Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω για σας, εγώ έπαιξα over 3,5 ανύπαρκτα οφσάιντ για τον Αστέρα και μόλις πήγα ταμείο :-D

• Like 3
Δημοσ.

Με εκνευρίζουν οι ομαδες που δεν σεβονται τον ιδρωτα του διαιτητη.....

μια βουτιά στην περιοχή τι σας ζηταγε?

Δημοσ.

Δε ξέρω για σας, εγώ έπαιξα over 3,5 ανύπαρκτα οφσάιντ για τον Αστέρα και μόλις πήγα ταμείο :-D

Eμ εγω που επαιξα 2πλο του Ολυμπιακου?? Ουτε με τοση τιτανια βοηθεια των διαιτητων δεν καταφερε να νικησει??

Τι αλλοπροσαλλη ομαδα! Νικαει την Αθλετικο Μαδριτης, νικαει την Γιουβεντους(εστω και αν ηταν για 2-4 να χασει το ματς) και δεν νικαει Παναιτωλικους, Αστερες(με 100-0 διαιτησια) και χανει απο Ατρομητο.

Δημοσ.

Για να τον δουμε τωρα τον Αλ. Θα το χτυπήσει το παιχνίδι στη Τούμπα? Το έχω μεγάλη περιέργεια πραγματικά.

Γουστάρω να το πάρει ο ΠΑΟΚ πάντως. Με τέτοιες εμφανίσεις στην Ελλάδα δε μας αξίζει πρωτάθλημα φέτος.

Όχι οτι ο Αστέρας ηταν καλός..ούτε με αίτηση δεν έβαζαν γκολ και αυτοί όπως δεν έβαζε και ο ΠΑΟ τις προάλλες...αλλά αφου τους δίνεις το δικαίωμα να γκρινιάξουν, καλά θα κάνουν και με τις ευχές μου.

Τον γάβρο πάντα τον παίζει καλα η διαιτησία...αλλά παίζει και μπάλα ρε φουστη μου και αν μη τι άλλο δε μπορει να πει κανεις πολλά. Ρίξε 5 όπως παλιά και δε θα έχεις γκρίνια για την λανθασμένη αποβολή. Αλλά με τέτοιες εμφανισεις εισαι προκλητικός. Δεν αξίζεις το πρωτάθλημα. Όχι τουλάχιστον βάση αυτου που δείχνεις.

μια βουτιά στην περιοχή τι σας ζηταγε?

Θα το χάνανε ρε...

Δημοσ.

Με 4 ανυπαρκτα οφσαιντ εκοψε τον Αστερα Τριπολης??

Το ενα παντως που βλεπω ηταν απιστευτο!!

3765_main.jpg

Δημοσ.
ικαει την Αθλετικο Μαδριτης, νικαει την Γιουβεντους(εστω και αν ηταν για 2-4 να χασει το ματς) και δεν νικαει Παναιτωλικους, Αστερες(με 100-0 διαιτησια) και χανει απο Ατρομητο

Επιλεκτικά ματς λέγεται πιστεύω. Είναι σαφές οτι οι παίχτες, ειδικά οι νέοι, έχουν δει την ομάδα ως σκαλοπάτι. Και ασχολούνται με τα παιχνίδια που τους βλέπουν όλοι. Μη νομίζεις...ακόμα και με τους ψαράδες, καλά έπαιξαν. Μη βλέπεις που έχασαν, το παιχίδι το έφερε έτσι. Καμία σχέση η προσπάθεια που κάνουν με τις Ευρωπαικές.

Δημοσ.

Με 4 ανυπαρκτα οφσαιντ εκοψε τον Αστερα Τριπολης??

Το ενα παντως που βλεπω ηταν απιστευτο!!

3765_main.jpg

Νομιζω οτι δεν σηκωνει αυτο ως οφσαιντ,αλλα στην κεφαλια-πασα που δινει στον συμπαικτη του μετα.. Μπορει να κανω και λαθος.

Υ.Γ Εγω,ειχα μια σκεψη απο την αρχη της σεζον,οτι το πρωταθλημα φετος δεν θα το παρει ο ΟΣΦΠ..Και αυτο για να καταλαγιασει το θεμα με τα στημενα και τις κασετες..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.Δεν γινεται να παιζεις οπως παιζεις στην Ευρωπη,να κανεις καλες εμφανισεις και εδω στην Ελλαδα να μην μπορεις να βγαλεις εστω το 20% των παιχνιδιων της Ευρωπης.Ειναι παντελως αδιαφοροι

Δημοσ.

Ικανοποιημενος φερεται να δηλωνει ο Χιου Νταλας απο την διαιτησια του αγωνα Αστερας-ΟΣΦΠ

"Επερχομενος τιτλος αρθρου στο Κουλουρι"

Δημοσ.
Τον γάβρο πάντα τον παίζει καλα η διαιτησία...αλλά παίζει και μπάλα ρε φουστη μου και αν μη τι άλλο δε μπορει να πει κανεις πολλά. Ρίξε 5 όπως παλιά και δε θα έχεις γκρίνια για την λανθασμένη αποβολή. Αλλά με τέτοιες εμφανισεις εισαι προκλητικός. Δεν αξίζεις το πρωτάθλημα. Όχι τουλάχιστον βάση αυτου που δείχνεις.

Τα 5 γκολ είναι δικαιολογία για εσάς για να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας

Εμείς και 5 να βάζατε σήμερα θα γκρινιάζαμε ενώ εσείς θα πιπιλίζατε τη γνωστή καραμέλα "μα 5 γκολ βάλαμε, ο  Αστέρας δεν έκανε τίποτα" κ.λπ κ.λπ σπρόχνωντας τα αίσχη κάτω από το χαλάκι

Απλά είναι τόσο χάλι η ομάδα σας που ούτε με σπρώξιμο κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα που αν τον άφηνε ο Σπάθας 2 γκολάκια σας τα έκανε για πλάκα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...