TAKE5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Είναι φανερό μετά και τις σημερινές δηλώσεις του περιβάλλοντος Σπάθα (χαχαχαχα ρε τον οπαδό της Τσελσυ) ότι ψαχνεται να τις φάει μπας και ξεχαστεί τι εκανε
Pa0ki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Και που λέτε, εκεί που πήγαινα να γράψω "τζόκερ" με το swype, μου έβγαλε το παρακάτω 4
tomato9 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οι διαιτητικές παραλείψεις του Ηλία Σπάθα και των βοηθών στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - ΟΣΦΠ προκάλεσαν γενικευμένες αντιδράσεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του "Soccerplus", κανείς δεν θα παραπεμφθεί τελικά στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ. Ο παρατηρητής διαιτησίας, Εμ. Γιανναδάκης, βαθμολόγησε τον Πειραιώτη διαιτητή καθώς και τους βοηθούς του Χρ.Σωτηρόπουλο και Γ.Κοντιζά με βαθμό πάνω από οκτώ. Όπως είναι γνωστό πως για να παραπεμφθεί κάποιος διαιτητής θα πρέπει να συγκεντρώσει βαθμολογία από 7,9 και κάτω.Ο τρόπος βαθμολόγησης των διαιτητών από τον κ. Γιανναδάκη προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Τόσο η βαθμολογία όσο και το περιεχόμενο της έκθεσης των παρατηρητών δεν δημοσιοποιούνται συμβάλλοντας σε μια ούτως ή άλλως αδιόρατη διαδικασία.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αποφάσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο, αλλά και ο τρόπος βαθμολόγησης των διαιτητών από τους παρατηρητές έχουν προκαλέσει την δυσφορία του Χιου Ντάλας. Στο Σκωτσέζικο Τύπο που φιλοξενεί δηλώσεις του επικεφαλής την Ελληνική διαιτησία περιγράφει την απαισιόδοξη κατάσταση που επικρατεί. η μερκελ κι ο μαρινακης να κερδιζουν κι ολοι οι αλλοι να παν να γ...
lak10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 καρπετοπουλος χθες απλα ελεινος απογοητευτηκα και απο το καραλη που εκτιμω παρα πολυ αλλα εχθες και οι 2 δωσανε ρεσιταλ βλακειας λεγανε οτι να ναι πραγματικα
mtzs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν ειναι δυνατον. " Ξέρω πολύ καλά φίλοι μου ότι ο ελληνικός Τύπος, εκτός από τις δικές μου τοποθετήσεις, δεν ασχολείται σήμερα ούτε κατά διάνοια με τη διαιτησία του αγώνα. Ουδόλως με απασχολεί. Με απασχολεί τι είδαν τα μάτια μου. Κι αυτό που είδαν ήταν ένα παμπόνηρο ξερακιανό Άγγλο, που με τα σφυρίγματά του πριμοδοτούσε συνεχώς τη Γιουβέντους σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα" http://www.gazzetta.gr/football/article/667356/uefa-still-loves-juve Γραφει αυτα 3 μερες μετα την σπαθεια διαιτησια. Να το πεις θρασος; Προσβολη της νοημοσυνης; Βλακεια; Προκλητικοτητα; Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια. Ποσο πιο εμετικος μπορει να γινει καποιος;
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν ειναι δυνατον. " Ξέρω πολύ καλά φίλοι μου ότι ο ελληνικός Τύπος, εκτός από τις δικές μου τοποθετήσεις, δεν ασχολείται σήμερα ούτε κατά διάνοια με τη διαιτησία του αγώνα. Ουδόλως με απασχολεί. Με απασχολεί τι είδαν τα μάτια μου. Κι αυτό που είδαν ήταν ένα παμπόνηρο ξερακιανό Άγγλο, που με τα σφυρίγματά του πριμοδοτούσε συνεχώς τη Γιουβέντους σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα" http://www.gazzetta.gr/football/article/667356/uefa-still-loves-juve Γραφει αυτα 3 μερες μετα την σπαθεια διαιτησια. Να το πεις θρασος; Προσβολη της νοημοσυνης; Βλακεια; Προκλητικοτητα; Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια. Ποσο πιο εμετικος μπορει να γινει καποιος; Mωρε ας μην ειχε και στα 2 παιχνιδια βασικο τον "Ποτε κοντρολ" Μορατα και θα σου λεγα για τι θα μιλουσαμε τωρα. Eυτυχως χθες ο λιγος Αλεγκρι τον εκανε αλλαγη στο 55 με Λιορεντε και ειδαν ασπρη μερα στην επιθεση αλλιως με το γκολ-φαουλ του Πιρλο θα εμεναν
Orpheas1992 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν ειναι δυνατον. " Ξέρω πολύ καλά φίλοι μου ότι ο ελληνικός Τύπος, εκτός από τις δικές μου τοποθετήσεις, δεν ασχολείται σήμερα ούτε κατά διάνοια με τη διαιτησία του αγώνα. Ουδόλως με απασχολεί. Με απασχολεί τι είδαν τα μάτια μου. Κι αυτό που είδαν ήταν ένα παμπόνηρο ξερακιανό Άγγλο, που με τα σφυρίγματά του πριμοδοτούσε συνεχώς τη Γιουβέντους σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα" http://www.gazzetta.gr/football/article/667356/uefa-still-loves-juve Γραφει αυτα 3 μερες μετα την σπαθεια διαιτησια. Να το πεις θρασος; Προσβολη της νοημοσυνης; Βλακεια; Προκλητικοτητα; Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια. Ποσο πιο εμετικος μπορει να γινει καποιος; Με το που πατησα το λινκ και ειδα το ονομα του αρθογραφου το εκλεισα οπως ηταν και πηγα να ξερασω... 1
Tiger.7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Mωρε ας μην ειχε και στα 2 παιχνιδια βασικο τον "Ποτε κοντρολ" Μορατα και θα σου λεγα για τι θα μιλουσαμε τωρα. Eυτυχως χθες ο λιγος Αλεγκρι τον εκανε αλλαγη στο 55 με Λιορεντε και ειδαν ασπρη μερα στην επιθεση αλλιως με το γκολ-φαουλ του Πιρλο θα εμεναν Μερικοι απορω,βλεπετε μπαλα ή απλα εχετε το μυαλο σας (για αλλη μια φορα φυσικα) να μειωσετε την εμφανιση του Ολυμπιακου και τον αντιπαλο του... Αληθεια,ποτε ειδαν ασπρη μερα με τον Γιορεντε? Οταν βγαινει σεντρα και γινονται 3 κοντρες για να μπει γκολ η μπαλα? Ο Μορατα στο προηγουμενο παιχνιδι στο Φαληρο ειχε μονος του τις μισες τελικες της Γιουβεντους,και τωρα μας λετε ρε προπονηταραδες για τον "ποτε κοντρολ"? Και εχω για ακομα μια φορα την ιδια απορια..Πως εχετε ξεφυγει εσεις απο το ευρωπαικο ποδοσφαιρο και δεν δουλευετε ως μανατζερ,προπονητες,σκαουτερ,γυμναστες,κτλ κτλ? 1
linuslost Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ο Γιαν Βερτόνγκεν πανηγύρισε μέσω twitter την ανατροπή της Αντερλεχτ κόντρα στην Αρσεναλ γράφοντας... 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μερικοι απορω,βλεπετε μπαλα ή απλα εχετε το μυαλο σας (για αλλη μια φορα φυσικα) να μειωσετε την εμφανιση του Ολυμπιακου και τον αντιπαλο του... Αληθεια,ποτε ειδαν ασπρη μερα με τον Γιορεντε? Οταν βγαινει σεντρα και γινονται 3 κοντρες για να μπει γκολ η μπαλα? Ο Μορατα στο προηγουμενο παιχνιδι στο Φαληρο ειχε μονος του τις μισες τελικες της Γιουβεντους,και τωρα μας λετε ρε προπονηταραδες για τον "ποτε κοντρολ"? Και εχω για ακομα μια φορα την ιδια απορια..Πως εχετε ξεφυγει εσεις απο το ευρωπαικο ποδοσφαιρο και δεν δουλευετε ως μανατζερ,προπονητες,σκαουτερ,γυμναστες,κτλ κτλ? Σε λιγο θα μας βγαλεις παιχταρα και τον Mitrovic στο Αντερλεχτ-οσφπ για να ανεβασεις το διπλο σας. Κανεις δε μειωσε την εμφανιση σας κομπλεξ εχετε? Αλλα οχι και παιχτης ο Μορατα που η ομαδα του ηθελε γκολ μεσα στην εδρα της για το 2-1 και του εφυγαν 4 κοντρολ σε 5 λεπτα και πηγαιναν πλαγιο αουτ για τον αντιπαλο. Η που στο καραισκακη ηταν ολο ντριπλες χωρις νοημα? Ο Λιορεντε ψηλε μια χαρα σε ταλαιπωρησε πισω.
Tiger.7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Σε λιγο θα μας βγαλεις παιχταρα και τον Mitrovic στο Αντερλεχτ-οσφπ για να ανεβασεις το διπλο σας. Κανεις δε μειωσε την εμφανιση σας κομπλεξ εχετε? Αλλα οχι και παιχτης ο Μορατα που η ομαδα του ηθελε γκολ μεσα στην εδρα της για το 2-1 και του εφυγαν 4 κοντρολ σε 5 λεπτα και πηγαιναν πλαγιο αουτ για τον αντιπαλο. Η που στο καραισκακη ηταν ολο ντριπλες χωρις νοημα? Ο Λιορεντε ψηλε μια χαρα σε ταλαιπωρησε πισω. Ενταξει,δεν εχει νοημα να το συνεχισω... Ειδικα για τον Μορατα στο Καραισκακη,οταν αυτος μονο εκανε τις μισες τελικες της Γιουβεντους..
8elwADSL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εμετικό άρθρο του Νικολακο ευτυχώς ακόμα και πολλοί γαύροι έχουν καταλάβει τι ρόλο βαράει ο συγκεκριμένος και δεν τον παίρνουν στα σοβαρά. Ακόμα πιο εμετικός βέβαια είναι αυτός ο κύριος. http://www.gazzetta.gr/football/article/667490/spathas-o-ilias-plironei-tin-ataka-toy-patera-toy
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ενταξει,δεν εχει νοημα να το συνεχισω... Ειδικα για τον Μορατα στο Καραισκακη,οταν αυτος μονο εκανε τις μισες τελικες της Γιουβεντους.. Μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη του"Καλου παιχτη". Εχω φτασει σε σημειο να πω τον Ιμπραιμοβιτς καποτε καλυτερο επιθετικο στο κοσμο επειδη εκανε τα παντα καποτε και να τσακωθω.Και να μου λενε για κατι Αγκουερο κλπ. Ενταξει συμβαινουν αυτα. Παιχτη για μενα που του φευγουν 4 κοντρολ μεσα σε 5 λεπτα και που χανει ενα σωρο τετ α τετ ειναι δεν ειναι για Γιουβεντους παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις