PostHelper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Νικολακό "Για τη διαιτησία και τα λάθη που έγιναν χθες (τα σοβαρά από τους επόπτες), έχουν ήδη γραφτεί τα πάντα-και παραπάνω από τα πάντα! Έχουν «ξεχάσει», βέβαια, όλοι αυτοί, γιατί είχαν γίνει τα πρωτοσέλιδα, από το Βορρά μάλιστα είχαν ξεκινήσει, με τον τίτλο «Σπανάθας»…Τέλος πάντων, αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι αλλοίωση αποτελέσματος φέτος, σε επίπεδο κορυφής τουλάχιστον, έγινε μόνο σε ένα ματς: στο Αγρίνιο, όταν ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς γιατί δεν του δόθηκαν δύο καθαρά πέναλτι κι έτσι έμεινε στο 1-1. " Οσο για εδω απλα γελαμε "Απλά μας βάζω σε διαδικασία να αναρωτηθούμε, αν ένας διαιτητής που και καλά είχε πάει σε «αποστολή» σε ένα ματς και που έκανε τη διαιτησία για την οποία τον κατηγορούν ότι έκανε, θα είχε τέτοιες υποδείξεις στο 77’ και στο 89" http://www.sport-fm.gr/article/oi-faseis-sto-89%E2%80%99-kai-to-77%E2%80%99-xthes-stin-tripoli/794425 Αντυπας "Και για να τελειώνουμε την κουβέντα για την διαιτησία, την οποία προσωπικά σιχαίνομαι, δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο Σπάθας, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ Σπάθα και ΚΑΝΕΝΑΝ επόπτη. Μεγαλύτερο κακό του κάνουν παρά καλό. Συν τοις άλλοις και για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν υπάρχει περίπτωση έμπειρος διαιτητής που να ήθελε να βοηθήσει κάποια ομάδα, να το έκανε με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να «σπρώξεις» και να μην σε πάρουν χαμπάρι" ---> Εδω θα συμπληρωσω εγω οτι ο ποιητης ηθελε εμεσως πλην σαφως να πει οτι ηταν προβοκατσια. Βαλτος απο τον Βαζελο εξου και το Σπαναθας. Δε γινεται να ειναι τοσο απροκαλυπτος. Ειναι περαν της λογικης του φιλτατου Αντυπα. Τι ασχολειστε με αυτους τους ανθρωπους ηθελα να ηξερα? Ασχολειστε με το τι λεει ο Νικολακοπουλος???? Αυτα που λεει και λενε δεν εχουν ψυγμα λογικης και ακομα και παιδια 6-7 ετων θα καταλαβαιναν οτι λενε βλακειες. Ειδικα για τον Νικολακοπουλο ποιο το νοημα να ασχοληθεις με εναν τετοιο ανθρωπο? Τον αφηνεις να λεει τις αηδιες του και ουτε καν τις διαβαζεις. Γιατι να χαλας τζαμπα το χρονο σου διαβαζοντας ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?
Cossutius. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Επίσης πέρα του ότι η διαιτησία κρίνεται από το πόσο καλά ή όχι είναι στημένη η αντίπαλη ομάδα από τον προπονητή της, κρίνεται και από το κατά πόσο δεν έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα... :Ρ Με λίγα λόγια, σε ένα Χ πονάει λιγότερο να παραδεχτούμε εύνοια διαιτησίας και αλλοίωση αποτελέσματος απ ότι σε μια νίκη μας. Θεωρεις οτι αν νικουσα χθες δε θα μιλαγα για αδικια?
V for Vagelis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Θεωρεις οτι αν νικουσα χθες δε θα μιλαγα για αδικια? Δε ξέρω, τη προηγούμενη βδομάδα μίλησες; Πάντως δεν αναφέρομαι (μόνο) σε σενα προσωπικά, αλλά γενικότερα στη γαύρικη κοινή γνώμη. :Ρ 2
Cossutius. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τη προηγούμενη εβδομάδα δεν αδικήθηκε κανείς κατα την δικη μου αποψη 1
tomato9 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Θεωρεις οτι αν νικουσα χθες δε θα μιλαγα για αδικια? Δε ξέρω, τη προηγούμενη βδομάδα μίλησες; Πάντως δεν αναφέρομαι (μόνο) σε σενα προσωπικά, αλλά γενικότερα στη γαύρικη κοινή γνώμη. :Ρ Τη προηγούμενη εβδομάδα δεν αδικήθηκε κανείς κατα την δικη μου αποψη δεν περιγραφω αλλο 1
Cossutius. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 (Με τον παο βέβαια το τελευταίο καιρό δεν μπορω να είμαι αντικειμενικος.Απεχθανομαι τον προπονητη του. Οποτε και πεναλτι παππουτσελη να μου εδιναν θα θεωρουσα οτι δεν υπάρχει κατι (αυτη η αντιδραση ήρθε μετα τη γκρίνια του συγκεκριμένου κόουτς στκ ματς αυτο ) Όντως ομως θεωρω οτι δεν αδικηθηκε. Μια φάση και αυτη επρεπε να τη δει κανεις 5 φορες.
tomato9 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 (Με τον παο βέβαια το τελευταίο καιρό δεν μπορω να είμαι αντικειμενικος.Απεχθανομαι τον προπονητη του. Οποτε και πεναλτι παππουτσελη να μου εδιναν θα θεωρουσα οτι δεν υπάρχει κατι (αυτη η αντιδραση ήρθε μετα τη γκρίνια του συγκεκριμένου κόουτς στκ ματς αυτο ) Όντως ομως θεωρω οτι δεν αδικηθηκε. Μια φάση και αυτη επρεπε να τη δει κανεις 5 φορες. αυτο λεγεται de ja vu. επειτα απο καθε κυριακατικη σφαγη ολοι οι γαυροι ειναι ετοιμοι να κραξουν το ερυθρολευκο συστημα, αλλα οι αγανακτισμενες φωνες των αντιπαλων τους αποτρεπουν και επιστρεφουν στη νοοτροπια φαταουλ 2
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ντρoπή και αίσχος στο συνονθύλευμα του Μίτσελ που στεναχώρησαν το παιδί. 9
TAKE5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Κρυώνουν ωρέ οι άντρες, κρυώνουν τα παλικάρια? 2
8elwADSL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μετά το χθεσινό σφαγείο ευτυχώς βλέπω μια μερίδα γαύρων να το αναγνωρίζουν βέβαια υπάρχουν κ αυτοί που τα βλέπουν όλα κομπλέ. Καμιά ελπίδα,αν έκανε κόμμα η Μερκελ με το Σοιμπλε εδώ δαγκωτό θα την έριχνα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ο Ιταλος μετα τα τελευταια γεγονοτα (παραιτηθηκε/τον παραιτησαν και τελικως παρεμεινε μετα απο "πιεση των οπαδων"), πλεον εχει πιασει το νοημα για να μην μεινει ανεργος και τηρει κατα γραμμα το βασικο καθηκον της θεσης στην οποια βρισκεται: http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/gkatouzo_o_olympiakos_den_einai_omada_ellhnikh.3121870.html Μιλαμε αλλος ανθρωπος μεσα σε διαστημα λιγων εβδομαδων!
Tiger.7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 <p>Με 2 Έλληνες στην 11άδα δεν έχει και άδικο </p> Το θεμα ειναι οτι το μεντιουμ Midis, δεν το λέει γιαυτο..
8elwADSL Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Διαβάζω έρχεται ο Χιουυ Νταλλλαςςς να μας πει τι είδε στους αγώνες της SL καθισμένος στον καναπέ του πίνοντας Johnnie... Σωθήκαμε.. (Τις προάλλες που του είχαν παρουσιάσει το βίντεο κάποιας ΠΑΕ με διαιτητικές αδικίες δεν θέλησε να σχολιάσει "κάτι τέτοιο" δίνοντας του αξία) Για να τον δούμε τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις