Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις και αυτό που καταγγέλλει ο Βελλης, ειναι ότι παΙρνοντας τον Γεωργάτο και τον Διαμαντακο(ονόματα που εσύ αναφέρεις, μπορεί να ειναι κι άλλοι) δεν θα χρειαζόταν ούτε την προσωπικότητα του ενός, ούτε τα γκολ του αλλού για να σωθεί.

Πρέπει να ειναι ωραία στο συννεφάκι εκεί ψηλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mπράβο του Βελλή που αρνήθηκε να πάρει τον Διαμαντάκο και τον Γεωργάτο (όπως λένε οι κακές γλώσσες) προπονητή.

Με τα γκολ βέβαια του Διαμαντάκου και με την προσωπικότητα του Γεωργάτου θα ειχε σωθεί. Και αν ειχε τα @@ θα ειχε νικήσει και τον γαβρο, όπως τόσα και τόσα "παραρτήματα" με δανεικούς έχουν κάνει κατά το παρελθόν.

Μπράβο του που θέλει ομάδα χωρις συνεργασίες και ελπίζω να τα καταφέρει να επανέλθει στην Α κατηγορία ανεξάρτητος και μάγκας όπως ο ΟΦΗ.

Αν δεν ειρωνεύεσαι, ρίξε μια ματιά στο λινκ που έδωσα! Και ο ΟΦΗ φιλάει δαχτυλίδι. Επίσης σε περίπτωση που δεν έχετε πάει στην Κρήτη, να ξέρετε ότι ΟΛΟ το νησί, είναι 40% γαύροι, 40% βάζελοι, 9% αεκ, 1% διάφορα άλλα (πχ οφη)

Αν δεν ειρωνεύεσαι, ρίξε μια ματιά στο λινκ που έδωσα! Και ο ΟΦΗ φιλάει δαχτυλίδι. Επίσης σε περίπτωση που δεν έχετε πάει στην Κρήτη, να ξέρετε ότι ΟΛΟ το νησί, είναι 40% γαύροι, 40% βάζελοι, 9% αεκ, 1% διάφορα άλλα (πχ οφη)

Καμία ειρωνία.

Αλλά επειδή έχω ιδιαίτερη σχέση με τον ΌΦΗ (ξέρουν οι οφητζηδες του φόρουμ που τα λέμε) τυχαίνει να γνωρίζω καλά αν φιλάει δαχτυλίδι ή όχι.

Με τον Βαγγέλα πάντως τα έχουν σπάσει εδώ και 2 χρόνια ακριβώς για να μην υπάρξει εξάρτηση.

Τέλος οι αληθινοί Οφητζήδες, ειναι μόνο ΟΦΗ. Δεν γουστάρουν άλλη ομάδα.

Η Κρήτη μπορει να υποστηριζει γάβρο ή βάζελο αλλά όσοι ειναι ΟΦΗ, είναι ΌΦΗ. Και γενικά ειναι δυνατή εξέδρα. Όποιος έχει πάει, ξέρει καλά :-)

Καμία ειρωνία.

Αλλά επειδή έχω ιδιαίτερη σχέση με τον ΌΦΗ (ξέρουν οι οφητζηδες του φόρουμ που τα λέμε) τυχαίνει να γνωρίζω καλά αν φιλάει δαχτυλίδι ή όχι.

Με τον Βαγγέλα πάντως τα έχουν σπάσει εδώ και 2 χρόνια ακριβώς για να μην υπάρξει εξάρτηση.

Η Κρήτη μπορει να υποστηριζει γάβρο ή βάζελο αλλά όσοι ειναι ΟΦΗ, είναι ΌΦΗ. Και γενικά ειναι δυνατή εξέδρα. Όποιος έχει πάει, ξέρει καλά :-)

Οι ομιλήτες που είναι ΟΦΗ, και όχι "ΟΦΗ, αλλά γουστάρω και θρύλο" ή "Ολυμπιακός, αλλά από κρήτη υποστηρίζω οφη" είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Να'ναι 1000 άτομα σου λέω εγώ.

Όπως οι λαρισαίοι! 3-4000 που είναι ΜΟΝΟ ΑΕΛ και καμιά 15.000 που είναι ΑΕΛ αλλά τους αρέσει λίγο και η πανάθα...

Εγώ πάντως, 7 χρόνια στο νησί, οκ σε παιδική/εφηβική ηλικία, αυθεντικό ΟΦΗ δε γνώρισα! Ούτε γνώρισα κάποιον που να γνώριζε κάποιον..

Ομιλητες. Πολύ χαίρομαι που βλέπω οπαδό άλλης ομάδας να γνωρίζει αυτή την έννοια (από το Όμιλος φιλάθλων Ηρακλείου)

Όποτε πάω Κρήτη, πάντα θα πάω να δω τον ΟΦΗ με τη παρέα μου. Αυτοί που ξέρω, ειναι οργανωμένοι (όχι αλήτες, άνθρωποι με οικογένειες) και αυθεντικοί που δεν υποστηρίζουν καμία άλλη ομάδα.

Όντως και οι 1000 που είπες πολλοί ειναι. Λιγότερους τους κόβω τους αυθεντικούς.

Όμως ειναι ανεξάρτητοι. Τουλάχιστον αυτο ισχυρίζονται οι ίδιοι πλέον και μάλιστα έδωσαν μεγάλη μάχη για να το πετύχουν.

Φαίνεται και απ τις μεταγραφές νομίζω.

Ομιλητες. Πολύ χαίρομαι που βλέπω οπαδό άλλης ομάδας να γνωρίζει αυτή την έννοια (από το Όμιλος φιλάθλων Ηρακλείου)

Όποτε πάω Κρήτη, πάντα θα πάω να δω τον ΟΦΗ με τη παρέα μου. Αυτοί που ξέρω, ειναι οργανωμένοι (όχι αλήτες, άνθρωποι με οικογένειες) και αυθεντικοί που δεν υποστηρίζουν καμία άλλη ομάδα.

Όντως και οι 1000 που είπες πολλοί ειναι. Λιγότερους τους κόβω τους αυθεντικούς.

Όμως ειναι ανεξάρτητοι. Τουλάχιστον αυτο ισχυρίζονται οι ίδιοι πλέον και μάλιστα έδωσαν μεγάλη μάχη για να το πετύχουν.

Φαίνεται και απ τις μεταγραφές νομίζω.

Οι αυθεντικοί, οι ρομαντικοί οπαδοί, πάντα είναι ειλικρινά ανεξάρτητοι. Οι διοικήσεις είναι που κάνουν αλλαξοκωλιές.. Από αυτά που βλέπω και αυτά που διάβασα, είναι ότι ο ΟΦΗ συντάσσεται με τον Ολυμπιακό (ακολουθούν ίδια γραμμή στα συμβούλια κλπ, την οποία προφανώς ορίζει ο βάγγος). Δεν χρειάζεται να είσαι παραμάγαζο, όπως ο εργο πχ, μπορείς απλά να συντάσσεσαι υπέρ!

Και να σου πω και κάτι; Εγώ δε το γουστάρω αυτό που έχουν τόσο "καλές σχέσεις" μεταξύ τους! Τι θα πει "πάρε τηλ τον ΟΦΗ να πεις ότι θα στηρίξουμε τον τάδε";;

Ξέρω καλά ότι ακριβώς το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟΚ επί Ζαγόρ, με κάτι ξάνθες, κάτι πανσερραϊκούς κλπ. Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, το στήσανε πια εξ'ολοκλήρου το πρωτάθλημα! Ώρες ώρες απορώ γιατί γίνονται οι αγώνες...

• Like 1

Καμία ειρωνία.

Οι ομιλήτες που είναι ΟΦΗ, και όχι "ΟΦΗ, αλλά γουστάρω και θρύλο" ή "Ολυμπιακός, αλλά από κρήτη υποστηρίζω οφη" είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Να'ναι 1000 άτομα σου λέω εγώ.

Όπως οι λαρισαίοι! 3-4000 που είναι ΜΟΝΟ ΑΕΛ και καμιά 15.000 που είναι ΑΕΛ αλλά τους αρέσει λίγο και η πανάθα...

Εγώ πάντως, 7 χρόνια στο νησί, οκ σε παιδική/εφηβική ηλικία, αυθεντικό ΟΦΗ δε γνώρισα! Ούτε γνώρισα κάποιον που να γνώριζε κάποιον..

Μην λες βλακείες... Λαρισαίος είμαι, Ολυμπιακός βέβαια, αλλά σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι στην Λάρισα είναι ΑΕΛ και τίποτα άλλο.

Δεν γίνεται να διαφωνείς καθώς δεν γνωρίζεις από πρώτο χέρι την πόλη και ως εκ τούτω τις οπαδικες προτιμήσεις..

Δεν γίνεται να διαφωνείς καθώς δεν γνωρίζεις από πρώτο χέρι την πόλη και ως εκ τούτω τις οπαδικες προτιμήσεις..

Επισης δεν γινεται να γνωριζεις εσυ, το τι γνωριζω εγω.. Γι'αυτο σου λεω, επετρεψε μου να εχω την γνωμη μου, κι εσυ την δικια σου!

Επισης δεν γινεται να γνωριζεις εσυ, το τι γνωριζω εγω.. Γι'αυτο σου λεω, επετρεψε μου να εχω την γνωμη μου, κι εσυ την δικια σου!

Καταλαβαίνεις ότι γράφεις ότι να ναι ε?

Νομίζω ότι είναι απλό αυτό που λέω. Δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω, ας έχει ο καθένας την γνώμη του..

Νομίζω ότι είναι απλό αυτό που λέω. Δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω, ας έχει ο καθένας την γνώμη του..

Ναι αλλά θα επιτρέψεις σε μας που μεγαλώσαμε στην Λάρισα να έχουμε άλλη και πιο εμπεριστατωμένη άποψη εκτός και αν θεωρείς ότι και εμείς με την σειρά μας είμαστε πιο ειδικοί στα θέματα των ομάδων της Θεσσαλονίκης από κάποιον που ζει εκεί. Τεσπα και εγώ είμαι και Ολυμπιακός αλλά όταν παίζει η Α.Ε.Λ πρώτη Εθνική είμαι μόνο Α.Ε.Λ και μάλιστα δεν ενημερώνομαι καν για τα νέα του.Ο.Σ.Φ.Π πλην των αγώνων που και αυτά τα μαθαίνω μόνο στον ΣΚΑΙ η στην ΝΕΤ. Πρώτον γιατί είμαι συνήθως στο Αλκαζάρ ή όπου αλλού παίζει η Α.Ε.Λ στην πόλη  και εκτός έδραςκαι δεύτερον γιατί απασχολώ τον ¨αθλητικό μου χρόνο"μόνο για την Α.Ε.Λ όταν αυτήν είναι στην Α.'Θα ασχοληθώ με την δεύτερη μου συμπάθεια και όχι αγάπη όπως η Α.Ε.Λ μόνο στα παιχνίδια του ch.l.Φυσικά τώρα που η ομάδα παίζει με αιγινιακούς κ.λ.π είναι φυσικό να ασχολούμαι περισσότερο από ότι αν ήταν η Α.Ε.Λ πρώτη Εθνική με τον γαύρο.

Έχεις μια γνώμη που στηρίζεται σε φανταστικά δικά σου στοιχεία... Οπότε φυσικά είναι λάθος!

επειδη και εγω ειμαι λαρισαιος ,στην λαρισα  ειναι μονο αελ και μαλιστα  ορκισμενοι .δεν υπαρχει συνδεσμος οπαδων αλλης ομαδας τουλαχιστον οταν ειχε ανεβει η αελ στην sl  ο μοναδικος συνδεσμος ηταν του ολυμπιακου .

για αλλες πολεις δεν ξερω τι γινεται ,αν εισαι απο ηρακλειο και ξερεις  οτι οι περισσοτεροι ειναι οφη με φιλοολυμπιακα αισθηματα  δεν μπορω να το ξερω,, αλλα αυτο που λες στην λαρισα δεν γινεται με την καμια  , οι οπαδοι της αελ εδωσαν αγωνα και πετυχαν να καθαρισουν την πολη 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...