thanos77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 οχι δυστυχως ουτε εγγραφα εχω ,ουτε φιλος ειμαι με τον συμπαθεστατο τοξικομανη και προεδρο της καε παναθηναικος..ουτε καν καποιο γνωστο μεσα απο αυτο το αξιοπιστο site που αποκαλουνται δημοσιογραφοι..και οποιος τους αποκαλεσει σκουπιδια ,ειναι απλα κακοηθης
Tiger.7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 οχι δυστυχως ουτε εγγραφα εχω ,ουτε φιλος ειμαι με τον συμπαθεστατο τοξικομανη και προεδρο της καε παναθηναικος..ουτε καν καποιο γνωστο μεσα απο αυτο το αξιοπιστο site που αποκαλουνται δημοσιογραφοι..και οποιος τους αποκαλεσει σκουπιδια ,ειναι απλα κακοηθης Εμ,αν δεν τιποτα απο ολα αυτα,τοτε ειναι προφανες οτι ειναι του Μαρινακη,και ειναι προβοκατσια για να λασπωσουν το ονομα του Τρακη και του Παναθηναικου
firewalker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται να έχεις έγγραφα... Το λέει κάτω κάτω πως είναι του Τράκη... DPG. Dimitris Paulou Giannakopoulos. Γι' αυτό το έγραψα...
firewalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας από προπονητής του Ο.Σ.Φ.Π. Πόσο βλαξ πρέπει να είναι κάποιος για να σηκωθεί από το σπίτι του μαύρα μεσάνυχτα για να κάνει τι; Να πάει να επιτεθεί σε έναν προπονητή και σε παίκτες... Δεν έχουμε σωτηρία. 2
Pa0ki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάνουν και οι γαύροι "λαϊκά δικαστήρια"?Εγώ νόμιζα ότι αυτά δε γίνονται στις καλές οικογένειες Οντόπι, συνΟρκάδες απολίτιστοι Γερμανοί
Zus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλά τώρα, να μιλάνε για Ορκς οι Ούρουκ Χάι πάει πολύ.
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχουμε σωτηρία. Ισχύει, μεγάλος καρκίνος οι «φίλαθλοι» σε αυτή τη χώρα. Αλλά όταν δεν έχεις παιδεία..
greek for sale Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ισχύει, μεγάλος καρκίνος οι «φίλαθλοι» σε αυτή τη χώρα. Αλλά όταν δεν έχεις παιδεία.. Όχι φίλαθλοι.Πρόβατα.Και εν πάσι περιπτώσει να δικαιολογηθείς αν στο σπίτι σου πετάξεις και μια καρέκλα κάτω από τα νεύρα σου λέμε τώρα αλλά να σηκωθείς να πας έξω από το Σ.Ε.Φ και να κράζεις αυτό όντως δεν παλεύεται με τίποτα.Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που τα κάνουν αυτά και πάνε και σε πορείες έξω από τηλεοπτικούς σταθμούς είναι βαλτοί ρε παιδί μου.Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει τόση ηλιθιότητα εκεί έξω...
linkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας από προπονητής του Ο.Σ.Φ.Π. Πόσο βλαξ πρέπει να είναι κάποιος για να σηκωθεί από το σπίτι του μαύρα μεσάνυχτα για να κάνει τι; Να πάει να επιτεθεί σε έναν προπονητή και σε παίκτες... Δεν έχουμε σωτηρία. Τοσο. http://youtu.be/GFRf7u0crw4 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας από προπονητής του Ο.Σ.Φ.Π. Πόσο βλαξ πρέπει να είναι κάποιος για να σηκωθεί από το σπίτι του μαύρα μεσάνυχτα για να κάνει τι; Να πάει να επιτεθεί σε έναν προπονητή και σε παίκτες... Δεν έχουμε σωτηρία. Aυτο το βιντεο δειχνει το μεγαλειο που χτισαν τα αυγα εκμεταλλευομενοι το θρυλικο οπως θελουν να λενε back2back: Μηδενικος σεβασμος και αποδοκιμασιες απο τους ιδιους τους οπαδους τους.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας από προπονητής του Ο.Σ.Φ.Π. Πόσο βλαξ πρέπει να είναι κάποιος για να σηκωθεί από το σπίτι του μαύρα μεσάνυχτα για να κάνει τι; Να πάει να επιτεθεί σε έναν προπονητή και σε παίκτες... Δεν έχουμε σωτηρία. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Επισης, μετα απο ηττα και απωλεια πρωταθληματος απο τον ΟΣΦΠ (κατι αναλογο με αυτο που παθανε αυτοι χθες δηλαδη). Oπως και να το κανουμε, η διαφορα ειναι αξιοσημειωτη. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχαχαχαχαχαχ https://www.youtube.com/watch?v=Xa7FhnTrmnQ
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Oπως και να το κανουμε, η διαφορα ειναι αξιοσημειωτη. Και καλά ότι οι βάζελοι είναι περισσότερο πολιτισμένοι απ' τους γαύρους;
Dropsreef Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχαχαχαχαχαχ https://www.youtube.com/watch?v=Xa7FhnTrmnQ Είναι όντως "Άντε Γεια" . (Ε τον μλκα τον μπούκλα) Oπως και να το κανουμε, η διαφορα ειναι αξιοσημειωτη. Συγκρίνουμε συμπεριφορές *κουφιοκέφαλων όπου από το 2000 και μετά οι μεν έχουν κατακτήσει 13 πρωταθλήματα,5 ευρωπαϊκά,9 κύπελλα και οι δε 1 πρωτάθλημα, 2 ευρωπαϊκά,3 κύπελλα, έχοντας χάσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο από τον "αιώνιο" αντίπαλο ; (στα χαρτιά αιώνιος αντίπαλος μιας και μιλάμε για καθαρά πελατειακή σχέση) . Σαν να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια ένα πράγμα *Κουφιοκέφαλοι καθώς θα τρέξουν στο Σεφ,στο Σκαϊ, στο Ανήλιο, στο Divani Caravel αλλά όταν πρέπει και συντρέχει λόγος να σηκωθούν από τον καναπέ διαβάζουν γαύρο και πράσινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις