Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1000 άτομα από την μία και 1000 από την άλλη είναι. Πως γίνετε οι 1800 να είναι αλήτες...

Από 2 εκατομμύρια πρόστιμο να τελειώνει το παραμύθι.

Κατα τα άλλα το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό, 5λεπτή απονομή και σπίτια μας.

Δημοσ.

Οπως εγραψε και ο red duk, η πιο σωστη απόφαση θα ηταν να φυγουν αθλητες και αστυνομία και να μεινει ο "υπεροχος" κόσμος, να πλακώνεται.

Δημοσ.

1000 άτομα από την μία και 1000 από την άλλη είναι. Πως γίνετε οι 1800 να είναι αλήτες...

Από 2 εκατομμύρια πρόστιμο να τελειώνει το παραμύθι.

Κατα τα άλλα το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό, 5λεπτή απονομή και σπίτια μας.

Εγω θα διεκοπτα τον αγώνα επι τοπου και θα εριχνα μια τριετη τιμωρία και στις 2 ομαδες αλλά ποιος θα το κανει; Αυτοι που κατάφεραν να τους στειλουν να παιξουν αντιπαλοι για 6η συνεχόμενη φορά σε τελικό; 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θα διεκοπτα τον αγώνα επι τοπου και θα εριχνα μια τριετη τιμωρία και στις 2 ομαδες αλλά ποιος θα το κανει; Αυτοι που κατάφεραν να τους στειλουν να παιξουν αντιπαλοι για 6η συνεχόμενη φορά σε τελικό; 

Ε οταν η μισή Ελλάδα βλέπει αυτο το ματς ρε, σκασίλα τους.

Ασε που δε βλέπω και καμια άλλη ομάδα να μπορει να τους κοντράρει.

Δημοσ.

Ε οταν η μισή Ελλάδα βλέπει αυτο το ματς ρε, σκασίλα τους.

Ασε που δε βλέπω και καμια άλλη ομάδα να μπορει να τους κοντράρει.

Ποια μιση Ελλαδα ρε; Ουτε καν οι μπασκετικοι δεν ενδιαφερονται, ουτε οι ιδιοι οι φιλαθλοι των ομαδων. 

λινκ για Μπαρτσελονα - Βαλενθια, ετσι για να καταλάβουμε τη διαφορα. http://88.80.5.80/w00t/20130209/vv51163b047f589426555315-522516.html

Οχι δεν ειναι cgi αυτες οι κουκιδες στην εξεδρα, φιλαθλοι ειναι. 

Δημοσ.

Εντάξει, το ματς δεν το είδα μετά τη διακοπή για προφανείς λόγους αηδίας, αλλά τώρα έβαλα ραδιόφωνο να δω τι έγινε και λέει ότι ο Ολυμπιακός δε θέλει να βγει στην απονομή επειδή έχει παράπονα από τη διαιτησία και η ΕΟΚ τους λέει ότι αν δε βγουν θα χαλάσουν την εικόνα του τελικού. ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ, ε όχι να σπιλωθεί αυτό το αριστούργημα!

Δεν έχω ιδέα τι έγινε με τη διαιτησία ε, αλλά η ατάκα αυτή με τρέλανε.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, το ματς δεν το είδα μετά τη διακοπή για προφανείς λόγους αηδίας, αλλά τώρα έβαλα ραδιόφωνο να δω τι έγινε και λέει ότι ο Ολυμπιακός δε θέλει να βγει στην απονομή επειδή έχει παράπονα από τη διαιτησία και η ΕΟΚ τους λέει ότι αν δε βγουν θα χαλάσουν την εικόνα του τελικού. ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ, ε όχι να σπιλωθεί αυτό το αριστούργημα!

Δεν έχω ιδέα τι έγινε με τη διαιτησία ε, αλλά η ατάκα αυτή με τρέλανε.

Για μένα το πιο λυπηρό ειναι οτι ακομα και στο φορουμ δεν ασχοληθηκε κανεις με τα επεισόδια και το γενικότερο ρεζιλικι, ουτε καν με τον αγωνα αλλά σχεδον αποκλειστικά με τη διαιτησια! 

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/telikos/hlithioi-kai-mal.2123359.html

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...