Cossutius. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ολοι σας, μην κρινετε εξ' ιδιων τα αλλοτρια. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και δεν επιθυμουμε ολοι χουντα Αυτά περι χούντας πες τα σε αυτούς που την αναφέρουν εδω μέσα. Που είσαι να επέμβεις όταν τα φιλαράκια σου θίγουν την ομάδα σου ή τη δική μου για εμπλοκή σε χούντες? Εκεί κοκοκο όμως έτσι? Υποκρισίες.
tomato9 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αυτά περι χούντας πες τα σε αυτούς που την αναφέρουν εδω μέσα. Που είσαι να επέμβεις όταν τα φιλαράκια σου θίγουν την ομάδα σου ή τη δική μου για εμπλοκή σε χούντες? Εκεί κοκοκο όμως έτσι? Υποκρισίες. δεν εχω φιλαρακια, αλλοι εχουν . και αλληλουποστηριζονται . αυτα λοιπον να τα λετε στον καθρεφτη, οχι σε εμενα
Cossutius. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Την επομενη φορά που θα κατηγορήσεις κάποιον σα χουντικό, σκέψου το 2 φορές. Στα δικά μας τώρα. Για τον Ολαιταν. http://www.sport-fm.gr/article/i-periptwsi-olaitan/797647
TAKE5 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ποια φράση απομόνωσα? Τι ακριβώς νόημα έχει η δήλωση του Ελε? Δηλαδή τον Ελευθερόπουλο σαν επαγγελματία προπονητή τον προσβάλει που βγαίνει ο Μελισσανίδης και λέει ότι ο Μαρινάκης εδωσε εντολή να τον πάρουν στον Πανιώνιο ενώ νιώθει τιμή που τον πρόσεξε και τον ξεχώρισε ο Μαρινάκης σαν πιθανό μελλοντικό προπονητή της μεγαλυτερης ομάδας της Ελλάδας. Το σημαντικό είναι ότι ο ίδιος δεν το ήξερε γιατί αν το ήξερε δεν θα αναλάμβανε. Από όσα καταλαβαίνω αυτό που δεν ήξερε και θα τον ενοχλούσε είναι ότι ο Μαρινάκη καλυπτει μέρος του συμβολαίου του γιατί κατά τα αλλα είναι όλα συνηθισμένα και νορμαλ Θα διαβάσω και τη άποψη του Καρπετόπουλου για το δικιο του Ελε μήπως μου ξέφυγε κάτι σημαντικό. Μετά το άδικο του Αχιλλέα(Μπέου) έχουμε σήμερα το δικιο του Ελευθερόπουλου Οκ πιο τιμιος και αγνός δεν γίνεσαι προπονητής κάνεις βιζιτες. Δεν κρίνω την πράξη και εμένα ΑΝ μου τα έσκαγαν πιθανότατα θα τα έπαιρνα και θα έλεγα ευχαριστώ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενιωθα γελοίο πιονι
tomato9 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 πως λεγεται καποιος που υποστηριζει τη χουντα του ποδοσφαιρου? δημοκρατικος?
Cossutius. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τι σχέση έχει ο Μπέος τωρα? Του Ελευθερό του έγινε μια πρόταση και την αποδέχτηκε χωρις να έχει ιδέα τι υπάρχει απο πίσω. Φαίνεται απ τη συνομιλία αυτο. Όταν τα πράγματα δεν πηγαν καλά, παραιτήθηκε. Γνωρίζοντας οτι 2 παιχτες της ομάδας του οδευουν προς Ολυμπιακο, δε τους συμπεριφέρθηκε οπως θα πίστευε κανεις. Το φάουλ του Μελισσανίδη δεν ειναι οτι ανέφερε ένα απο τα πολλά ως αντικρουση άλλων δικών του. Ειναι οτι έμπλεξε και το όνομα ενός αθώου. Θα μπορουσε να βγάλει απ έξω τον Ελευθερόπουλο. Δεν το έκανε Εν πάση περιπτώσει, ο Ελευθερό για μένα ειναι κάτι παραπάνω από μάγκας. Ηρθε σαν κυριος, έφυγε σαν κύριος, με τους παίχτες να τον παρακαλανε να μεινει. Αν ηταν του συστήματος θα χε μεινει στον Πανιώνιο. πως λεγεται καποιος που υποστηριζει τη χουντα του ποδοσφαιρου? δημοκρατικος? Δε ξέρω κανέναν που να υποστηρίζει ποδοσφαιρικές χούντες. Ξερω όμως αρκετους που υποστηρίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα με λερωμένη φωλιά, ώστε να πέσει κάποιος άλλος με πολύ λερωμένη. Η λυση δηλαδη ειναι να φύγει ο ένας λερωμένος για να αναλάβουν οι άλλοι.
tomato9 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δε ξέρω κανέναν που να υποστηρίζει ποδοσφαιρικές χούντες. Ξερω όμως αρκετους που υποστηρίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα με λερωμένη φωλιά, ώστε να πέσει κάποιος άλλος με πολύ λερωμένη. Η λυση δηλαδη ειναι να φύγει ο ένας λερωμένος για να αναλάβουν οι άλλοι. οχι, η λυση που υποστηριζεις εσυ και ειναι η ενδεδειγμενη ειναι να παραμεινει ο φαταουλ με την πολυ λερωμενη φωλια για 20 χρονια ακομα. οποτε δεν υποστηριζεις την ποδοσφαιρικη χουντα του χοντρου
Cossutius. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 οχι, η λυση που υποστηριζεις εσυ και ειναι η ενδεδειγμενη ειναι να παραμεινει ο φαταουλ με την πολυ λερωμενη φωλια για 20 χρονια ακομα. οποτε δεν υποστηριζεις την ποδοσφαιρικη χουντα του χοντρου Ποιος ειπε οτι υποστήριξα εγω κάπου τέτοια λυση? Η λύση ειναι να βρεθεί λύση. Μπορεις να φτιάξεις τον κόσμο? Όταν το κάνεις έλα να διωξεις φαταουλες κτλ. Για την ωρα κάνε την αυτοκροτική σου που μπαίνεις σε ένα φόρουμ και κατηγορείς ως χουντικούς τα μέλη τους, επειδή ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι υποστηρίζουν τις πρακτικές των παραγόντων ομάδων που υποστηρίζουν. Υποκρισίες. Όσο η πολιτεία δεν επεμβαίνει σε τέτοια κατάσταση, αυτό θα υπάρχει. Θα φευγει ο ένας θα έρχεται ο άλλος. Όσο νωρίτερα καταλάβετε οτι το θέμα ειναι καθαρά πολιτικο και επιχειρηματικο τόσο θα ηρεμησουμε εδω μέσα με τα ιδια και τα ίδια και θα ασχολουμαστε μονο με το αγωνιστικο κομμάτι που θα πρεπε.
tomato9 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ποιος ειπε οτι υποστήριξα εγω κάπου τέτοια λυση? Η λύση ειναι να βρεθεί λύση. Μπορεις να φτιάξεις τον κόσμο? Όταν το κάνεις έλα να διωξεις φαταουλες κτλ. Για την ωρα κάνε την αυτοκροτική σου που μπαίνεις σε ένα φόρουμ και κατηγορείς ως χουντικούς τα μέλη τους, επειδή ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι υποστηρίζουν τις πρακτικές των παραγόντων ομάδων που υποστηρίζουν. Υποκρισίες. Όσο η πολιτεία δεν επεμβαίνει σε τέτοια κατάσταση, αυτό θα υπάρχει. Θα φευγει ο ένας θα έρχεται ο άλλος. Όσο νωρίτερα καταλάβετε οτι το θέμα ειναι καθαρά πολιτικο και επιχειρηματικο τόσο θα ηρεμησουμε εδω μέσα με τα ιδια και τα ίδια και θα ασχολουμαστε μονο με το αγωνιστικο κομμάτι που θα πρεπε. υποκρισια ειναι να υποστηριζεις οτι δεν υπαρχει λυση επειδη σε βολευει η χουντα που κυβερνα το ποσοσφαιρο, να το παιζεις δημοκρατικος και δικαιος και να προσποιεισαι οτι αποδοκιμαζεις τις τακτικες του συστηματος. οι ταγματασφαλιτες και οι κουκουλοφοροι στην κατοχη ελεγαν οτι οι ναζι ειναι ανικητοι και δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο το να φιλησουν το χερι τους. ευτυχως οι υπολοιποι σκεφτονταν διαφορετικα γιατι αλλιως σημερα δεν θα υπηρχαν φορουμ.
tomato9 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Οκ πρότεινέ μας τη λύση σου!!!! λυσεις επιτυγχανονται απο ατομα που επιθυμουν ρηξη με το συστημα. οσοι ενδιαφερονται για τη διαιωνιση του βολικου συστηματος δεν αποτελουν μερος της λυσης αλλα του προβληματος
Cossutius. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 λυσεις επιτυγχανονται απο ατομα που επιθυμουν ρηξη με το συστημα. οσοι ενδιαφερονται για τη διαιωνιση του βολικου συστηματος δεν αποτελουν μερος της λυσης αλλα του προβληματος Όπως το φαντάστηκα. Γενικολόγίες, λύση καμία. Μόνο να κατηγορούμε ξέρουμε, χωρις καν να έχουμε αντιληφθει την άποψη του άλλου. Αιντε καλη συνέχεια στο τρολιγκ. Αν έγραφα εγω τέτοιο πράγμα θα με έλεγαν κομουνιστή :P...χαχαχαχαχαχαχα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Aν είχε χιούμορ ο tomato9, θα απαντούσε "η λύση είναι να βρεθεί λύση". Τέτοια ξύλινη γλώσσα, ούτε οι πολιτικοί μας. Δεν ξέρω σε ποια ουτοπία πρώτα "φτιάχνεις τον κόσμο" (ούτε καν το ποδόσφαιρο, τον κόσμο, γενικά και αόριστα) και μετά απομακρύνεις τα λαμόγια. Ούτε ξέρω σε ποια ουτοπία, την ώρα που έχει βγει ο βόθρος στην επιφάνεια, "πρέπει" να ασχολείσαι με το "αγωνιστικό κομμάτι μόνο". Για "να ησυχάσουμε". Εμένα όλα αυτά σκούπισμα κάτω από το χαλί μου κάνουν. Μην ασχολείστε, να πούμε κανένα αγωνιστικό. Και τελικά, ποιοι βολεύονται από αυτό; Αλλά, δεν πειράζει, πείτε για τα αγωνιστικά, όσοι έχετε απομείνει να ασχολείστε με αυτή τη σαπίλα και η σαπίλα θα φτιάξει από μόνη της. Ο υγιής κόσμος έχει φύγει, προ πολλού, και δεν το έχουν καταλάβει ούτε οι απολογητές των διαφόρων "επενδυτών", ούτε οι ίδιοι οι "επενδυτές". 2
Pa0ki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/672925/nekros-opados-toy-erythroy-astera-vids-pics
Cossutius. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Snoob Και που καταλήγεις? Στο ότι αν κάνουμε προσπάθεια να ασχοληθούμε καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα θρεντ που βάση των κανονισμών πρέπει να έχουμε κόσμια συμπεριφορά και να μη προσβάλουμε τους άλλους, θα ειμαστε μη υγιής ίσως? Επειδή βγήκε ο βόθρος στην επιφάνεια τωρα? ΤΩΡΑ? Ο βόθρος υπάρχει εδώ και 30 χρόνια. Δε θέλεις 30? Θέλεις 10? Θέλεις 5? Θέλεις 4?? Λες και περνάει απ το χέρι μου το αν θα μπει φυλακή ο Βαγγέλης ή οχι. Η μάλλον όχι λάθος...ισως και να πέρναγε...αλλά τωρα θα πάμε σε πόλιτικη κουβέντα που δεν επιτρέπεται...σωστά? Διαφωνεις μήπως στο οτι η πολιτεία αν ηθελε/μπορουσε θα ειχε απομακρύνει όλα αυτά τα στοιχεία? Νομίζω πως δε μπορεις να διαφωνησεις. Πες τα εκει λοιπόν. Όχι στον Cossutio που σου λέει το προφανές. ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ/μπορουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Λύσεις υπάρχουν? Η θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανακύκλωση στα ίδια και στα ιδια? 50 φορές έχω διαβάσει το ίδιο πράγμα σε αυτο το θρεντ. "Α επειδη οι άλλοι ειναι βρωμικοι, να μείνουμε λοιπόν με τον Βαγγέλη επειδή σας συμφέρει". Ποια λύση προτείνουν αυτοι οι άνθρωποι με τέτοια άποψη? Να φυγει ο Βαγγέλης να έρθουν οι άλλοι (που παραδέχονται οτι ειναι βρωμικοι). Κάτι άλλο? Κάτι που να έχει γενική ποδοσφαιρική καθαριότητα υπάρχει? Που να έχει μέσα το "φεύγουν όλοι" και έχουν ηδη βρεθεί άλλοι σωστοί επενδυτές που έχουν σκοπό να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο? Η μόνο η γενικολογία τύπου "να καθαρίσει το ποδόσφαιρο". Για τον εξυγιαντη "Όταν αυτοί οι ανεξάρτητοι και έντιμοι παράγοντες, που δεν είναι και πολλοί, όπως ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Βελλής, και άλλοι, τι θα γίνει" Ο Πανόπουλος ξαφνικά έγινε έντιμος και ανεξάρτητος? Μωρέ μπράβο κωλότουμπες!!!! Αυτος δεν ηταν η θυγατρική του γάβρου μέχρι προσφατα? Πάντα όταν βρισκεται ένας σωστός, ξαφνικά υπάρχουν εμποδια...Δε τα ηξεραν? Διά στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη, το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη προτάθηκε για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ, ως ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής –με αρκετές ΠΑΕ επίσημα ή μέσω κύκλων- να μοιάζουν θετικές σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Κάτι όμως που -τουλάχιστον προς το παρόν- δεν μπορεί να προχωρήσει ακόμα κι αν υπήρχε μια τέτοια πρόθεση. Όπως γράφει η «Live Sport» εμπόδιο είναι ένας κανονισμός της FIFA που αφορά περιπτώσεις παικτών που έχουν αποσυρθεί πρόσφατα από την ενεργό δράση.Αυτός αναφέρει ότι «οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη της καριέρας τους θα παραμένουν εγγεγραμμένοι στην ομοσπονδία του τελευταίου σωματείου τους για μία περίοδο 30 μηνών». http://www.sport-fm.gr/article/oute-ws-senario-tou-kara/797654
Προτεινόμενες αναρτήσεις