DKNI Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Όσο για τα κριτήρια, συμφωνώ... ότι ο Μέσι πρέπει να το παίρνει κάθε χρόνο ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ και ανεξάρτητα από τις κούπες που σηκώνει (που έτσι και αλλιώς σηκώνει, γιατί όπως λέει και ο Γ.Γ, "αν κάνει εμετό, θα ξεράσει κούπες" και αυτός και οι συμπαίχτες του). Εντελώς αντικειμενικά να 'ούμε! Δεκτη και αυτη η αποψη. Εντελως Ι5 μεν, κατανοητη δε, απλα δεν συζηταμε επι τετοιας αποψης
kirileman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεκτη και αυτη η αποψη. Εντελως Ι5 μεν, κατανοητη δε, απλα δεν συζηταμε επι τετοιας αποψης Έχεις δίκιο. Μια κουβέντα Μέσσι vs Ντρογκμπά ή vs Πίρλο είναι πιο λογική, γιατί τα κριτήρια πρέπει να είναι "ποιού η ομάδα σήκωσε την πιο σημαντική κούπα" ή αν δεν μας κάτσει αυτό, "ποιόν παίχτη προτιμάει ο DKNI" για να τελειώνουμε και όχι η συνολική εικόνα των υποψηφίων (μια σούμα από κούπες+γκολ+στατιστικά ξέρω γω). Και μέχρι να το λύσουμε το θέμα (που δε λύνεται και γιατί να λυθεί άλλωστε όταν μιλάμε για ένα βραβείο που προκύπτει από την εκτίμηση τόσων πολλών και διαφορετικών ανθρώπων) τα "γατάκια" θα συνεχίσουν να σηκώνουν κούπες... "και είναι το κρύο, είναι το κρύο τσουχτερό, να το αντέξω δε μπορώ".
DKNI Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπαρχει κουβεντα Μεσσι vs Ντρογκμπα vs Πιρλο vs Tσακ Νορρις Υπαρχει τι στον πουτσο κριτηρια θελετε για να δινεται το βραβειο, αποτι καταλαβαινω εσεις θελετε ακομα και οταν σταματησει την μπαλα να παιρνει το βραβειο επειδη δεν υπαρχει καλυτερος οποτε ενταξει ρε παιδι μου, πειτε οτι ειστε και φαν του Τζαστιν Μπιπερ να τελειωνουμε
kirileman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Όταν πεις εσύ ότι είσαι εμπαθής με τη δευτεράντζα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που ξεφτίλισε όλους τους μεγάλους, απογείωσε το ποδόσφαιρο και δεν το αντέχεις άλλο ρε παιδί μου!
DKNI Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ειμαι φοβερα εμπαθης. Παικταρας, απιστευτος κτλ ειναι γνωστες προσβολες αλλωστε
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχει τι στον πουτσο κριτηρια θελετε για να δινεται το βραβειο, αποτι καταλαβαινω εσεις θελετε ακομα και οταν σταματησει την μπαλα να παιρνει το βραβειο επειδη δεν υπαρχει καλυτερος Κατ' αρχάς ο καθένας ψηφίζει με τα δικά του κριτήρια. Το βραβείο ΔΕΝ δίνεται από επιτροπή. Ψηφίζει ο Φερνάντο Σάντος, ο Σαλπιγγίδης και άλλοι. Τράβα ρώτα τους ίδιους αν θέλεις, με ποια λογική ψήφισαν. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, θα σου πω ακριβώς πως ψηφίζω στο Football Manager: α) Παίρνω τους 10 πρώτους που έχουν μέσο όρο τις καλύτερες βαθμολογίες ανά αγώνα (η βαθμολογία αυτή επηρεάζεται από όλους τους παράγοντες: ασίστ, γκολ, πάσες, μαρκαρίσματα κτλ), δηλαδή ποιος είχε γενικότερα σταθερά καλή παρουσία σε όλους τους αγώνες οποιασδήποτε διοργάνωσης, β) κοιτάω ποιος έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια και έβγαλε τέτοιο μέσο όρο, γ) κοιτάω ποιος έχει τα περισσότερα man of the match και τέλος δ) κοιτάω τους τίτλους. Φυσικά λοιπόν και έπαιξε ρόλο στην τελική απόφαση το ότι ο Μέσι φέτος δεν πήρε κανένα σοβαρό τίτλο. Και αν δεν είχε σπάσει τα κοντέρ στα περισσότερα γκολ όλων των εποχών αλλά είχε κάνει μια χρονιά απλώς καταπληκτική όπως συνήθως, ενδεχομένως η κόντρα να ήταν πιο κοντά και να κρινόταν στο νήμα. Με τα φετινά δεδομένα, όμως, είναι εκτός ανταγωνισμού. Ο Μέσι, λοιπόν, όχι δεν είναι απαραίτητο να το παίρνει κάθε χρόνο. Αλλά αν συνεχίσει να κάνει τέτοιες χρονιές, ναι, θα το παίρνει κάθε χρόνο. Μέχρι κάποιος να πλησιάσει. Ο Κ. Ρονάλντο προσπαθεί, αλλά δεν είναι ακόμη ανταγωνιστικός.
DKNI Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Κατ' αρχάς ο καθένας ψηφίζει με τα δικά του κριτήρια. Το βραβείο ΔΕΝ δίνεται από επιτροπή. Ψηφίζει ο Φερνάντο Σάντος, ο Σαλπιγγίδης και άλλοι. Τράβα ρώτα τους ίδιους αν θέλεις, με ποια λογική ψήφισαν. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, θα σου πω ακριβώς πως ψηφίζω στο Football Manager: α) Παίρνω τους 10 πρώτους που έχουν μέσο όρο τις καλύτερες βαθμολογίες ανά αγώνα (η βαθμολογία αυτή επηρεάζεται από όλους τους παράγοντες: ασίστ, γκολ, πάσες, μαρκαρίσματα κτλ), δηλαδή ποιος είχε γενικότερα σταθερά καλή παρουσία σε όλους τους αγώνες οποιασδήποτε διοργάνωσης, β) κοιτάω ποιος έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια και έβγαλε τέτοιο μέσο όρο, γ) κοιτάω ποιος έχει τα περισσότερα man of the match και τέλος δ) κοιτάω τους τίτλους. Φυσικά λοιπόν και έπαιξε ρόλο στην τελική απόφαση το ότι ο Μέσι φέτος δεν πήρε κανένα σοβαρό τίτλο. Και αν δεν είχε σπάσει τα κοντέρ στα περισσότερα γκολ όλων των εποχών αλλά είχε κάνει μια χρονιά απλώς καταπληκτική όπως συνήθως, ενδεχομένως η κόντρα να ήταν πιο κοντά και να κρινόταν στο νήμα. Με τα φετινά δεδομένα, όμως, είναι εκτός ανταγωνισμού. Ο Μέσι, λοιπόν, όχι δεν είναι απαραίτητο να το παίρνει κάθε χρόνο. Αλλά αν συνεχίσει να κάνει τέτοιες χρονιές, ναι, θα το παίρνει κάθε χρόνο. Μέχρι κάποιος να πλησιάσει. Ο Κ. Ρονάλντο προσπαθεί, αλλά δεν είναι ακόμη ανταγωνιστικός. 1ον δεν μιλαω με τον Καραγκουνη και τον Σαντος, με σας μιλαω. Ασε που ειδικα για την ποιοτητα των περισσοτερων ανθρωπων του ποδοσφαιρου και τη δυνατοτητα σκεψης τους εκτος αγωνα ειναι γνωστες οι αποψεις μου ειδικα σε σχεση με ανθρωπους αλλων αθληματων. Δηλαδη ετσι για πλακα, ενας ποδοσφαιριστης να μην πει το "σημασια δεν εχει η δικη μου αποδοση αλλα οτι κερδισαμε" 2ον χαιρομαι που το αποσαφηνιζεις το κριτηριο σου, ε σε πληροφορω οτι προπερσυ ας πουμε ο Κριστιανο ατομικα ειχε παραπλησια αποδοση με τον Μεσσι και μαλιστα ειχε σκοραρει και περισσοτερο. Αλλα παλι ο Μεσσι το πηρε και ορθως τοτε γιατι η Μπαρτσελονα εκανε καταπληκτικη σεζον. Ο κλαψας φαινοταν να νοιαζεται απλα να βγει 1ος σκορερ. Οταν λοιπον το κριτηριο ειναι αν εσπασε καποιο ρεκορ επειδη το παλικαρακι το ξεκιναγανε ακομα και στο Κυπελλο Καταλωνιας χεστε με, γιατι να μην το παρει κανεις απο καμια Σενεγαλη (καποιος θα υπαρχει που θα εβαλε 100 γκολ σε κανα χωριο αφου για σας δεν μετραει ο αντιπαλος)
we_will_rise Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μήτρογλου, 10/10 στο θέαμα... Πώς διάολο προκύπτει ότι ο Ρονάλντο είναι πιο θεαματικός; Επειδή δακρύζει πιο συχνά; Δηλαδή ο κοντός που περνάει και 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά, σκοράρει με όποιον τρόπο θέλει, πασάρει όπως θέλει, μόνο 7/10;;; Όσο για τα κριτήρια, συμφωνώ... ότι ο Μέσι πρέπει να το παίρνει κάθε χρόνο ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ και ανεξάρτητα από τις κούπες που σηκώνει (που έτσι και αλλιώς σηκώνει, γιατί όπως λέει και ο Γ.Γ, "αν κάνει εμετό, θα ξεράσει κούπες" και αυτός και οι συμπαίχτες του). Εντελώς αντικειμενικά να 'ούμε! 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά τα περνάει... με το τρέξιμο που λέμε οι παλιοί του FIFA και του PRO, ο άλλος τους περνάει με R2 !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 2ον χαιρομαι που το αποσαφηνιζεις το κριτηριο σου, ε σε πληροφορω οτι προπερσυ ας πουμε ο Κριστιανο ατομικα ειχε παραπλησια αποδοση με τον Μεσσι και μαλιστα ειχε σκοραρει και περισσοτερο. Αλλα παλι ο Μεσσι το πηρε και ορθως τοτε γιατι η Μπαρτσελονα εκανε καταπληκτικη σεζον. Ο κλαψας φαινοταν να νοιαζεται απλα να βγει 1ος σκορερ. Με πληροφορείς λάθος, γιατί η απόδοση δεν είναι μόνο τα γκολ. Για παράδειγμα, στις ασιστ ήταν πολύ μπροστά ο Μέσι και όπως ανέφερα υπάρχουν και άλλα κριτήρια. Δεν έχω στατιστικά αποκλειστικά για το 2011, αλλά στις χρονιές εκείνες (μισή και μισή) είχαμε: 2010-11 53 γκολ και οι δύο, 24 ασίστ ο Μέσι, 13 ο Ρονάλντο. 2011-12 73 γκολ, 28 ασίστ ο Μέσι, 60 γκολ, 15 ασίστ ο Ρονάλντο. Αλλά ακόμα και αν ήταν κοντά πέρυσι οι αριθμοί (πες ότι η επιστήμη της στατιστικής αποτυγχάνει και η διαφορά στα νούμερα ήταν το 2010 και το 2012 μόνο), θα το έπαιρνε ο Μέσι στις λεπτομέρειες, που είναι ΚΑΙ οι τίτλοι ΚΑΙ οι διοργανώσεις που πετυχαίνονται τα γκολ που θέλεις εσύ. Ναι, μέσα είναι ΚΑΙ αυτό το κριτήριο. Ε, ο Μέσι είναι ο πρώτος σκόρερ στο Champions League τα τελευταία 4 χρόνια συνεχώς. 14 πέρυσι και 12 πρόπερσι, τη χρονιά που υπονοείς ότι αδικήθηκε ο Ρονάλντο, που παρεπιπτόντως πέτυχε 6. Οταν λοιπον το κριτηριο ειναι αν εσπασε καποιο ρεκορ επειδη το παλικαρακι το ξεκιναγανε ακομα και στο Κυπελλο Καταλωνιας χεστε με, γιατι να μην το παρει κανεις απο καμια Σενεγαλη (καποιος θα υπαρχει που θα εβαλε 100 γκολ σε κανα χωριο αφου για σας δεν μετραει ο αντιπαλος) Γιατί... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και γιατί... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ
DKNI Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ρε συ Μανο, αστο για το ΦΜ ρε μαν Αφου σου λεω η Ρεαλ δεν ηταν για τιποτα προπερσυ, πως να βγαλει ασιστ ο Κριστιανο? Τεσπα, το εχουμε υπεραναλυσει χωρις λογο. Οσοι πιστευετε οτι η αποδοση του Μεσσι Σεπ-Δεκ 2012 φτανει για να συμπληρωσει την απλα καλη (για Μεσσι) αποδοση Ιαν-Μαη τοτε καλα κανετε και λετε Μεσσι. Για μενα παντα θα μετραει να ανεβαζει την αποδοση σου εκει που κρινονται ολα. Και απο σας αν συνεχισουν ετσι τα πραγματα, απλα περιμενω να υποστηριξετε του χρονου Φαλκαο γιατι βαση συμπαικτων αυτα που κανει ο Κολομβιανος σε Μαδριτη ΚΑΙ Εθνικη, απλα δεν υπαρχουν Οσο για το "δεν υπαρχει αλλος με περισσοτερα γκολ" ποτε μην λες ποτε http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16494&subid=2&pubid=129239060 Το πηρε τοτε αυτος?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Οσο για το "δεν υπαρχει αλλος με περισσοτερα γκολ" ποτε μην λες ποτε http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16494&subid=2&pubid=129239060 Το πηρε τοτε αυτος? Την ξέρω αυτήν την ιστορία. Θέλεις να σου απαντήσω στα σοβαρά; (αν και απάντησα ήδη 30 φορές ότι ΔΕΝ είναι μόνο αυτό το κριτήριο) Για μενα παντα θα μετραει να ανεβαζει την αποδοση σου εκει που κρινονται ολα. Και απο σας αν συνεχισουν ετσι τα πραγματα, απλα περιμενω να υποστηριξετε του χρονου Φαλκαο γιατι βαση συμπαικτων αυτα που κανει ο Κολομβιανος σε Μαδριτη ΚΑΙ Εθνικη, απλα δεν υπαρχουν Για τον Φαλκάο συμφωνώ απόλυτα. Και όχι επειδή έτυχε να παίξει σε 2-3 σημαντικά παιχνίδια. Αλλά επειδή σκοράρει συνεχώς, με μικρές και μεγάλες ομάδες. Βέβαια όταν λέμε συνεχώς, δεν εννοούμε όπως ο Μέσι. Όπως οι πολύ καλοί επιθετικοί. Άρα μέχρι να τον στηρίξουμε για Χρυσή Μπάλα έχει ΠΑΡΑ πολλά ψωμιά ακόμα. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Κανείς δεν εγγυάται ότι ο Μέσι θα κάνει πάλι τόσο καλή χρονιά ή ότι ο Φαλκάο δε θα κάνει καλύτερη.
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ειμαι φοβερα εμπαθης. Παικταρας, απιστευτος κτλ ειναι γνωστες προσβολες αλλωστε Μήπως εννοούσα την ομάδα του και όχι τον ίδιο τον παίκτη; Μήπως;
DKNI Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Σωστα, σωστα, γιατι για ομαδες συζηταμε...(και εξαλλου την Μπαρτσελονα την λεω ανυπαρκτη ε?) Ρε τι διαβαζουμε. Καποιος να πει μια φορα "σορρυ, my bad" σε αυτο το φορουμ ρε παιδι μου. Ουτε στο Δημοτικο...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Σωστα, σωστα, γιατι για ομαδες συζηταμε...(και εξαλλου την Μπαρτσελονα την λεω ανυπαρκτη ε?) Ρε τι διαβαζουμε. Καποιος να πει μια φορα "σορρυ, my bad" σε αυτο το φορουμ ρε παιδι μου. Ουτε στο Δημοτικο... Συμφωνώ και για τους δυο σας. Μόνο εγώ είμαι σωστός.
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Σωστα, σωστα, γιατι για ομαδες συζηταμε...(και εξαλλου την Μπαρτσελονα την λεω ανυπαρκτη ε?) Ρε τι διαβαζουμε. Καποιος να πει μια φορα "σορρυ, my bad" σε αυτο το φορουμ ρε παιδι μου. Ουτε στο Δημοτικο... Είπε αυτός που δε χάνει ευκαιρία σε κάθε αθλητικό θέμα να χαρακτηρίσει τους παίχτες της Μπαρτσελόνα γατάκια, τιτίκες, ότι αποκλείονται όταν συναντάνε αντρικές ομάδες (προφανώς ανάμεσα σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η Μάρκετινγκ Γιουν.), ότι είναι ομάδα της Ουέφα, το playmobil, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ κ.α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις