Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένουμε τις προτάσεις σου :-)

Για πες?

1η: να μην κανουμε το ασπρο μαυρο επειδη μας συμφερει

2η: oταν εχουμε αδικο να το αναγνωριζουμε και να μην ψαχνουμε ακυρες δικαιολογιες

3η: παραδεχομαστε εστω ενα λαθος μας και μαλιστα τη στιγμη που το κανουμε, οχι 10 χρονια μετα με διαφορα ελαφρυντικα που δεν ισχυουν

4η: δεν παραλογιζομαστε προσπαθωντας να μην θιγει το εγω μας

νομιζω οτι θα χρειαστουν τουλαχιστον 250 χρονια για να τα πετυχουν αυτα τα μυαλα που αναμενουν και τις υπολοιπες προτασεις :huh:

οποτε υπαρχει καιρος μεχρι να εισελθουμε σε πολυπλοκοτερα ζητηματα :unsure:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξύ ο Ζωγράφος καταθέτει για ένα τηλεφώνημα από άγνωστο από απόκρυψη συμφωνα με όσα γραφουν.

Θα έπαθε αμνησια από τα χτυπήματα γιατί το να λέει λόγια στον αέρα ο Μαρινάκης αποκλείεται

• Like 1
Δημοσ.

1η: να μην κανουμε το ασπρο μαυρο επειδη μας συμφερει

2η: oταν εχουμε αδικο να το αναγνωριζουμε και να μην ψαχνουμε ακυρες δικαιολογιες

3η: παραδεχομαστε εστω ενα λαθος μας και μαλιστα τη στιγμη που το κανουμε, οχι 10 χρονια μετα με διαφορα ελαφρυντικα που δεν ισχυουν

4η: δεν παραλογιζομαστε προσπαθωντας να μην θιγει το εγω μας

νομιζω οτι θα χρειαστουν τουλαχιστον 250 χρονια για να τα πετυχουν αυτα τα μυαλα που αναμενουν και τις υπολοιπες προτασεις :huh:

οποτε υπαρχει καιρος μεχρι να εισελθουμε σε πολυπλοκοτερα ζητηματα :unsure:

Ωραία αυτα αλλά ουτοπικα και αφορούν τη συμπεριφορά μας ως άνθρωποι γενικα. Αυτα όμως δεν ειναι λύσεις για την εξυγίανση του ποδοσφαιρου η τη σωτηρία της χωρας.

Δε πα να παραδεχτουν ολοι τα λσθη τους? Τις προτάσεις τους θέλουμε γισ να δούμε πως θα γινει δίκαιος ο αθλητισμός γενικα.

Η λυση πχ καποιων είναι να συνεχίσουν να μας τιμωρουν οι Γερμανοί με περισσότερους φορους. Ναι εχει ειπωθει απο 3-4 εδω αρκετες φορες.

Για εμένα πχ λυση είναι η άμεση φυλακιση οσων εμπλέκονται σε παρανομα ζητηματα. Πολύ φοβάμαι όμως οτι εμπλέκονται πολλοι. Απ όλες τις μεριες.

Εντωμεταξύ ο Ζωγράφος καταθέτει για ένα τηλεφώνημα από άγνωστο από απόκρυψη συμφωνα με όσα γραφουν.

Θα έπαθε αμνησια από τα χτυπήματα γιατί το να λέει λόγια στον αέρα ο Μαρινάκης αποκλείεται

Το ξέρεις οτι ο τραμπουκισμος αυτος ηταν η απόδειξη του οτι αν φυγει ο ένας θα εχεις αλλον χαλιφι με τις ίδιες τακτικές.
Δημοσ.

Οταν θα γίνει κάποιος νέος χαλίφης θα τον ξεφωνίσω. Μπορεί μετά από τόσα χρόνια να σου φανεί δύσκολο να το πιστέψεις αλλά έτσι γινεται παντού σημερα ο ένας, αυριο ο άλλος κύκλος να γίνεται.

Οσο για τον τραμπουκισμό τον έχω ικανό τον Μελισσανίδη και για χειρότερα. Απλά μου φαίνεται περίεργο να  στείλει μπράβους για να δείρουν τον Ζωγράφο επειδή δεν όρισε τον διαιτητή που του ζήτησε. Οχι γιατί θα είχε αναστολές αλλά γιατι απλούστατα έχει ανακοινωθεί από την αρχή της εβδομάδας ότι εφόσον δεν θα γίνουν τα παιχνίδια αυτό το ΣΚ δεν θα γίνουν και οι ορισμοί άρα προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος. Θα μου πεις τον έδειρε προκαταβολικά αλλά και παλι με εξαίρεση το "ξύλο" στο Αιγιο μια χαρά διαιτητές του όρισε ο Ζωγράφος από όσα έχω δει τουλαχιστον. Δεν βλέπω λόγο να έχει πρόβλημα μαζί του. Γιατί δεν τα είπε έτσι ο Μαρινάκης θα πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο. Αδυνατώ να καταλάβω τι προσπαθεί εκτός από το να συσπειρώσει το κόσμο στις μάχες που έρχονται που λέει και ο Νικολακόπουλος σήμερα

Για την ώρα πάντως μάθαμε επιτέλους ποιανού το κινητό παρακολουθούσαν και ποιος συμμετέχει στις συνομιλίες που διαβάζουμε τόσο καιρό. Το Φαταούλ πως το διαλεξε κανείς δεν έχει την απορία να τον ρωτήσει?

Δημοσ.

Δε πα να παραδεχτουν ολοι τα λσθη τους? Τις προτάσεις τους θέλουμε γισ να δούμε πως θα γινει δίκαιος ο αθλητισμός γενικα.

Ποιες προτασεις ρε μαν, σοβαρα;

Ειναι προταση το να λεμε "πρεπει να εφαρμοστουν οι νομοι" ή απλα αυτονοητο;

Φυσικα εσυ εισαι της κατηγοριας "δεν υπαρχουν αποδειξεις για παραγκα, δεν υπαρχουν αποδειξεις κατα του Μαρινακη, εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη". Πραγματα που τα εχεις επαναλαβει αρκετες φορες εδω μεσα τουλαχιστον.

Αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να σου βρουμε αλλες προτασεις για να καλυφθεις. Με αυτονοητη εφαρμογη των νομων, ο αθλητισμος καθαριζει αρκετα ευκολα. Το δυσκολο ειναι η εφαρμογη τους, γιατι οχι μονο η οργανωση (που παραπεμπει ξεκαθαρα σε μαφια) ειναι τετοια που δεν την επιτρεπει, αλλα κι επειδη υπαρχει μεριδα απλων ( ; ) πολιτων που με τον εναν ή τον αλλο τροπο δεν βοηθαει, ειτε κωφευοντας, ειτε ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ μελη ή το συνολο της μαφιοζικης αυτης οργανωσης. Πχ οταν διδονται αδιανοητα αλλοθι απο εναν "απλο πολιτη" οτι δεν υπαρχουν αποδειξεις για παραγκα, οτι δεν υπαρχει τιποτα εναντιον Μαρινακη κι οτι αν υπαρχει θα μας το πει η "αξιοπιστη" ελληνικη δικαιοσυνη ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα αυτου που εννοω.

Κατα τ'αλλα η υποκρισια βασιλευει. Οταν κανουν δυο διαδοχικες επιθεσεις στο φουρνο του του Κωνσταντινεα (η 2η ηταν βομβα) λιγες μερες μετα που δεν σφυριξε πεναλτι στον ΟΣΦΠ, ηταν τελευταια ειδηση στα δελτια και η ΕΠΟ ουτε που ασχοληθηκε με το θεμα. Αντ'αυτου διαγραφηκε ο Κωνσταντινεας απο την λιστα των διεθνων και σε 2 μηνες τον τελειωσανε απο διαιτητη.

Τωρα με τον Ζωγραφο, ολα δουλευουν ρολοι. Συνελευση της ΕΠΟ και αποφαση για διακοπη πρωταθληματος μεσα σε λιγες ωρες απτην επιθεση, 1ο θεμα παντου με την αναλογη προβολη των δηλωσεων του ανακριτη-ντετεκτιβ Μαρινακη για το ποιος ειναι ο αυτουργος, συζητηση στα φορουμ κλπ κλπ. Χαιρεσαι να βλεπεις τετοια ευαισθητοποιηση βρε παιδακι μου, απλα και μονο επειδη το μπαλακι του αυτουργου δεν πεφτει στον συνηθη υποπτο.

Αυτο μας αξιζει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τακe σκοπός ειναι να μην υπάρχουν χαλιφιδες. Μπορουμε?

Επεξ/σία από Cossutius.
Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος είναι γνωστός και τον εφάρμοσε πριν απο χρόνια η Θάτσερ..... Δυστυχώς αν δεν πονέσεις δεν θα μάθεις ποτε.....

Κανένα προβλημα. Ελπιζω να εφαρμοστεί και στο μπάσκετ όμως :-) :-)

Εκεί θα δουμε ποιοι ειναι αυτοι που πραγματικά επιθυμουν εξυγίανση και ποιοι θέλουν απλά να γινουν χαλιφης στη θέση του χαλίφη.

Δημοσ.

Αν "εξοντωθεί" αγωνιστικά και οικονομικά ο τωρινός χαλίφης υπάρχει πιθανότητα ο επόμενος να το σκεφθεί. Οι υπόλοιποι δεν υπάρχει περίπτωση πια να συμφωνήσουν στο μία καινούργια καθαρή αρχή με τον Ολυμπιακό στο κάδρο. Η κάθαρση προυποθέτει πολύ βαριές τιμωρίες και μετά ισορροπία με πολύ αυστηρά οικονομικά και όχι μόνο πλαίσια (π.χ τα μπόνους πρόκρισης στο CL να μοιράζονται κατα 70-80% σε όλους και μόνο το 20-30% να το παίρνει ο πρωταθλητής).

Αν αυριο η κυβέρνηση αποφάσιζε να το παίξει Θατσερ και να αποκλείσει τις ελληνικές ομάδες για 5 χρόνια, θα είχαμε κατευθείαν 2 πρωταθληματα ένα του Ολυμπιακού και των παραρτημάτων του και ένα οι υπόλοιποι. Ποιο θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον? Χωρίς το κίνητρο της Ευρώπης η πιο ισχυρή ομάδα στο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού θα ήταν ο Πλατανιάς ή ο Εργοτέλης

Δημοσ.

Αν "εξοντωθεί" αγωνιστικά και οικονομικά ο τωρινός χαλίφης υπάρχει πιθανότητα ο επόμενος να το σκεφθεί. Οι υπόλοιποι δεν υπάρχει περίπτωση πια να συμφωνήσουν στο μία καινούργια καθαρή αρχή με τον Ολυμπιακό στο κάδρο. Η κάθαρση προυποθέτει πολύ βαριές τιμωρίες και μετά ισορροπία με πολύ αυστηρά πλαίσια.

Αν αυριο η κυβέρνηση αποφάσιζε να το παίξει Θατσερ και να αποκλείσει τις ελληνικές ομάδες για 5 χρόνια, θα είχαμε κατευθείαν 2 πρωταθληματα ένα του Ολυμπιακού και των παραρτημάτων του και ένα οι υπόλοιποι. Ποιο θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον?

Εγω νομίζω οτι αν και όταν φυγει ο τωρινός χαλίφης, θα εμφανιστουν οι άλλοι και με την "κάθαρση" ως σημαία θα αναλάβουν αυτοι (ενδεχομένος στην ιδια ομάδα...μη χαίρεστε κάποιοι...μαγαζι γωνια ειναι ο γάβρος...για χαζους τους έχετε τους επιχειρηματίες? Ετοιμα τα θέλουν και να δωσουν τα λιγότερα για να κονομισουν γρηγορα). Μη ξεχνάς πως οι μέχρι τωρα 2 αρχιχαλιφιδες, την κάθαρση έβαλαν μπροστά σαν σημαία. Και καλά ο πρωτος...ο 2ος έβαλε και τον Πατέρα στο παραμύθι.

Αν η κυβέρνηση το παίξει Θάτσερ, εγω σου λέω οτι θα εγκαταλείψουν όλοι το ποδόσφαιρο. Και οι επενδυτές και οι μη. Εδω δεν ειναι Αγγλία ούτε έχουμε την Εγγλέζικη οικονομία. Χρεοκοπημένη χώρα είμαστε. Τέλος οι καλοί παίχτες. Όχι Μπερκ αλλά ούτε ο γέρο Ογκουνσότο δε θα σου έρχεται πλέον εδω. Και η Εθνική όχι μονο δε θα ανέβει αλλά οι εκπλήξεις τυπου φερόε θα αποτελούν συνήθειο πλέον και ντέρμπι με παιχτες που δε θα έχουν τη παραμικρή παράσταση σε σοβαρά παιχνίδια.

Σκοπός ειναι να βρεθεί τρόπος να μοιραστεί η πίτα και να ειναι όλοι ευχαριστημένοι. Δεν έχω ιδέα με ποιον τρόπο μπορει να γινει κάτι τέτοιο όταν όλοι θέλουν να κονομάνε.

Φαντάσου το μπάσκετ του 1980...καμία επιτυχία, κανεις επενδυτής. Ξαφνικά ήρθε ένας Γκάλης, πήραμε ένα Ευρωπαικό. Άρχισαν να πέφτουν επενδύσεις. Λιγο ο ΠΑΟΚ, λίγο ο Ολυμπιακός, λίγο ο ΠΑΟ, είχαμε για μια 10ετία ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και βγάλαμε και παίχτες που κατέκτησαν Ευρωπαικό το 2004 και βγηκαν και 2οι στον κόσμο.

Ποιος παίχτης θα ερχόταν στον πλούσιο ΠΑΟ του 2000 αν δεν ειχε προηγηθεί η φήμη της Εθνικής, ο ΑΡΗΣ, ο ΠΑΟΚ, το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα? Η να το πάω πιο πίσω. Γιατι να έρθει ο μέγας Πάσπαλιε στον Ολυμπιακό το 1992 σε ένα πρωτάθλημα χωρις αξιώσεις και ευρωπαϊκούς στόχους αν δεν ήξερε οτι πέρα απο λεφτά υπάρχει και σχέδιο εδω? Ειχε και προτάσεις απο Ισπανία.

ΝΑΙ ΘΕΛΩ κάθαρση. Βρείτε πρώτα ομως τον τρόπο για να γινει αυτή. Κάντε τους να καταλάβουν οτι τέτοιες τακτικές, τσαμπουκάδων και παραγκων οδηγουν στη φυλακή, όποιος και αν εισαι και ότι κονέ και αν έχεις με τη κυβέρνηση.

Και αν θέλουν κάθονται. Εγω πιστευω πως ούτε ο Βαγγέλας, ουτε οι Αγγελόπουλοι, ούτε οι του ΠΑΟ δε θα κάτσουν αν δε τους περνάει το δικό τους.

Τι ειναι το ποδόσφαιρο στο μεγαλυτερο μέρος του κόσμου? Ξέπλυμα.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε ας μην εφαρμοστουν οι νομοι, γιατι ή καποιος αλλος θα αναλαβει τη θεση του Σωκου/Μαρινακη (πώς προκυπτει αυτο, σε μια περιπτωση που οι νομοι θα ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ, ο θεος και η ψυχη σου).

Η γιατι αν αλλαξει και καθαρισει ολη η σαπιλα και η μαφια, δε θα ερχεται ουτε ο γερο-Ογκουνσοτο στα ελληνικα γηπεδα και ο Ελληνας φιλαθλος δε θα απολαμβανει πια την κυριακατικη πανδαισια υπερθεαματος που εχει την τυχη να απολαμβανει χρονια τωρα.

Αρα καλυτερα οπως ειμαστε. Πολυ ενδιαφερουσα αποψη, μπαινει κι αυτη στο πανθεον, μαζι με τα "δεν υπαρχουν αποδειξεις για παραγκα" κλπ. Γενικα τοση πρεμουρα και τοση προσπαθεια για να ντυσουμε με λογικα επιχειρηματα το πιο παραλογο πραγμα, την συντηρηση της σαπιλας, της μαφιας και της βρωμας, ουτε στον Πρωταθλητη δε θα βρει κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η σύνοψη περιγράφεται σε αυτο εδω το ποστ. Απο κει και πέρα ο καθένας μπορει να αντιληφθει ότι του αρέσει. Δε θα σκάσουμε.

Σκοπός ειναι να βρεθεί τρόπος να μοιραστεί η πίτα και να ειναι όλοι ευχαριστημένοι. Δεν έχω ιδέα με ποιον τρόπο μπορει να γινει κάτι τέτοιο όταν όλοι θέλουν να κονομάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι σχεδόν σιγουρος ότι με τον Ολυμπιακό ας πουμε 2 κατηγορίες κάτω και αποκλεισμένο μια 5ετια από τις ευρωπαικές διοργανώσεις όχι χαλίφης δεν θα τολμήσει να ξαναεμφανιστεί αλλά θα παρακαλάνε και όλοι για ισονομία.

Αλλά δεν τρέφω αυταπάτες οπότε ετοιμαστείτε για την εποχή Μελισσανίδη. Εκτός να πιστεύει κάποιος ότι θα ταίζει τις ομάδες μέσω ΟΠΑΠ και θα παίζει CL o Μαρινάκης. Ελπίζω απλώς να είναι λιγότερο φαταουλας από τον προηγούμενο αφού κάνει "απόσβεση"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...