Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερχεται η ωρα του treble..

εχω λιωσει με αλεφα

Χαλάει
κόσμο το παιδί αυτό, πάλι γκολ έβαλε, φοβερός παίκτης, ταχύτητα,
τεχνική, ένα άλμα στον ουρανό, και κυριλέ μαύρος, να τον πάρεις και να
τον δώσεις γαμπρό στην κόρη σου!

Μάσησε ο βοηθός του βοηθού της Μπαρτσελόνα, αυτός ο κεφάλας, τι κεφάλα είναι
αυτή, πίτουρα πρέπει να έχει η κεφάλα του μέσα,
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επεισόδιο οπαδού με Τζιμπούρ.

http://www.youtube.com/watch?v=t4ZQs2rbJT4&feature=player_embedded#!

Μην αρχίσετε αυτοί που λέγαν για το Σισέ πως επεδίωξε να τον χτυπήσουν φεύγοντας βασανιστικά αργά, επιστρέφοντας πως τον οπαδό να ανταποδώσει και τις υπόλοιπες χαζομάρες να λέτε τα ίδια.

Δημοσ.

Κρίμα που δεν του την έχωσε γεμάτη του παγουρά να τον πάρουν τα αίματα, πολύ κρίμα.

Το ίδιο θα έλεγα κι αν ήταν ο Μαυρίας στη θέση του Τζεμπούρ. Από τη στιγμή που εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο κάτι τέτοια αποβράσματα, δεν μπορεί να μην αντιδρά ο ποδοσφαιριστής, υπό το φόβο τιμωρίας.

Εγώ αν ήμουν αθλητικός δικαστής θα επέτρεπα με νόμο σε όποιον οπαδό εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο, να του φοράγανε τις τάπες στα μούτρα για παραδειγματισμό οι ποδοσφαιριστές και θα τους τιμωρούσα αν δεν το έπρατταν, για να διαφυλάξουν το άθλημα, ως όφειλαν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αν ήμουν αθλητικός δικαστής θα επέτρεπα με νόμο σε όποιον οπαδό εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο, να του φοράγανε τις τάπες στα μούτρα για παραδειγματισμό οι ποδοσφαιριστές και θα τους τιμωρούσα αν δεν το έπρατταν, για να διαφυλάξουν το άθλημα, ως όφειλαν. 

Οποιος φιλαθλος μπαινει στον αγωνιστικο χωρο  χωρις λογο θα πρεπει να πυροβολειται απο ελευθερους σκοπευτες ...

Να υπαρχει και ειδικη πινακιδα που θα προειδοποιει ..  :-D  :-D  :-D

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.

Αν ήταν στο Καραϊσκάκης τότε ναι, κατά 99% θα τα είχε βάλει ο Βαγγέλας. Όπως πρόπερσι με τον Σισέ. Τώρα δεν νομίζω.

Λάθος κατάλαβες. Ο Βαγγέλας έβαλε τον Τσιμπουρ να χτυπήσει τον άμοιρο φιλαθλο. Αυτογραφο πηγε να του ζητήσει :P

Δημοσ.

Οχι φυσικά...εκει ο Σισέ πήγαινε αργά στα αποδυτήρια . Δικαιολογημένα οι αγνοί φίλοι του Ολυμπιακου εκνευρίστηκαν και πήγαν να δείρουν τον προκλητικό παίχτη.

Θα έπρεπε να ντρέπεται που προκαλεί αθώους οπαδούς.

:P

Δημοσ.

Έλα το ντέρμπι σιγά σιγά!

Μπήκε το 1ο!

Να και το 2ο! Καλά πάμε.

Μετά το 1-1, χάλια... Άχρωμο παιχνίδι να περνά η ώρα και κάτω με το παραμικρό άγγιγμα.

Πάμε για το 4ο τώρα (2-2 κατά προτίμηση)!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...