Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

.ε δεν ειναι και ροζ :-P

Επειδή το είπες και το ξαναλές, το ροζ δεν είναι για να το φοβάστε , ούτε κάνει τους παίχτες σας λιγότερο άντρες.

roz_fanela2.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQPlHq5ex5vdcSaqVr6AEZ                    images?q=tbn:ANd9GcQYE1xEtjiaVvQkke8foB1

;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή το είπες και το ξαναλές, το ροζ δεν είναι για να το φοβάστε , ούτε κάνει τους παίχτες σας λιγότερο άντρες.

roz_fanela2.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQPlHq5ex5vdcSaqVr6AEZ                    images?q=tbn:ANd9GcQYE1xEtjiaVvQkke8foB1

;)

Ναι αλλά μου θυμίζει το "ροζ φανέλα η πρώτη σου βαζέλαααααααααααααααααααααα"....

Τρολολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ :-P :-P

Ακούγεται όλο και πιο έντονα πως ο Balotelli έκλεισε στη Liverpool, περιμένω επίσημα νέα.

Δεν ξέρω τι να αισθανθώ, να κλάψω ή να γελάσω;

• Like 1

Σαλπιγγίδης: "Υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "World Football" του "BBC World Service" με αφορμή την πρεμιέρα της Super League, η οποία είχε ως θέμα τη διαφθορά στη χώρα μας.

"Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο είναι φαινόμενο που έχουμε δει παντού στην Ευρώπη και ισχύει το ίδιο και με την Ελλάδα. Δεν είναι όμορφη κατάσταση και σαν αθλητής και ποδοσφαιριστής είναι πολύ ενοχλητικό. Πρέπει να σταματήσει, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο", τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός.

"Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα. Είμαι τυχερός πάνω σ' αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/salpiggidhs-yparxei-diafthora-sto-ellhniko-podosfairo.2986840.html

Σαλπιγγίδης: "Υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "World Football" του "BBC World Service" με αφορμή την πρεμιέρα της Super League, η οποία είχε ως θέμα τη διαφθορά στη χώρα μας.

"Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο είναι φαινόμενο που έχουμε δει παντού στην Ευρώπη και ισχύει το ίδιο και με την Ελλάδα. Δεν είναι όμορφη κατάσταση και σαν αθλητής και ποδοσφαιριστής είναι πολύ ενοχλητικό. Πρέπει να σταματήσει, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο", τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός.

"Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα. Είμαι τυχερός πάνω σ' αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/salpiggidhs-yparxei-diafthora-sto-ellhniko-podosfairo.2986840.html

Αν αφαιρεσεις το "Κ" ομως..Μπορει και να εχεις δει....

Κωνσταντινίδης: "Κάποιες ομάδες έπαιζαν σκληρά, κάποιες άλλες όχι"

"Προφανώς και αισθάνομαι ότι με εξαπάτησαν. Υπήρχε ένας αριθμός αγώνων κατά τη διάρκεια της σεζόν που δεν έμοιαζαν εντάξει. Δεν το σκεφτόσουν, αφού στο τέλος της ημέρας έπρεπε να κάνεις τη δουλειά σου ως επαγγελματικός σύλλογος. Δεν βοηθούσε και ο κος Βελής, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη αηδία του για το πώς λειτουργούσε η λίγκα. Αυτό καταγράφηκε. Εγώ επικροτούσα την στάση του, αλλά έκτοτε αποχώρησε από τον σύλλογο ως αποτέλεσμα -όπως υποστήριζε- εντελώς γελοίων αποφάσεων εναντίον μας σε περισσότερα από ένα παιχνίδια. Οπότε ναι, αισθάνομαι λίγο εξαπατημένος, αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα".

Κωνσταντινίδης: "Κάποιες ομάδες έπαιζαν σκληρά, κάποιες άλλες όχι"

"Προφανώς και αισθάνομαι ότι με εξαπάτησαν. Υπήρχε ένας αριθμός αγώνων κατά τη διάρκεια της σεζόν που δεν έμοιαζαν εντάξει. Δεν το σκεφτόσουν, αφού στο τέλος της ημέρας έπρεπε να κάνεις τη δουλειά σου ως επαγγελματικός σύλλογος. Δεν βοηθούσε και ο κος Βελής, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη αηδία του για το πώς λειτουργούσε η λίγκα. Αυτό καταγράφηκε. Εγώ επικροτούσα την στάση του, αλλά έκτοτε αποχώρησε από τον σύλλογο ως αποτέλεσμα -όπως υποστήριζε- εντελώς γελοίων αποφάσεων εναντίον μας σε περισσότερα από ένα παιχνίδια. Οπότε ναι, αισθάνομαι λίγο εξαπατημένος, αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα".

Δίνεις υπερβολική σημασία και ξέρω  καλά τι λέω σε όποια απόφαση έστω και στο ελάχιστο είναι ευνοϊκή υπέρ του Ολυμπιακού και η πλάκα είναι ότι φανατίζεσαι υπερβολικά λες και το ποδόσφαιρο είναι ότι πιο σημαντικό στην ζωή σου.Πριν πάω παρακάτω σήμερα στο ΣΚΑΙ γκολ έδειξε αγώνα ποδοσφαίρου από την Γαλλία δεν θυμάμαι καν τις ομάδες ήμουν αγουροξυπνημένος από δουλειά ξενύχτι γαρ που έληξε με 4-1 όπου τα 4 γκολ της νικήτριας ομάδας δεν ήταν ούτε ένα κανονικό.Φαντάσου να έπαιρνε ο Ολυμπιακός ματς στην Ελλάδα με 4 μούφα γκολ τι θα έπρεπε μα υποστούμε από τον σχολιασμό σου.Χαλάρωσε στο κάτω κάτω μπάλα είναι.Ξέρεις τι έχουν δει τα ματάκια μου στα πέτρινα χρόνια;Ξέρεις τι αδικίες και σφαγές έχω δει μέσα στο Αλκαζάρ με την Α.Ε.Λ να έχει ομαδάρα και να την σφάζουν στο γόνατο;Ποτέ δεν φανατιζόμουν όμως όπως εσύ, το ποδόσφαιρο όπως και όλα τα πράγματα στην ζωή πρέπει να τους δίνουμε την αξία που έχουν.Όλα αυτά στα λέω καλοπροαίρετα είτε το πιστεύεις είτε όχι.Σε βλέπω που "χτυπιέσαι"να αποδείξεις πράγματα που λίγο πολύ τα ξέρουν όλοι με πολύ πάθος.Ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται..So what...Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι όπως και από την ανάποδη θα χέζονταν η φοράδα στο αλώνι για μένα τουλάχιστον αν αδικούνταν.Προφανώς και με νοιάζει το ποδόσφαιρο άλλωστε αφιέρωσα χρόνια και ατελείωτα χιλιόμετρα σε βουνά και λαγκάδια για αυτό, αλλά όχι και έτσι όπως κάνεις εσύ.Δες το σαν παραίνεση σε παρακαλώ μην θεωρείς ότι σου κάνω επίθεση.Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα στην ζωή που είναι πιο σημαντικό να διοχετεύεις τόση ενέργεια από ότι το να κατακεραυνώνεις μία αντίπαλη ομάδα και που στο κάτω κάτω τα πεπραγμένα της είναι γνωστά.Όχι στον βαθμό που υποστηρίζεις εσύ αλλά πάντως όλοι είμαστε παροικούντες εν την Ιερουσαλήμ.

Παιδιά απο Σαλονικα τι παίχτηκε με Σαββίδη και οπαδό ισχύει οτι πιάστηκαν στα χέρια;

http://www.dailymotion.com/video/x24h0ci_savvidis-opadoi_sport?start=4

Γκαμπριελ Μπατιστουτα:

"Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο αμέσως μετά από λίγο καιρό βρέθηκα σε μία θέση όπου αδυνατούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι και κατουριόμουν πάνω μου.

Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να ζητήσω από το γιατρό μου να μου κόψει τα πόδια"

Έβλεπα τον Πιστόριους και έλεγα πως αυτή ήταν η λύση. Ο γιατρός δεν ήθελε, μου είπε ότι ήμουν τρελός, μου έκανε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλο αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε.

Το πρόβλημά μου είναι πως δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Τα 86 κιλά μου στηρίζονταν στα κόκκαλα και αυτό με έκανε να πεθαίνω από τον πόνο. Έπειτα σιγά σιγά βελτιώθηκε η κατάσταση".

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...