Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα το πιο λυπηρό ειναι οτι ακομα και στο φορουμ δεν ασχοληθηκε κανεις με τα επεισόδια και το γενικότερο ρεζιλικι, ουτε καν με τον αγωνα αλλά σχεδον αποκλειστικά με τη διαιτησια! 

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/telikos/hlithioi-kai-mal.2123359.html

ρομπέισιον καρα ρομπέσιον.ελλαδιστάν κουμχουριέτ.Το focal point ας πούμε είναι η διαιτησία κ όχι τα αίσχη.Δε θα βάλω να το δω καν

Τα πρωτοφανή επεισόδια

Ο τελικός του μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό διακόπηκε έπειτα από εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο εφτά λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Καθίσματα έσπασαν, και σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. 

Ακόμη και φωτοβολίδες έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο! 

Με τη διακοπή του αγώνα, οι ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Προκειμένου να συνεχιστεί το παιγνίδι, οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί ο αγωνιστικός χώρος και να απομακρυνθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων, ακόμη και οι επίσημοι. 

Με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, ακόμη και όσοι είχαν προσκλήσεις αλλά και οι επίσημοι (VIP) αναγκάστηκαν να φύγουν για να συνεχιστεί ο τελικός κυπέλλου. Τον υπόλοιπο αγώνα παρακολουθούν μόνο όσοι έχουν διαπίστευση, δηλαδή οι δημοσιογράφοι και οι υπάλληλοι των εταιρειών security, όπως αποφασίστηκε από τους διαιτητές. 

Επεισόδια έγιναν και πριν την έναρξη του αγώνα. 

Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Ελληνικό, υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, μία εκ των οποίων βρήκε τον Κάιλ Χάινς στην πλάτη! 

Όταν οι οπαδοί των «πράσινων» και των «ερυθρόλευκων» μπήκαν στο γήπεδο και πήραν τις θέσεις τους, η ατμόσφαιρα άρχισε να «μυρίζει μπαρούτι». Ξαφνικά άρχισε ανταλλαγή φωτοβολίδων και μία από αυτές έπεσε στο παρκέ και βρήκε τον Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού στην πλάτη. 

Ο Αμερικανός έπεσε κάτω, αμέσως οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν πάνω του και τον μετέφεραν στα αποδυτήρια όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

5-6 καραγκιόζηδες έπαιζαν ξύλο α λα dancing with the stars στο κέντρο του γηπέδου, και οι ΜΑΤατζήδες να τους κάνουνε νόημα "κάντε στην άκρη αχού καλέ, βγείτε καλέ σας παρακαλούμε να παίξουνε μπάσκετ" αντί να τους σπάσουνε τα μούτρα και να τους συλλάβουνε.

Τρανή απόδειξη του πόσο μπ*υρδέλο χώρα είμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, στη φάση που έχουν βρεθεί μούρη μούρη 3-4 πράσινοι κι ένας κόκκινος που κρατάει ένα πράσινο πανό με το αριστερό χέρι, μόνο σε εμένα φαίνεται να κουνάει το δεξί σα να κρατάει μαχαίρι? Και το κάνει μπροστά στον μπάτσο και με 20 κάμερες πάνω του... Αλλά, ποιος να νοιαστεί..

Δείτε εδώ στο 0:16

http://www.sport-fm.gr/videos/1025714

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη εσεις ΟΝΤΩΣ βλεπετε αν κραταει κατι και τι ειναι αυτο? κι εγω απο τη ζωντανη μεταδοση το προσεξα , οτι ειναι σαν να κραταει κατι αλλα δε μπορεσα να το διακρινω. Μου φαινεται λιγο κουλο παντως να βγαζε μαχαιρι φατσα φορα.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι δεν κρατάει τίποτα, απλά τους ψαρεύει. 5 ηλίθιοι μέσα στο παρκέ και ο ένας πιο ηλίθιος από τον άλλο.

Ο ένας κάνει ότι βγάζει μαχαίρι και οι άλλοι κάνουν ότι τον πιστεύουν.

Μου θύμισε το ανέκδοτο που είναι δύο τρελοί στο τρελάδικο και λέει ο ένας στον άλλο κρατώντας έναν φακό:

- Αν ανάψω το φακό θα σκαρφαλώσεις στο ταβάνι?

- Πριτς

- Γιατί?

- Είσαι τρελός? Για να τον σβήσεις και να πέσω? 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς επειδή είναι φάτσα δεν νομίζω να το φαντάζονται, το χέρι το φέρνει μπροστά 2-3 φορές και τους βλέπεις τους άλλους να πηδάνε πίσω. Δεν σου είπα ότι κουβαλάει σπαθί.

Και πολύ περισσότερο, αν έχω καταλάβει σωστά ποιος είναι, μονίμως με μαχαίρια λέει και ο ίδιος ότι κυκλοφόρει, "έτοιμος να σφάξει ζέλες", γιατί να μην το κρατάει και τώρα?

Τέλος πάντων, τι να λέμε. Τους δικούς μας που ήταν μέσα τους κατάλαβα όλους εγώ από την τηλεόραση, προφανώς οι μπάτσοι δεν πρόλαβαν να τους δούνε.

Δημοσ.

Έχει βρει κανείς φωτογραφίες με πρόσωπα από τα επεισόδια;

Αυτός για παράδειγμα που το πρόσωπό του φαίνεται, γιατί θα είναι έξω αύριο;

lncXoII.jpg

BTW όποιος τον γνωρίζει...

• Like 1
Δημοσ.

http://www.contra.gr/Basketball/Spain/rekor-eisithriwn-sto-final-8-ths-ispanias.2124009.html

Ισπανικό φαιναλ-8 100.000 εισητηρια, Ελληνικός τελικός κυπελου 2000 με το ζόρι. Το Ισπανικό φαιναλ 8 μεταδόθηκε στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης στο Ελληνικό δεν υπήρχε καν περιγραφή του αγώνα, στο Ισπανικο φαιναλ 8 παίζουν οι καλύτερες 8 ομάδες του πρωταθλήματος βάσει βαθμολογιας ενώ στο Ελληνικό κυπελλο γινεται "κληρωση" και παιζει παο - οσφπ στον τελικο για 6η συνεχόμενη χρονια, τελος στο Ισπανικο φαιναλ 8 το μονο που πεφτει στο παρκε ειναι ο ιδρώτας στο παρκε εδώ αστο καλύτερα. Keep Walking. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...