Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απιστευτα πραγματα στην ACB!!!

2 εκτος εδρας νικες στα ημιτελικα η Μπαρτσελονα, ολοι λενε για σκουπα στο 0-2, παει η Βαλενθια και της κανει 2/2 μεσα στη Βαρκελωνη (στη Βαλενθια παιζει το πιο hot ονομα σε ψηλο για το καλοκαιρι, ο Doelman)

Και εκει που λενε, θα καταρρευσει στη Βαλενθια, παει η Μπαρτσελονα και με καλαθι του Χουερτας κανει 75-77 πριν απο λιγο

2-3 η σειρα με 5 διπλα!!

• Like 3
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχα βλέπω τώρα στη ΝΕΡΙΤ Ισραήλ-Σουηδία στο Μουντιάλ του 1970 νομίζω. Τι τσεκούρια είναι αυτά;

Μιλάμε σε κάθε μαρκάρισμα και οι δυο ρίχνουν κλωτσιές και ο διαιτητής το αφήνει και παίζουν χαχαχαχα.

Δημοσ.

Έτσι βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του Γαύρου!

Ντριιιν Ντριιιν

-» Καλημέρα, ο κύριος Σαμουέλ Ετό;»

-» Ναι».

-» Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;».

-» Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος.»

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Σαμουέλ Ετό: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!

——————————————-

-» Καλημέρα ο κύριος Ντρογκμπά;»

-» Ναι;»

-» Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;»

-» Όχι»

-» Θέλετε να έρθετε;».

-» Ναι βεβαίως».

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Ντρογκμπά: Θέλω Ελλάδα!

——————————————

-» Καλημέρα, ο κύριος Ροναλντίνιο;»

-» Ναι».

-» Πείτε μου όχι».

-» Γιατί;»

-» Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω».

-» Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ»

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!

——————————————

Ντριιιιιν Ντριιιιιν

-» Καλημέρα ο κύριος Ντιέγκο;»

-» Ναι»

-» Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης;»

-» Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο»

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Ντιέγκο: «Παρόλη την αγάπη μου για την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα διάλεγα ολυμπιακό»

——————————————

-» Καλημέρα, ο κύριος Κριστιάνο Ρονάλντο;»

-» Ναι».

-» Ευχαριστώ».

-» ;;;;»

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!!

:)

• Like 10
Δημοσ.

Ποινική δίωξη για «στοιχηματική απάτη» άσκησε σύμφωνα με την τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ σε πέντε ΠΑΕ της Super League και συγκεκριμένα σε Καλλονή, ΟΦΗ, Πλατανιά, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα ο αθλητικός εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω καναλιού, ο εισαγγελέας πρωτοδικών αφού εξέτασε τους φακέλους με τα ύποπτα ματς της Super League που έχει στείλει την περίοδο 2013-14 η UEFA, και τα οποία ΕΠΟ και διοργανώτρια ουδέποτε παρέπεμψαν στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα για την επιβολή (ή μη) κυρώσεων περιμένοντας την ποινική δικαιοσύνη, αποφάσισε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των πέντε ΠΑΕ.

Η βαθμολογία ωστόσο, της Super League έχει επικυρωθεί παρά τις αντιρρήσεις της Ξάνθης και του Άρη και του Απόλλωνα Σμύρνης και έτσι, στις ομάδες δεν μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις ακόμη και αν βρεθούν ένοχες από την ποινική δικαιοσύνη!!!

Να σημειωθεί ότι οι διώξεις αυτές είναι «in rem» δηλαδή δεν έχουν προσωποποιηθεί οι ευθύνες, κάτι το οποίο θα προκύψει (;) μετά την έρευνα του ανακριτή στον οποίο θα διαβιβαστεί η υπόθεση. Αυτός θα αποφασίσει για το ποια πρόσωπα θα καλέσει και με ποια ιδιότητα (ύποπτος ή μη).

Οι ΠΑΕ και οι αγώνες για τους οποίους είναι «ύποπτες» είναι οι εξής:

1. ΚΑΛΛΟΝΗ: για τα ματς Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4, Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5, Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2, ΟΦΗ-Καλλονή 0-1 (Κύπελλο).

2. ΟΦΗ: για το ματς Κυπέλλου με την Καλλονή (0-1).

3. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1.

4. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: για το παιχνίδι Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0.

5. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: για το παιχνίδι Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0.

• Like 1
Δημοσ.
Το πουλησαν το σανο τους στα προβατα οι ομοιοι του τρακη, αυτα το μασησαν για κανα μηνα, επιστροφη στις κωλοτουμπες τωρα (την καθημερινοτητα τους δηλαδη). Μπε.
Δημοσ.

στην προπαγανδα εισαι μαστορας ... τουλαχιστον περιμενε  να βγει ο αβανταδορος της ομαδας σου να το διαψευσει....και οσο για το σανο που ανεφερες  με τον καλαθη τι γινεται ,ακομα στο δρομο ειναι ?

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη αναφερεσαι σε μενα, κανενα σανο με Καλαθη δεν εχω μασησει, τουναντιον, αν εχεις διαβασει κανα ποστ μου για το συγκεκριμενο ζητημα.

Σε αντιθεση με αλλους που επιχειρηματολογουσαν υπερ αυγων για τα περι εθνικης (οταν τα αυγα τους το πλασαραν ως σανο για να καλυψουν...αλες αδυναμιες) και βλεπουν τωρα τις προεδραρες τους, τους επαναστατες τους, τους αδερφους Τσε, τους αντιΒασιλακοπουλους να βαζουν την ουρα στα σκελια, να κανουν την κωλοτουμπα τους και να στελνουν τους νεους στην εθνικη.

Και ξαναμπε στους κωλοτουμπες προεδρους και τους παρατρεχαμενους τους (οπαδους και σια).

Δημοσ.

την ανακοινωση της καε την διαβασες ?

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/628524/omologia-vasilakopoyloy-toys-asfalizoyme-emeis

καμια κωλοτουμπα δεν κανανε οι αγγελοπουλοι ,ο βασιλακοπουλος οπως λενε οι ιδιοι παραδεχτηκε οτι οι παιχτες δεν ειναι πληρως ασφαλισμενοι  ,τοσο απλα  .. αν δεν βγει δημοσια ο βαζελακοπουλος να το διαψευσει, απλα παραδεχεται την ηττα του .

το οτι υποχωρησαν οι αγγελοπουλοι για το καλο της εθνικης   δεν ειναι αδυναμια,αλλα  ανωτεροτητα  

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...