giggs και θα πετάνε! Υ.Γ1 Τον Best μην τον ψάχνεις, έχει πεθάνει. Υ.Γ2 Το ότι ευνοήθηκε η Real αποδεικνύει ότι δεν προστατεύεται & ευνοείται η Barcelona τα τελευταία χρόνια?
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Την πουστάρα το κοράκι... Το μάμησε το παιχνίδι. Καληνύχτες... +1 δεν ηταν για κοκκινη παιδια, κακα τα ψεματα, σε τοσο κρισιμο ματς κ τοσο κρισιμο σημειο δεν δινεις κοκκινη αυτο το μαρκαρισμα με τπτ κ χαλασε κ το ματς για μλκια, φανταστειτε τι ματς θα βλεπαμε στο 1-0 τα τελευταια λεπτα Kυρ Αλέκο όλα εδώ πληρώνονται…. και την επόμενη φορά να βάλεις μέσα Macari & Coppell. Μην ανησυχείς, δώστους απ’ αυτά που παίρνει ο Giggs και θα πετάνε! Υ.Γ1 Τον Best μην τον ψάχνεις, έχει πεθάνει. Υ.Γ2 Το ότι ευνοήθηκε η Real αποδεικνύει ότι δεν προστατεύεται & ευνοείται η Barcelona τα τελευταία χρόνια? το τελευταιο δεν το πιασα, παντως οι ομαδες του μουρινιο παντα σπρωχνονται, θυμηθειτε τι εγινε στο μπαρτσα - ιντερ στα τελευταια λεπτα σφαγη της μπαρτσα μεσα στην βαρκελωνη, αλλα κ στο 1ο ματς, τεσπα, το ποδοφαιρο ειναι βρωμικο πλεον απο το υψηλοτερο του επιπεδο κιολας, και μετα καθονται κ ψαχνουν τι γινεται στην β εθνικη, εδω γινονται τρελες μαγειες σε τοσο υψηλο επιπεδο 1
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 καθαρη κόκκινη ήταν μη λέτε ότι θέλετε Ήταν δεν ήταν... Το παιχνίδι το χάλασε. 1
akar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 το τελευταιο δεν το πιασα, παντως οι ομαδες του μουρινιο παντα σπρωχνονται, θυμηθειτε τι εγινε στο μπαρτσα - ιντερ στα τελευταια λεπτα σφαγη της μπαρτσα μεσα στην βαρκελωνη, αλλα κ στο 1ο ματς, τεσπα, το ποδοφαιρο ειναι βρωμικο πλεον απο το υψηλοτερο του επιπεδο κιολας, και μετα καθονται κ ψαχνουν τι γινεται στην β εθνικη, εδω γινονται τρελες μαγειες σε τοσο υψηλο επιπεδο Ε, και θα έρθω εγώ τώρα και θα σου θυμίσω τα χειρουργεία που υπέστησαν οι Chelsea & Arsenal κόντρα στην Barcelona. Εσύ θα μου πεις για κάποιο άλλο παιχνίδι και πάει λέγοντας. Βγάζει κάπου αυτό? Απλά θα ήταν καλό να αφήσουν στην άκρη το προφίλ της καταδιωκόμενης & αδικημένης, πλην τίμιας, σταχτοπούτας γιατί τα τελευταία χρόνια μόνο αυτό δεν είναι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Απλά θα ήταν καλό να αφήσουν στην άκρη το προφίλ της καταδιωκόμενης & αδικημένης, πλην τίμιας, σταχτοπούτας Λογικα για την Ρεαλ μιλας ή καταλαβα λαθος?
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 akar, on 06 Mar 2013 - 12:07, said: Ε, και θα έρθω εγώ τώρα και θα σου θυμίσω τα χειρουργεία που υπέστησαν οι Chelsea & Arsenal κόντρα στην Barcelona. Εσύ θα μου πεις για κάποιο άλλο παιχνίδι και πάει λέγοντας. Βγάζει κάπου αυτό? ναι, συμφωνω, πουθενα δεν βγαζει, κ εγω μην νομιζεις δεν θυμαμαι κ πολλα παιχνιδια,γιατι ουτε κ εγω φαντατιζομαι τοσο μ' αυτα, απλα αυτο με τον αληταρα τον μουρινιο μου κατσε στο λαιμο τοτε
akar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Λογικα για την Ρεαλ μιλας ή καταλαβα λαθος? Ευχαριστώ για την πάσα. Για την Barcelona μιλάω, αλλά δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς που έχουν και διαφορετικά χρώματα. Βοηθούμενες από κράτος & τοπική αυτοδιοίκηση, είναι οι βασικά υπεύθυνες που η Primera έχει χάσει το ενδιαφέρον και την ανταγωνιστικότητα που είχε πριν μερικά χρόνια. Κάτι ανάλογο αλλά σε μικρότερο βαθμό, γιατί εκεί υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να ικανοποιήσει η UEFA, γίνεται και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. ναι, συμφωνω, πουθενα δεν βγαζει, κ εγω μην νομιζεις δεν θυμαμαι κ πολλα παιχνιδια, γιατι ουτε κ εγω φαντατιζομαι τοσο μ' αυτα, απλα αυτο με τον αληταρα τον μουρινιο μου κατσε στο λαιμο τοτε Και ‘μένα μ’ εκνευρίζει αλλά τον θέλω πάρα πολύ στην Premier League, γιατί θα έχουν πολύ ενδιαφέρον ο πόλεμος δηλώσεων που θα γίνεται στο BBC όλη την εβδομάδα πριν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. 2
MJBulls23 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για την πάσα. Για την Barcelona μιλάω, αλλά δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς που έχουν και διαφορετικά χρώματα. Βοηθούμενες από κράτος & τοπική αυτοδιοίκηση, είναι οι βασικά υπεύθυνες που η Primera έχει χάσει το ενδιαφέρον και την ανταγωνιστικότητα που είχε πριν μερικά χρόνια. Κάτι ανάλογο αλλά σε μικρότερο βαθμό, γιατί εκεί υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να ικανοποιήσει η UEFA, γίνεται και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Το κρατος δεν εχει χαρισει και δωρισει(δανεια χωρις εξοφληση) στην Μπαρτσελονα χρηματα αξιας 1 δισεκατομμυριου και πλεον. Δεν εχει αγορασει η Μπαρτσελονα ο,τι τοπ κινειται απο παικτη προσπαθωντας να αγορασει το πρωταθλημα και το Τσαμπιονς Λιγκ. Ισα ισα η Μπαρτσελονα παιζει με δικους της παικτες που τους εχει χτισει αυτη μεσα απο τις ακαδημιες της. Οποτε για ποια βοηθεια του κρατους μιλαμε στην Μπαρτσελονα και προς τι το τσουβαλιασμα σε αυτον τον τομεα Ρεαλ Μ. με Μπαρτσελονα?? 1
Andy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Banega πολυ ωραιο παιχτακι!! Sent from my iPhone using Insomnia
akar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το κρατος δεν εχει χαρισει και δωρισει(δανεια χωρις εξοφληση) στην Μπαρτσελονα χρηματα αξιας 1 δισεκατομμυριου και πλεον. Δεν εχει αγορασει η Μπαρτσελονα ο,τι τοπ κινειται απο παικτη προσπαθωντας να αγορασει το πρωταθλημα και το Τσαμπιονς Λιγκ. Ισα ισα η Μπαρτσελονα παιζει με δικους της παικτες που τους εχει χτισει αυτη μεσα απο τις ακαδημιες της. Οποτε για ποια βοηθεια του κρατους μιλαμε στην Μπαρτσελονα και προς τι το τσουβαλιασμα σε αυτον τον τομεα Ρεαλ Μ. με Μπαρτσελονα?? Το «τοπική αυτοδιοίκηση» το προσπέρασες. Η χρεοκοπημένη, εδώ και χρόνια, Καταλονία και ο δήμος της Βαρκελώνης σας έχουν χαρίσει τίποτα ψιλά? Πόσες δεκαετίες τους αρμέγετε με το πρόσχημα του αντικομφορμισμού? Δηλαδή τι διαφορετικό έχετε κάνει από ότι κάνει η Real με το δήμο της Μαδρίτης? Όσον αφορά αυτά που γράφεις για μεταγραφές και ακαδημίες, εμένα μου θυμίζουν Athletic Bilbao και όχι Barcelona. Εσείς και μεταγραφές κάνετε κάθε χρόνο και κάποιες απ’ αυτές κοστίζουν και αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Τα κοινά σας με την Real είναι πλέον πολύ περισσότερα από τις διαφορές σας. Οι υποκριτικές δηλώσεις και τσαμπουκάδες, που γίνονται κατά καιρούς μπροστά στις κάμερες, μια χαρά σας εξυπηρετούν και τους δύο. Συσπειρώνουν την οπαδική βάση και πουλάνε φανελίτσες. Μια χαρά συνεταιράκια είσαστε εδώ και μερικά χρόνια…
Προτεινόμενες αναρτήσεις