Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομως εγω απορω. Ο Σπαθας λιγο μυαλο δεν εχει?? Στο 2014 ειμαστε οπου υπαρχουν 15000 καμερες και φωτογραφικες μηχανες και ολα καταγραφονται! Και το παρελθον βαρυ. Βαρυ και ασηκωτο. Οποτε πως γινεται να τα κανει αυτα? Λιγο μυαλο δεν εχει? Θελεις να ευνοησεις τον Ολυμπιακο και το κάνεις ετσι? Ειναι δυνατον να το κάνεις ετσι???? Δωσε ενα πεναλτυ ξερω γω. Αλλά τι ηταν αυτο το κουκολοθεατρο, αν ειναι δυνατον.

Αφού ξέρει ότι και να τιμωρηθεί, αργά η γρήγορα θα επιστρέψει. Άμα έχει την εύνοια του Μαρινάκη δεν πρόκειται να χαθεί.

Δημοσ.

Στην ταινία η απόδραση των 11, οι αιχμάλωτοι είχαν πιο δίκαιη διατησία... κ που σαι Σπάθα έφαγα τόσο κόπο να εξηγήσω στην δικιά μου το οφσάιντ κ σήμερα μου τα διαλύσατε όλα.....

:lol: :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Σου φαίνεται κουκλοθέατρο γιατί έκατσε η στραβή και δεν νίκησε. 1 στις 100 θα συμβεί και αυτό αλλά συνήθως θα βάλει ένα γκολ κάποιος σε κάποιο από τα 10 φάουλ, θα ανοιχθεί μετά λίγο η αντίπαλη ομάδα θα αρπάξει και άλλο και μετά θα αρχίσουν τα για 1 αναπόδο φάουλ κάνετε ετσι.

Δεν έγινε κάτι πρωτοφανές σήμερα

• Like 2
Δημοσ.

Αφού ξέρει ότι και να τιμωρηθεί, αργά η γρήγορα θα επιστρέψει. Άμα έχει την εύνοια του Μαρινάκη δεν πρόκειται να χαθεί.

Βρε αλλο λεω. Αυτο που εκανε σημερα ο Σπαθας γυριζει Μπουμερανγκ και προς τον Μαρινακη. Ηδη το Καραισκακη αδειαζει και 2 καλα αποτελεσματα στο Τσαμπιονς Λιγκ το κρατανε. Αλλά με τετοιες διαιτησιες ακομα και οι μεσης ταξης σκληροπυρηνικοι Ολυμπιακοι αηδιαζουν. Δεν ευνοεις ετσι μια ομαδα. Περισσοτερο κακο της κάνεις παρα καλο. Που λεει ο λογος βεβαια αλλά νομιζω καταλαβες τι θελω να πω....

Δημοσ.

Καλα το σημερινο ηταν απιστευτο, μονο αν του ειχαν απαγαγει την γυναικα και του ειπαν πρεπει να κερδισει ο Ολυμπαικος εξηγειται. 

Btw δεν υπαρχει 2η κιτρινη, ο παιχτης φαινεται οτι γλυστραει και πεφτει.

Δημοσ.

Δεν διαμαρτυρηθηκε αρα ξερει ότι κατα βάθως το σκέφτηκε να κάνει θέατρο.

Σε κάποιο αγώνα για ένα πέναλτυ που εδωσε εναντίον του Ατρομήτου το είχα διαβάσει το non-paper δεν υποστηρίζω ότι είμαι τόσο εξυπνος

Όσον αφορά στην διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ο Μάσα δικαιολογημένα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όσο αυστηρή και αν ήταν, ενώ στέκονται στο γεγονός πως ούτε ένας από τους Αρκάδες διαμαρτυρύθηκε, θεωρώντας ότι "τα παράπονα των γηπεδούχων, είναι εικασία κάποιων αντικειμενικών ιστοσελίδων".

θα στείλω βιογραφικό αδικούμαι

• Like 1
Δημοσ.

O σύνδεσμος του Ολυμπιακού Πόρτο Λεόνε, εξέδωσε ανακοίνωση  «"Η ομάδα δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Αστέρα και δεν κέρδισε..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει ανάγκη καμία διαιτησία για να νικήσει σε ένα ματς... Εξετάζουμε και εμείς την κακή διαιτησία του Σπάθα και τι σκοπούς προβοκάτσιας ενάντια στο σύλλογο εξυπηρετούσε...

Ζητάμε απ την διοίκηση να προστατεύσει το σύλλογο από τέτοιες διαιτησίες που μόνο σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν το κόσμο του Ολυμπιακού».

Τελειως κωμικες αυτες οι φωνες περι προβοκατσιας. Αν ειναι δυνατον δηλαδη να κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους μερικοι σε τετοιο βαθμο!! Σαν τα παιδακια του δημοτικου! ΑΚΡΙΒΩΣ σαν τα παιδακια του δημοτικου κανουν.  Εξεταζουν λεει την διαιτησια του Σπαθα εαν ηταν προβοκατσια. Τρεχα γυρευε. :blink:

• Like 3
Δημοσ.

Ανυπομονω να διαβασω σχολιο Νικολακο και Καρμοιρη. Να δω ποιος θα συναγωνιστει καλυτερα αυτους τους δυο σε εμετικη αναλυση/προπαγανδα. Για το Νικολακοπουλο προβλεπω να λεει αυτο που ανεφερε καποιος πιο πριν. Οτι τετοιες διαιτησιες ειναι προβοκατσιες και μονο κακο κανουν στον οσφπ.

Γιατι ρε φουστη μου εχουν τον Καραπαπα και δε βαζουν εμενα :P

Δημοσ.

Ε βεβαια ο Σπαθας ειχε κανει εξαιρετικη διαιτησια στην Ξανθη ηταν τιμωρημενος και επανηλθε σε αυτο το ματς. Ολα τυχαια

Δημοσ.

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο Καραϊσκάκη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ:

Αμέσως γύρισε κόλλησε το πρόσωπο του στο δικό μου με έντονο τρόπο αλλά χωρίς να με χτυπήσει και σπρώχνοντας με με το σώμα του άρχισε να με εξυβρίζει και να με απειλεί με εκφράσεις: «Ειρωνεύεστε ρε μου…πανα;» «Ήρθες εδώ για να προκαλέσεις;», «Θα σε γ…σω παλιόπ…στα, «κω..τρυπίδια», αρχ…ια καρ..λη» κλπ. Αντέδρασα ψύχραιμα κοιτώντας τον απλώς χωρίς να κάνω κίνηση να του επιτεθώ ή να του ανταπαντήσω λέγοντας του μόνο στην αρχή ότι δεν σε ειρωνεύομαι και ρωτώντας τον, πως προκαλώ, για να πάρω την απάντηση εν μέσω ύβρεων ότι «και μόνο που είσαι εδώ προκαλείς κα…λη».

Γιατι ρε φουστη μου εχουν τον Καραπαπα και δε βαζουν εμενα :P

τετοια εκλεπτυσμενη φρασεολογια και αποστομοτικη επιχειρηματολογια δε διαθετεις, κακα τα ψεματα B)

• Like 1
Δημοσ.

Νικολακό

"Για τη διαιτησία και τα λάθη που έγιναν χθες (τα σοβαρά από τους επόπτες),  έχουν ήδη γραφτεί τα πάντα-και παραπάνω από τα πάντα! Έχουν «ξεχάσει», βέβαια, όλοι αυτοί, γιατί είχαν γίνει τα πρωτοσέλιδα, από το Βορρά μάλιστα είχαν ξεκινήσει, με τον τίτλο «Σπανάθας»…Τέλος πάντων, αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι αλλοίωση αποτελέσματος φέτος, σε επίπεδο κορυφής τουλάχιστον, έγινε μόνο σε ένα ματς: στο Αγρίνιο, όταν ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς γιατί δεν του δόθηκαν δύο καθαρά πέναλτι κι έτσι έμεινε στο 1-1. "

Οσο για εδω απλα γελαμε

"Απλά μας βάζω σε διαδικασία να αναρωτηθούμε, αν ένας διαιτητής που και καλά είχε πάει σε «αποστολή» σε ένα ματς και που έκανε τη διαιτησία για την οποία τον κατηγορούν ότι έκανε, θα είχε τέτοιες υποδείξεις στο 77’ και στο 89"

http://www.sport-fm.gr/article/oi-faseis-sto-89%E2%80%99-kai-to-77%E2%80%99-xthes-stin-tripoli/794425

Αντυπας

"Και για να τελειώνουμε την κουβέντα για την διαιτησία, την οποία προσωπικά σιχαίνομαι, δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο Σπάθας, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ Σπάθα και ΚΑΝΕΝΑΝ επόπτη. Μεγαλύτερο κακό του κάνουν παρά καλό. Συν τοις άλλοις και για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν υπάρχει περίπτωση έμπειρος διαιτητής που να ήθελε να βοηθήσει κάποια ομάδα, να το έκανε με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να «σπρώξεις» και να μην σε πάρουν χαμπάρι" --->

Εδω θα συμπληρωσω εγω οτι ο ποιητης ηθελε εμεσως πλην σαφως να πει οτι ηταν προβοκατσια. Βαλτος απο τον Βαζελο εξου και το Σπαναθας. Δε γινεται να ειναι τοσο απροκαλυπτος. Ειναι περαν της λογικης του φιλτατου Αντυπα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο άνθρωπος έκανε ακόμα και τους γάβρους να βγουν έξω απ΄τα ρούχα τους. Τι ψάχνεις να βρεις? Τέτοια εγκλήματα δεν έχει κάνει ούτε ο Παππουτσέλης (για όσους δε θυμούνται ειναι ο διαιτητής που έδωσε το 97 πέναλτι εκτος περιοχής υπερ του Ολυμπιακού, σε μια κατά τα άλλα καλή σχετικά διαιτησία

Καλά γιατί τέτοια αναστάτωση ξαφνικά; Αφού και πάλι ο αντίπαλος σας δεν έπαιξε μπάλα, άρα κανονικά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για διαιτησία...  :rolleyes:

Πάντως μην ανησυχείτε, στην επόμενη σας τζούφια νίκη θα τα έχετε ξεχάσει όλα και θα είναι όλα πάλι οκ! :Ρ

• Like 2
Δημοσ.

Καλά γιατί τέτοια αναστάτωση ξαφνικά; Αφού και πάλι ο αντίπαλος σας δεν έπαιξε μπάλα, άρα κανονικά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για διαιτησία... :rolleyes:

Πάντως μην ανησυχείτε, στην επόμενη σας τζούφια νίκη θα τα έχετε ξεχάσει όλα και θα είναι όλα πάλι οκ! :Ρ

Εχουν παρεξηγηθει κάποια πράγματα.

Ο Αστερας επαιξε αμυντικα και παραλληλα αδικηθηκε εμφανεστατα.

Αυτο ομως δεν έχει σχεση με τις δικαιολογιες γνωστού προπόνητη που το σύστημα του ειναι ανύπαρκτο από τοτε που εχασε τον παίχτη του και παράλληλα διαμαρτυρετε σε κάθε αγωνα που χανει βαθμό. Εκει ισχύει το "παιξε μπάλα και μετα μιλα για διαιτησια". Γενικά ισχυει αυτό.

Δημοσ.

Εχουν παρεξηγηθει κάποια πράγματα.

Ο Αστερας επαιξε αμυντικα και παραλληλα αδικηθηκε εμφανεστατα.

Αυτο ομως δεν έχει σχεση με τις δικαιολογιες γνωστού προπόνητη που το σύστημα του ειναι ανύπαρκτο από τοτε που εχασε τον παίχτη του και παράλληλα διαμαρτυρετε σε κάθε αγωνα που χανει βαθμό. Εκει ισχύει το "παιξε μπάλα και μετα μιλα για διαιτησια". Γενικά ισχυει αυτό.

Επίσης πέρα του ότι η διαιτησία κρίνεται από το πόσο καλά ή όχι είναι στημένη η αντίπαλη ομάδα από τον προπονητή της, κρίνεται και από το κατά πόσο δεν έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα... :Ρ

Με λίγα λόγια, σε ένα Χ πονάει λιγότερο να παραδεχτούμε εύνοια διαιτησίας και αλλοίωση αποτελέσματος απ ότι σε μια νίκη μας.  ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...