MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αναθεμα κι αν καταλαβαινατε τι ασυναρτησιες λετε ορισμενοι. Τα ξαναλεμε συντομα για το θεμα Γκατουσο που αν συνεχισει να λεει αληθειες και να ενοχλει, θα παραιτηθει/θα τον παραιτησουν τοσο γρηγορα που δε θα εχετε προλαβει να αλλαξετε ουτε 5 accounts εκαστος. Προς το παρον επιβεβαιωθηκα ηδη 1 φορα, παμε για την 2η. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2014 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ως προς τι επιβεβαιώθηκες;Θα κάνει Χριστούγεννα τελικά ναι η όχι;Εμείς δεν ξέρουμε τι λέμε η αυτά που γράφεις προκαλούν ιλαρότητα;Μηδένα προ του τέλους κακάριζεν (για να κάνω και μια παραλλαγή του ρητού).Περιμένετε να επιβεβαιωθεί μία είδηση προτού εκθειάσετε τον εαυτό σας ως μάγο μάντη σαμάνο και ότι άλλο σας κατέβει. Εκτίθεστε. Αναθεμα κι αν καταλαβαινατε τι ασυναρτησιες λετε ορισμενοι. Τα ξαναλεμε συντομα για το θεμα Γκατουσο που αν συνεχισει να λεει αληθειες και να ενοχλει, θα παραιτηθει/θα τον παραιτησουν τοσο γρηγορα που δε θα εχετε προλαβει να αλλαξετε ουτε 5 accounts εκαστος.Προς το παρον επιβεβαιωθηκα ηδη 1 φορα, παμε για την 2η. ps:Αυτό με τα account μην το πολύ λες γιατί αφ'ενός δεν μπορείς να το αποδείξεις και δεύτερον στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.Άλλους μπορείς να τους κοροϊδεύεις ότι έχεις μόνο αυτό το account αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο εδώ μέσα.Φιλικά στο λέω. Αλλά οφείλω να πω ότι δεν μπορώ να το αποδείξω όπως δεν μπορείς και εσύ για μένα και για όλους τους άλλους που κατά καιρούς κατηγορείς.Η μήπως μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ως προς τι επιβεβαιώθηκες;Θα κάνει Χριστούγεννα τελικά ναι η όχι;Εμείς δεν ξέρουμε τι λέμε η αυτά που γράφεις προκαλούν ιλαρότητα;Μηδένα προ του τέλους κακάριζεν (για να κάνω και μια παραλλαγή του ρητού).Περιμένετε να επιβεβαιωθεί μία είδηση προτού εκθειάσετε τον εαυτό σας ως μάγο μάντη σαμάνο και ότι άλλο σας κατέβει. Εκτίθεστε. Οχι οτι εχει κανα ιδιαιτερο νοημα που απανταω σε εσενα, αλλα: Εκανα ενα ποστ αρχες τις σεζον του οποιου το νοημα και η ουσια ηταν οτι ο Γκατουσο ειναι υπ'ατμον γιατι λεει πολλα και ενοχλει. Η ειδηση της παραιτησης τοσο συντομα επιβεβαιωσε την εκτιμηση μου. Οτι του αλλαξαν γνωμη οι ΟΠΑΔΟΙ την τελευταια στιγμη, δεν αλλαζει το παραπανω. Απλα ειναι το γεγονος το οποιο σε κανει να χαιρεσαι παρεα με το αλλο τρολλ, επειδη νομιζετε οτι εκανα λαθος προβλεψη και τετοια. Ακομα και με τη δικη σου λογικη να το παμε, αυτην δηλαδη στην οποια η κριτικη ικανοτητα (διευκρινιση: οχι απο την Κρητη) φτανει ως το 1+1=2 , αυτο που εγραψα ειναι "αλλαζει/δεν αλλαζει χρονο ο Γκατουσο". Αρα μεχρι το 2015 συνεχιζετε να αλλαζετε accounts και οταν ερθει η ωρα ευχαριστως να μου θυμισετε πώς την λεγαμε ο ενας του αλλου στο γυμνασιο. Για τα περι accounts, δεν εχω αναγκη να αποδειξω τιποτα. Την ανορθογραφια, την δυσκολια στη συνταξη και το δραμα/σχολιασμο για το moderating ενας γαυρος τα συνδυαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ανορθογραφία;Realy;Δυσκολία στην σύνταξη;Realy;Αν μου εμφανίσεις για ανορθογραφία κανένα κόμμα ή κάνα κεφαλαίο που προέρχονται κατά βάση από το χάλια πληκτρολόγιο που έχω συγχαρητήρια.Αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν το μάντεψες ε;Και όσο δεν έχεις εσύ ανάγκη για τα accounts σου να αποδείξεις τίποτα άλλο τόσο και εγώ και ειδικά σε σένα.Just saing.. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2014 από greek for sale 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 @MiDi ενας χρήστης που κλαιγόταν πριν κανένα μηνα σαν δεκάχρονο κοριτσάκι οτι τον μπαναραν αδικα ποιος ήτανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ανορθογραφία;Realy;Δυσκολία στην σύνταξη;Realy;Αν μου εμφανίσεις για ανορθογραφία κανένα κόμμα ή κάνα κεφαλαίο που προέρχονται κατά βάση από το χάλια πληκτρολόγιο που έχω συγχαρητήρια.Αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν το μάντεψες ε;Και όσο δεν έχεις εσύ ανάγκη για τα accounts σου να αποδείξεις τίποτα άλλο τόσο και εγώ και ειδικά σε σένα.Just saing.. αγραμματοι πρασινοι ζηλιαρηδες τα βαζουν με σπουδαγμενους "επιστημονες". αγνοουν τα συνηρημενα ρηματα της αγγλικης γλωσσης (saying -> saing, playing -> plaing, οπως γελαω -> γελω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ο αλλος τα εβαλε με την ορθογραφια.. Αντε βρε,εδωσες εναυσμα στον Αναστασιου αν φαει φαπα απο το Αγρινιο να του φταιει κανενα ορθογραφικο λαθος σε καμια καρτελα της NOVA.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αγραμματοι πρασινοι ζηλιαρηδες τα βαζουν με σπουδαγμενους "επιστημονες". αγνοουν τα συνηρημενα ρηματα της αγγλικης γλωσσης (saying -> saing, playing -> plaing, οπως γελαω -> γελω) βρε μαθε να βαζεις και κανεναν τονο ασε της υποδειξεις κατα μερος ,''επιστημονα'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 βρε μαθε να βαζεις και κανεναν τονο ασε της υποδειξεις κατα μερος ,''επιστημονα της κακιας ωρας'' βαλε εσυ για μενα που εχεις μαθει να βαζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 βαλε εσυ για μενα που εχεις μαθει να βαζεις Αυτος δεν κανει υποδειξεις,εσυ κανεις.Οποτε κοιτα να εισαι εσυ σωστος αφου εσυ κανεις υποδειξεις και τα ξαναλεμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 βαλε εσυ για μενα που εχεις μαθει να βαζεις εγω ετσι γραφω παντα ,και δεν τραβαω κανενα ζορι με την ορθογραφια του καθενα,εσυ που κοπτεσαι τοσο πολυ για την ορθογραφια ,και κανεις τοσο ευκολα παρατηρησεις, θα πρεπει εσυ ο ιδιος να δειχνεις το καλο παραδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 βαλε εσυ για μενα που εχεις μαθει να βαζεις Καλά ρε σε έχουνε κράξει από παντού, αν είσαι εσύ φιλόλογος εγώ είμαι αστροναύτης πυρηνικός φυσικός και δόκτορας της αστροφυσικής μαζί.Tomato 9 τέτοια αίσθηση επιθετικότητας σε άλλους χωρίς λόγο μόνο επειδή ανήκουν σε άλλη ομάδα δείχνουν άτομο πολύ χαμηλής μόρφωσης και παιδείας.Μπορεί να τα κάνουμε λίγο και οι υπόλοιποι αλλά οι περισσότεροι δεν σπουδάσαμε κιόλας όπως λες ότι έκανες εσύ.Άτομα που σπούδασαν φαίνονται από τον τρόπο που γράφουν κάνει κρα το iq τους π.χ @lucifer @dr kostis @dr fillipos και μπορώ να υποψιαστώ και άλλους.Εσύ μόνο για μορφωμένος δεν κάνεις πραγματικά έχω επιφυλάξεις αν έχεις τελειώσει το λύκειο.Εν πάση περιπτώσει δεν θα εμπιστευόμουν διδασκαλία σου ούτε στην μικρή που πάει στην πρώτη δημοτικού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Tomato 9 τέτοια αίσθηση επιθετικότητας σε άλλους χωρίς λόγο μόνο επειδή ανήκουν σε άλλη ομάδα δείχνουν άτομο πολύ χαμηλής μόρφωσης και παιδείας.ΜΕνω η χθεσινη τρολλοαντιδραση σου στα περι Γκατουσο ηταν κατι διαφορετικο. Απλα ειχε πει ενας Παναθηναικος κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλά ρε σε έχουνε κράξει από παντού, αν είσαι εσύ φιλόλογος εγώ είμαι αστροναύτης πυρηνικός φυσικός και δόκτορας της αστροφυσικής μαζί.Tomato 9 τέτοια αίσθηση επιθετικότητας σε άλλους χωρίς λόγο μόνο επειδή ανήκουν σε άλλη ομάδα δείχνουν άτομο πολύ χαμηλής μόρφωσης και παιδείας.Μπορεί να τα κάνουμε λίγο και οι υπόλοιποι αλλά οι περισσότεροι δεν σπουδάσαμε κιόλας όπως λες ότι έκανες εσύ.Άτομα που σπούδασαν φαίνονται από τον τρόπο που γράφουν κάνει κρα το iq τους π.χ @lucifer @dr kostis @dr fillipos και μπορώ να υποψιαστώ και άλλους.Εσύ μόνο για μορφωμένος δεν κάνεις πραγματικά έχω επιφυλάξεις αν έχεις τελειώσει το λύκειο.Εν πάση περιπτώσει δεν θα εμπιστευόμουν διδασκαλία σου ούτε στην μικρή που πάει στην πρώτη δημοτικού! δεν εγραψα πουθενα οτι ειμαι φιλολογος, σε αλλους αναφερεται το "επιστημονες" φιλολογοι. σ'εκεινους που ξεφτιλιστηκαν απο τα post μου. που πιαστηκαν να ψευδονται και δεν ξερουν πλεον πως να τα "γυρισουν" παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Α έτσι εξηγείται η χωρίς λόγο αγένεια σου γιατί πριν από το ντέρμπι δεν θυμάμαι να είχαμε και καμία κόντρα μεταξύ μας.Ίσα ίσα που στο νήμα του Π.Α.Ο.Κ εκφράστηκα με θετικότατα σχόλια σε αυτόν.Λέω και εγώ μορφωμένος άνθρωπος με τέτοιο κόμπλεξ και φανατισμό σε κάποιον που δεν είχαν αλλάξει ούτε ένα post μεταξύ τους; Ενω η χθεσινη τρολλοαντιδραση σου στα περι Γκατουσο ηταν κατι διαφορετικο. Απλα ειχε πει ενας Παναθηναικος κατι. Τουλάχιστον δεν σου επιτέθηκα χιούμορ έκανα όπως δήλωνα και τα emmoticons το έγραψα σωστά; Δες τα δικά του post προς εμένα και δες και τα δικά μου προς εσένα και στο κάτω κάτω μαζί είχαμε γράψει ξανά ο ένας απάντηση προς τον άλλον.Εδώ μιλάμε για τελείως στο άσχετο στο ξεκάρφωτο χωρίς να έχει κάποιο λόγο που στο κάτω κάτω για ντέρμπι μεταξύ μας συζητούσαμε να ή έστω ότι σου έκανα χαβά για τον γκατούζο.Και αυτός ήρθε από το πουθενά σε σχέση με το άτομο μου να επιτεθεί για την ορθογραφία.Soory bro αλλά άλλο να σε πω πυθία (χαχααχ μην πιαστείς πάλι) για να σε τσιγκλίσω και άλλο στο ξεκάρφωτο ο άλλος να ρθει και να μου πει ότι είμαι ανορθόγραφος, sorry αυτό δεν είναι με τίποτα τσίγκλισμα και ειδικά από την στιγμή που ένα post πιο πάνω σου εξηγώ γιατί μπορείς να βρεις ορθογραφικά και δεύτερον χωρίς με τον τύπο να έχουμε ανταλλάξει ποτέ απόψεις.Αν κάπου εσύ προσβλήθηκες από μένα το ίδιο έκανα και εγώ από σένα ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε φαντάζομαι και η τελευταία.Όλοι οι παροικούντες εν την Ιερουσαλήμ ξέρουν το ύφος των post που έχουμε και οι δύο.Αυτός που κόλλησε δεν κατάλαβα ποτέ και ούτε θα ασχοληθώ περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις