IOSTEFO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Γιατί δεν εξάγονται σήμερα οι αγώνες υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος; ρωτάω γιατί όλοι η Ευρώπη παίζει μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η Ευρώπη παίζει ποδόσφαιδο. Εμείς που παίζουμε μπάλα, παίζουμε όποτε ναι 'ναι. Πήγαν πριν καμια 10ρια μέρες να δολοφονήσουν έναν διαιτητή ( ; ). Και σαν αντίδραση η ΕΠΟ δεν ορίζει διαιτητές. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από firewalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν ήθελαν να τον δολοφονήσουν θα ήταν νεκρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν το ρόπαλο που τον χτύπησαν στο κεφάλι δεν ήταν αποκριάτικο, ήταν απόπειρα δολοφονίας. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από firewalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επιτέλους. δύο άνθρωποι με μεράκι που θα καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο (όπως καθάρισαν και με τις επιχειρήσεις τους...) http://www.redplanet.gr/podosfairo/gelasan-kai-ta-tsimenta-me-ta-synetairakia.3156794.html Μαζί με τις αποκαλύψεις του Βαγγέλα, νομίζω ότι έχουμε συμπληρώσει τα best of του 2014!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επιτέλους. δύο άνθρωποι με μεράκι που θα καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο (όπως καθάρισαν και με τις επιχειρήσεις τους...) http://www.redplanet.gr/podosfairo/gelasan-kai-ta-tsimenta-me-ta-synetairakia.3156794.html Μαζί με τις αποκαλύψεις του Βαγγέλα, νομίζω ότι έχουμε συμπληρώσει τα best of του 2014!! Oχι θα πρεπει να αφησουν τον χοντρο να κανει κουμαντο για να κονομαει το μαγαζακι και οι παρατρεχαμενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερο ζευγαράκι από Μπέο-Μαρινάκη δεν νομίζω να έχουμε δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν το ρόπαλο που τον χτύπησαν στο κεφάλι δεν ήταν αποκριάτικο. ήταν απόπειρα δολοφονίας. Για εκφοβισμό τον χτύπησαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Oχι θα πρεπει να αφησουν τον χοντρο να κανει κουμαντο για να κονομαει το μαγαζακι και οι παρατρεχαμενοι. Επομένως, το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ θα "κονομάει" από το μαγαζάκι και όχι να ΚΛΕΙΣΕΙ το μαγαζάκι, ε? Πες το έτσι να καταλάβουμε, γιατί πολλή εξυγίανση έχει πέσει τελευταία... Καλύτερο ζευγαράκι από Μπέο-Μαρινάκη δεν νομίζω να έχουμε δει. Μην το λες! Παρατήρησε λίγο καλύτερα τις φωτογραφίες.. Btw ξέχασες τον Βαγγέλη με τον Αλέξη τον Μέγα μοντελοπνίχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 TBH, δεν θυμάμαι τον Βαγγέλη με το "Ψηλό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 TBH, δεν θυμάμαι τον Βαγγέλη με το "Ψηλό". Φώτο δεν έχω δει αλλά τα ανοίγματά του προς τον Βανζέλ τα έκανε ο Αλέξης πριν λίγο καιρό.. Από ένα γρήγορο ψάξιμο http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/08/27/giati-simera-o-kougias-sevetai-ton-marinaki.aspx Η μόνη λύση είναι να αδειάσουν τα γήπεδα και να μην πουλήσουν πακέτα Nova & OTE (για να μειωθούν τα έσοδα και να δουν πως η χειραγώγηση τελείωσε) ώστε να σηκωθούν όλοι αυτοί να φύγουν.. Επίσης, κάποια στιγμή θα έπρεπε να γίνει από το κράτος ένα σοβαρό ψάξιμο στις ΠΑΕ και σε όσους τις διοικούν για να τους κοπεί ο αέρας και η ασυδοσία! Όσο έχουμε Βανζελ, yalafouzo, Τίγρη κλπ άσπρη μέρα δεν θα υπάρξει.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επομένως, το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ θα "κονομάει" από το μαγαζάκι και όχι να ΚΛΕΙΣΕΙ το μαγαζάκι, ε? Πες το έτσι να καταλάβουμε, γιατί πολλή εξυγίανση έχει πέσει τελευταία... .... Πουθενα δεν ειπα ή υπεθεσα κατι τετοιο. Το μονο που ζηταω ειναι ισοτητα και ισονομια, λεξεις και εννοεις αγνωστες σε ατομα που εχουν γαλουχηθει με γαυρικη νοοτροπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πουθενα δεν ειπα ή υπεθεσα κατι τετοιο. Το μονο που ζηταω ειναι ισοτητα και ισονομια, λεξεις και εννοεις αγνωστες σε ατομα που εχουν γαλουχηθει με γαυρικη νοοτροπια. Και η ισονομία θα έρθει από τον yalafouzo και τον Τίγρη? Καλό και το σημερινό... Μετά την επιτυχία της Παναθηναικής συμμαχίας βλέπουμε και την επιτυχία της Παναθηναικής νοοτροπίας... Υ.Γ. Στο ποστ μου δεν είπα ότι ορθώς κάνει ο Μαρινάκης αλλά μάλλον δεν διάβασες καν τη δεύτερη γραμμή του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Απο τη στιγμη που βαζεις λινκ απο redplanet φιλτατε, λιγη σημασια εχει τι ειπες και τι δεν ειπες στο ποστ σου... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Και η ισονομία θα έρθει από τον yalafouzo και τον Τίγρη? Καλό και το σημερινό... Μετά την επιτυχία της Παναθηναικής συμμαχίας βλέπουμε και την επιτυχία της Παναθηναικής νοοτροπίας... Υ.Γ. Στο ποστ μου δεν είπα ότι ορθώς κάνει ο Μαρινάκης αλλά μάλλον δεν διάβασες καν τη δεύτερη γραμμή του.. Δεν ξερω απο ποιον θα ρθει και αμα θα ρθει, απο τον χοντρο δεν θα ρθει σιγουρα παντως οποτε αυτοματα η οποια πιθανοτητα να ρθει απο τον αλαφουζο και τον τιγρη(δεν παει να ειναι και 5%, που λεει ο λογος) ειναι απειρως μεγαλυτερη απο την μηδενικη του μπουλη. Στα υπολοιπα θα συμφωνησω με τον απο πανω μου, μονο και μονο που εδωσες link απο website που μετα το σφαξιμο επι του Ασ.Τριπολης "ειδε" προπαγανδα κατα του Ολυμπιακου, οτι και να πεις και οτι και να γραψεις.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις