Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Midi miliz

Αντι να μη κάνεις καν θέμα για το ανόητο τότε ποστ σου, μου επιτίθεσαι κιόλας για μια συζήτηση που θα σε εκθέσει όπως έγινε τη προηγουμενη φορά που έκατσες και αναπαρήγαγες είδηση μέσα απο ένα σάιτ του Τράκη (που εσυ λες οτι αντιπαθείς) που για άλλον έλεγε, άλλον είχε στη φωτογραφία, ενώ το βιβλίο που πήραν την υποτιθέμενη είδηση έκανε διπλές και τριπλές κωλοτουμπες, πας να βγεις και απο πάνω. Προσπάθησες να το σωσεις και καλά ότι πηρες τη πηγη απ το βιβλίο (που ουτε καν ξέρεις αν οντως αναφέρει κάτι, ούτε σελίδα αναφέρεις ως πηγή, τιποτα...πηγές απ΄το ιντερνετ στη καλυτερη)

ΠΑΛΙ εκτίθεσαι και αν το συνεχίσεις θα εκτεθείς περισσότερο. Όταν ο άλλος σου βάζει σοβαρότατες πηγές επι του θέματος και εσυ συνεχίζεις να βάζεις μπροστά το βιβλίο που υποστηρίζει οτι οι Γερμανοι μας χρωστάνε 500 δις και έχει μια λίστα με ανθρωπους που συνεργάστηκαν οικονομικά με το τότε Γερμανικό κράτος ένας εκ των οποίων ηταν ο προπάππος των Αγγελόπουλων, σορρυ αλλά γελάει ο κόσμος.

Και όντας αμερόληπτος σε τέτοια ζητήματα (διότι ειναι ιστορικά και όχι οπαδικά), παρουσίασα ξεκάθαρα και το ζήτημα του φιλικου που κάποιοι έχουν διαδώσει πως ειχε λάβει μέρος ο Παναθηναικός. Όποιος θέλει υπάρχουν ΚΑΙ απο εδω ιστορικές πηγές που σε καμια περίπτωση δεν εμπλέκουν την ομάδα του Παναθηναϊκού σε αυτό, και φυσικά σε καμία περίπτωση η ομάδα που έπαιξε εκεινο το φιλικο δεν είχε μέσα ανθρωπους δωσίλογους.

Τα ιδια θα λέω και για τη κυρα Δέσποινα και όσους εξυπνάκηδες προσπαθουν να εμπλέξουν τις ιστορίες των ομάδων μας σε τέτοια ζητήματα.

Όσο για το "δεν υπάρχει απόδειξη για τη παράγκα", εφόσον εσύ τις έχεις σε περιμένω να πάμε αυριο το πρωί παρέα να τις παρουσιάσεις. Μετά κερνάω και καφέ αμα λάχει.

Υ.Γ- Θάνο, έχεις δίκιο σε πολλά απ΄όσα γράφεις αλλά η αναπαραγωγή τέτοιων θεμάτων που εκθέτουν ιστορικά τις Ελληνικές ομάδες, χωρις αποδείξεις, δεν συνάδουν με ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα τους. Στο λέω επειδη ειχες κάνει αναφορά τότε για το φιλικό και σου απάντησε ο Μιλιζ με το τρακοσάιτ. Δεν χρειάζονται αυτά και δεν ισχύουν κιολας. Φιλικά.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο για το "δεν υπάρχει απόδειξη για τη παράγκα", εφόσον εσύ τις έχεις σε περιμένω να πάμε αυριο το πρωί παρέα να τις παρουσιάσεις. Μετά κερνάω και καφέ αμα λάχει.

Κι εκει που ξεκινησα να συλλεγω φωτορεπορταζ εφημεριδων εκεινης της εποχης για να στο παραθεσω και να τελειωνει το παραμυθακι περι "σε ακυρωσα τη πρηγουμενη φορα εγω που ειμαι αντικειμενικος κλπ κλπ" και να δουμε τελικα τι ισχυει γυρω απτον πλουτισμο της οικογενειας Αγγελοπουλου, μου πετας το παραπανω για να μου θυμισεις οτι πρεπει να παιξω το θεατρο του παραλογου για να κανω στοιχειωδη συζητηση μαζι σου.

Back to basics λοιπον και περιμενουμε τη γνωμη σου:

Και κατι ακομα περι αυτων που λες για εμπλοκη ομαδων κλπ με πολιτικες καταστασεις. Εγω πουθενα δεν εμπλεξα τον ΟΣΦΠ με κατοχες, Γερμανους κλπ. Μιλησα για την οικογενεια Αγγελοπουλου και συγκεκριμενα τον προπροπαπο που ουδεμια σχεση ειχε ουτε τοτε, ουτε και ποτε με την ομαδα του ΟΣΦΠ. Στην οποια οικογενεια, ανηκουν διαφοροι γνωστοι και μη εξαιρετεοι περα απ'τους προεδρους , πχ και η Γιαννα που θα την ξαναφαμε συντομα στην μαπα με νεα ιδιοτητα.

Αντιθετως, οι γελοιες αιτιασεις ορισμενων επιεικως αστοιχειωτων περι Παναθηναικου και χουντας, συνεδεαν αμεσα την ιδια την ομαδα με αρωστημενες πολιτικες καταστασεις. Και μιλαμε για τετοια συγχυση, για τετοια αμαθεια, για τετοιες παρωπιδες (ολα μαζι) που ακομα και μετα τα τελευταια ντοκουμεντα που ξεκαθαρισαν το θεμα μια και καλη, ηλθαν να επικαλεστουν την κυρα Δεσποινα.

Και τελος παντων, οπως ξαναειπα και τοτε, νεκροκεφαλες των SS δεν εχουν σηκωθει σε καμια εδρα του ΠΑΟ.

Δημοσ.

Φωτορεπορτάζ? Βρηκες φωτορεπορταζ του 1942 που να αποδεικνύει οτι οι Αγγελόπουλοι μάζεψαν τη περιουσία τους στη κατοχή? Γιατι εγω ξέρω οτι ο προπαππος Αγγελόπουλος ειχε λεφτά από τις αρχές του προηγουμενου αιώνα...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ. Ειναι βλακώδες να συνεχίζουμε τέτοια κουβέντα. Δεν έχει καμια λογική και δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Για όλες τις πλευρές.

Χαχαχα. Ομολογουμένως όμως έλιωσα στο γέλιο με τις συνομιλίες.Διαχρονική απόλαυση. Σα να ακουω τον Σεφερλη ένα πράγμα. Μονο γέλιο βέβαια προσφέρουν γιατι ως αποδεικτικό στοιχείο δεν πέρασαν ποτέ. Βρες κατι άλλο καλυτερα για να καταθέσεις. Αν πας έτσι σε δικαστηριο θα σου ζητάει το ακροατήριο και το βίντεο του Κορκολυκου με την μικρή :P

Για να τελειώνουμε. Το περιβόητο "δεν υπάρχουν αποδειξεις" το έχω πει πολλές φορές, ακριβως διοτι τιποτε απο τα παραπάνω δεν περνάει σε δικαστήριο. Χρειάζονται χειροπιαστά πράγματα.

Το αν υπήρχε ή όχι παράγκα ή αν ο Βαγγέλας ειναι εδω και καιρό ο χαλίφης και οι άλλοι θέλουν να του πάρουν τη θέση ειναι γνωστό.

Δημοσ.

Φωτορεπορτάζ? Βρηκες φωτορεπορταζ του 1942 που να αποδεικνύει οτι οι Αγγελόπουλοι μάζεψαν τη περιουσία τους στη κατοχή? Γιατι εγω ξέρω οτι ο προπαππος Αγγελόπουλος ειχε λεφτά από τις αρχές του προηγουμενου αιώνα...

Ναι, εφημεριδων της τοτε εποχης. Πηγες που επικαλειται και ο ιδιος ο συγγραφεας στο βιβλιο του φυσικα.

Για να τελειώνουμε. Το περιβόητο "δεν υπάρχουν αποδειξεις" το έχω πει πολλές φορές, ακριβως διοτι τιποτε απο τα παραπάνω δεν περνάει σε δικαστήριο. Χρειάζονται χειροπιαστά πράγματα.

Το αν υπήρχε ή όχι παράγκα ή αν ο Βαγγέλας ειναι εδω και καιρό ο χαλίφης και οι άλλοι θέλουν να του πάρουν τη θέση ειναι γνωστό.

Αρα ως Cossutius παραδεχεσαι την υπαρξη παραγκας, απλα μας λες οτι προς το παρον δεν υπαρχουν επαρκη τεκμηρια να αποδειχθει νομικα;
Δημοσ.
Και τελος παντων, οπως ξαναειπα και τοτε, νεκροκεφαλες των SS δεν εχουν σηκωθει σε καμια εδρα του ΠΑΟ.

Είδες κανέναν να συμφωνει εδω μέσα με τέτοιες τακτικές? Προς τι η αναφορά λοιπόν?

Ναι υπάρχουν και ζώα. Και σε εσάς έχει τέτοιους. So what?

Δημοσ.

ΑΝ η διοικηση σου επενδυε στην ομαδα και οχι στην προπαγανδα θα υπηρχε ανταγωνισμος.
ΑΝ επιτελους περνουσατε και εσεις κανεναν προκριματικο θα ειχατε και εσεις εσοδα (το να αποκλειεσαι απο τον νοεμβριο και να μην μπορεις να περασεις ουτε στο γιουροπα κατι χωρια ειναι ξεφτιλα. )
ΑΝ οι πορειες ειναι σαν αυτες που κανεις τα τελευταια χρονια καλυτερα να κλεισουμε τα συνορα.

και ΑΝ υπηρχε λιγο φιλοτιμο και τσιπα,καποιοι που μιλανε οτι το μπασκετ ειναι κρυσταλλινο και εκει παντα κερδιζει ο καλυτερος θα πρεπει να ντρεπονται που μιλανε για νομους και εξυγιανσεις.

ωστοσο θα συμφωνησω σε αυτο που ειχες πει ,οτι η υποκρισια βασιλευει. και βρισκεται καλα κρυμμενη κατω απο την μασκα του αντικειμενικου και του "φιλαθλου"

Δεν θα κατσω να παιξω την κολοκυθια τωρα... Ιδιως οταν οτι παραθετεις καταρριπτεται τοσο απλα απο την μαστιγα του ελληνικου ποδοσφαιρου και την βρωμια που επικρατει...

νομιζα πως ειχατε την ευθιξια να παραδεχτειτε απο μονοι σας την αλητεια που υπαρχει ΚΑΙ στο μπασκετ  ,αλλα σε λιγο θα φτασετε σε σημειο να μιλατε πως οι αγγελοπουλοι ειναι παραγκαρχες. γελανε  και οι πετρες .

Οι ενεργειες στυλ πεταξε χαρτονισματα στους διαιτητες κλπ δεν εχουν καμια σχεση με στημενα πρωταθληματα.

Ακομα και στο περιφημο non call που κλαιγονται ολοι οι γαβροι, ο ολυμπιακος ευνοηθηκε στο παιχνιδι. Εχω παραθεσει κατα καιρους φασεις και εκει αβαβα...

Οταν το πραγμα φτανει σε μπασκετικα δεδομενα και οχι σε απελπισμενες προσπαθεις εξισορροπησης της βρωμιας του ποδοσφαιρου το παραμυθι τελειωνει...

Με την ιδια λογικη δεν υπαρχουν αποδειξεις πως οι πολιτικοι επαιρναν μιζες και καταεκλεψαν την χωρα.

Ποσο μαλλον στο θεμα της ποδοσφαιρικης παραγκας που οι αποδειξεις που εχουν βγει στη δημοσιοτητα σε οποιοδηποτε αλλο κρατος θα ειχαν αφανισει την ομαδα της βρωμιας.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, εφημεριδων της τοτε εποχης. Πηγες που επικαλειται και ο ιδιος ο συγγραφεας στο βιβλιο του φυσικα.

Αρα ως Cossutius παραδεχεσαι την υπαρξη παραγκας, απλα μας λες οτι προς το παρον δεν υπαρχουν επαρκη τεκμηρια να αποδειχθει νομικα;

Ρε midi miliz...ειλικρινά τωρα. Έχουμε σκοτωθει άπειρες φορές σε πολιτικά και αθλητικά ζητήματα για διάφορα θέματα αλλά στο συγκεκριμένο πιστεύω οτι δεν ειχες σκοπό να δυναμιτίσεις κλίμα και απλά παρασυρθηκες απο το τράκικο σάιτ.. Ειναι δυνατον να μου παρουσιάζεις σοβαρή ως πηγή κάποιου που στο ιδιο βιβλίο προσπαθει να αποδείξει με λανθασμένο τρόπο οτι μας χρωστάνε οι Γερμανοι 500 δις? Ειλικρινά, κάνε ένα κόπο και ξεφύλλισε το συγκεκριμένο βιβλίο. Δες τι γράφει και για τον προπάππο και μετά δες και τι κωλοτουμπα κάνει. Θα γελάσεις.

Αν ειναι δυνατον. Αναφέρεται στον προπάππο και μετά παρουσιάζει ως ήρωα τον παππουθείο τους.

Σαφως και δέχομαι ύπαρξη παράγκας. Και πριν τον Σωκράτη και τα πρώτα χρόνια της διοικησής τους. Στο νομικό κολλάω απ την αρχή. Βασικός λόγος που θεωρω οτι το ποδόσφαιρο δεν θα αλλάξει με την υπάρχουσα πολιτισμικη κατάσταση (δε θα πω πολιτική διότι πλέον έχουν προχωρήσει σε άλλο στάδιο)

Φιλικά

Δημοσ.

Σαφως και δέχομαι ύπαρξη παράγκας. Και πριν τον Σωκράτη και τα πρώτα χρόνια της διοικησής τους. Στο νομικό κολλάω απ την αρχή. Βασικός λόγος που θεωρω οτι το ποδόσφαιρο δεν θα αλλάξει με την υπάρχουσα πολιτισμικη κατάσταση (δε θα πω πολιτική διότι πλέον έχουν προχωρήσει σε άλλο στάδιο)

Φιλικά

Ωραια. Και πώς γνωριζεις οτι η πλειαδα ενδειξεων/αποδειξεων/τεκμηριων οπως θες πεστα, δεν επαρκουν νομικα για την αποδειξη παραγκας;
Δημοσ.

Α και οσον αφορα την χουντα.

Η μονη ομαδα που ευνοηθηκε απο την χουντα δεν ειναι αλλη απο αυτην που εχει φτιαξει την δικια της χουντα εδω και 20 χρονια...

Μεταξυ αλλων για να μην ξεχνιομαστε...

2ufd1n5.jpg

Δημοσ.

Βάση αυτων που έχουν κυκλοφορήσει ως τωρα. Οι συνομιλίες λόγου χάρη δεν αποδεικνύουν τιποτε.  Αν η αστυνομία έχει μαζέψει κάτι παραπάνω, τότε δε καταλαβαίνω γιατι δε τον/τους έχει μπαγλαρώσει ακόμα. Σε τέτοια περίπτωση επιβεβαιώνεται η εικασία μου πως είναι μπλεγμένοι πολλοί περισσότεροι απ΄ όσοι πιστεύαμε και πως απλά όλοι παίζουν ένα θέατρο με κερδισμένους συγκεκριμένα άτομα που συμμετέχουν στον θίασο.

Δημοσ.

Βάση αυτων που έχουν κυκλοφορήσει ως τωρα. Οι συνομιλίες λόγου χάρη δεν αποδεικνύουν τιποτε.

Υπαρχουν και καταθεσεις/συνεντευξεις κλπ κλπ διαιτητων, παιχτων, Μπεοι, Μακαροι κλπ. Δεν ειναι μονο οι συνομιλιες.  Η δικη μου κοινη νοημοσυνη, μονο για οσα εχουν δει το φως της δημοσιοτητας (φανταζομαι τι γινεται με οσα δεν εχουν δημοσιευτει καν), ειναι οτι προκειται περι τρανων αποδειξεων υπαρξης εκγληματικης οργανωσης. Αν δεν στεκει νομικα το ενα, υπαρχουν αλλα 1000.

Αν η αστυνομία έχει μαζέψει κάτι παραπάνω, τότε δε καταλαβαίνω γιατι δε τον/τους έχει μπαγλαρώσει ακόμα.

Δηλαδη τι σου κανει εντυπωση; Ειδες πολλες φορες στην Ελλαδα εφαρμογη νομων οταν προκειται να χτυπηθουν ισχυροι και τσιρακια του συστηματος; Γιατι να αλλαξει κατι εδω;

Αρα, στις διαφορες συζητησεις που γινονται κατα καιρους, μην αδικεις τον εαυτο σου χωρις λογο επικαλουμενος τους νομους και την (μη) εφαρμογη τους, ειδικα απτη στιγμη που και μονος σου αποδεχεσαι την υπαρξη παραγκας. Ξερω οτι ξερεις γιατι δεν τιμωρουνται αυτοι που πρεπει να τιμωρηθουν. Υπαρχουν αλλοι καλοθελητες εδω μεσα διατεθιμενοι να εκτεθουν ανα πασα στιγμη απλα για να κανουν τους ταλιμπαν της ομαδας τους...

Δημοσ.

Cossutiues - Aν δεν σου φτάνουν οι επαναλαμβανόμενες διαιτησίες του Σπάθα και του Καλογερόπουλου(αλήθεια γιατι συνεχίζουν να σφυρίζουν ;), ουτε οι διώξεις του Κορέ που συμπεριλαμβάνεται και ο πρόεδρος του οσφπ, δες τα τελευταία, και την έκλυση για βοήθεια του απειλούμενου διαιτητή Ζωγράφου, σε ποιόν; Στον fataul.... ποιον κοροϊδεύεις εκτός απο τον εαυτό σου. Ή μήπως θες να πάμε στις τελευταίες κασέτες με τον ελε και τον φαταουλ...

Δημοσ.

Πρόσεξε. Γεγονότα με άτομα που ειναι καταδικασμένα και ξαφνικά βρισκονται ελευθερα και παίρνουν και πόστο στη πολιτεία, θα πρέπει να μας προβληματίζουν πολύ περισσότερο από το αν υπάρχει ή όχι παράγκα. Εδώ μιλάμε για σάπιο σύστημα απ όπου και να το πιάσεις. Σε όλους τους τομείς. Δες τις σχέσεις των εως τωρα προέδρων της ομάδας σου, της ομάδας μου, με τη πολιτική ηγεσία.

Ποια παράγκα.  Από που να το πιάσω και που να το αφήσω.

Αναγκαστικά λοιπόν, το γυρνάω στο καθαρά αγωνιστικό και στον ρεαλισμό της λογικης. "Ότι δίνεις παίρνεις, όσα σκάσεις τόσο περισσότερα θα πάρεις και σε καλύτερη ποιότητα" κτλ κτλ. (τα οποία όντως ισχύουν, μόνο που εδώ έχουμε και άλλους παράγοντες να επηρεάζουν)

Κατ εμέ το πράγμα έχει μοιραστεί στα 2 μεγάλα αθλήματα. Σκοπός ειναι να ειναι ευχαριστημένοι οι πολλοί. Όσο για τους άλλους, θα τους δίνουμε που και που κάτι να νομίζουν οτι όλα ειναι ωραία και να αποφεύγουμε τη γκρινια.

Αυτά.

Cossutiues - Aν δεν σου φτάνουν του διαιτησίες του Σπάθα και του Καλογερόπουλου, ουτε οι διώξεις του Κορέ που συμπεριλαμβάνεται και ο πρόεδρος του οσφπ, δες τα τελευταία, και την έκλυση για βοήθεια του απειλούμενου διαιτητή Ζωγράφου, σε ποιόν; Στον fataul.... ποιον κοροϊδεύεις εκτός απο τον εαυτό σου

Αν με έδερνε ο wannabe βεζιρης, το σίγουρο ειναι οτι και εγω στον νυν βεζιρη θα απευθυνόμουν. Που να πάει? Στον Σαρρή? :P

Όσο για τις διαιτησίες? Έχουμε δει και χειρότερες. Αυτο θα σου πουν στο δικαστήριο αν δεν έχεις να συνδιάσεις τέτοια γεγονόταν με μερικά ακομα βαρβάτα όπως χρηματισμους επαυτοφόρο, κτλ

Δημοσ.

Για το μπασκετ διαφωνουμε ξεκαθαρα. Ακομα και αν αποδεχομουν το 100% των αιτιασεων σου ως ορθες, δεν υπαρχει ουδεμια συγκριση με αυτα που συμβαινουν στην μπαλα.

Συγκεκριμενα στο μπασκετ ΟΝΤΩΣ δεν υπαρχει τιποτα αποδεικτικο και δεν εννοω μονο νομικα, αλλα ΓΕΝΙΚΑ (ουτε κασετες, ουτε καταθεσεις , ουτε Μπεοι), παρα μονον αιτιασεις του στυλ "σας δωσανε πιο πολλες βολες" σε παιχνιδια που εσεις σουταρατε μονο τριποντα και δηλωσεις του Κλειζα τυπου "ασε φιλε μας κλεβανε τοτε που επαιζα στον ΟΣΦΠ".

Ως εκ τουτου δεν στεκει με καμια απολυτως λογικη η προσπαθεια εξισωσης καταστασεων στο ενα και το αλλο αθλημα.

ΥΓ. Over the years πειθεται και ο τελευταιος πλεον γαυρος για τις αιτιες που δεν μπορειτε να παρετε τιτλο απτον ΠΑΟ στο μπασκετ. Και καταλαβαινει οτι δεν εχουν να κανουν με τα διαιτητικα λαθη που γινονται εκατερωθεν, πολλω δε μαλλον οτι αυτα δεν παραπεμπουν σε υπαρξη παραγκας κλπ...

Τουλαχιστον πονηρη η προσπαθεια εξισωσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...