Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι όταν βρει ο κοκάκιας ποιοι πυροβολούσαν με αεροβόλα στο ΟΑΚΑ, τότε θα βρούνε και οι Αγγελόπουλοι αυτούς με τα τσιμέντα.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σουπερπιτα σου εχω πει 100 φορες οτι εισαι ignored (ο μονος μαζι με τον Chris_85), για ποιο λογο λοιπον συνεχιζουν να μου σκανε 10 notifications την ημερα, οτι απαντας στα ποστ μου; Προσπερνα τα ποστ μου, δεν μπορω και δεν θελω να δω τι απαντας.

linuslost, κριμα να μην εισαι Εγγλεζος να βγεις να πεις στην Θατσερ το '85 "το αγγλικο ποδοσφαιρο ετσι ειναι και δεν αλλαζει" κι απο κει που σφαζονταν, τωρα καθονται και βλεπουν τα παιχνιδια διπλα-διπλα.

Δεν ειναι ετσι το ελληνικο ποδοσφαιρο λοιπον. Εσεις, οσοι ασχολειστε με αυτο το κανετε ετσι, μαζι και οι μαφιοζοι που εχετε για προεδρους και τους προσκυνατε ως Βουδες. Εχετε τοσα παραδειγματα αλλων χωρων που κανουν στοιχειωδεις ή και σοβαρες κινησεις εναντιον του χουλιγκανισμου και η απαντηση σας σε ολους αυτους ειναι "εδω ειναι Ελλαδα γατακια, ετσι ειμαστε εμεις, δεν αλλαζουμε". Και υποθετω οτι ειστε και νεοι ανθρωποι, λυπηρα πραγματα δηλαδη.

Aλλα γραφω, αλλα καταλαβαινεις... Δεν ασχολουμαι αλλο αφου δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

Και όταν βγάλει η γιαγιά μου ρόδες θα γίνει πατίνι....Καλά αυτό το όταν ο άλλος βρει τότε θα βρούμε και εμείς πραγματικά με ξεπερνάει..Από κάπου δεν πρέπει να αρχίσουμε;Φίλος μου που ζούσε χρόνια στην Γερμανία μου έλεγε ότι εκεί τα παιχνίδια οι οπαδοί τα παρακολουθούνε δίπλα δίπλα και αν κάποιος έκανε μ@λακία τον άρπαζε ο σκύλος που είχαν στις εξέδρες από τα @ρχειδια και δεν ξανά έβγαζε άχανα.Εδώ ακούμε για αεροβόλα τσιμέντα κροτίδες ψάρια ή βαζελίνες στους πάγκους προπυλακισμούς ποδοσφαιριστών και δημοσιογράφων και όλα τα άλλα καλά που αναδεικνύουν την ποιότητα μας σαν φυλή...Μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.Λέμε να ξεκινήσουν από κάπου οι τιμωρίες και λέει ο άλλος ναι αλλά εσείς πριν...Σιγά μην γυρίσουμε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω για να δούμε πως ξεκίνησαν τα γεγονότα.Μία είναι η λύση.Στα επόμενα επεισόδια από όποια ομάδα και αν γίνουν εξοντωτικές τιμωρίες.Να τελειώνουμε με αυτά τα αίσχη κάποια στιγμή....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ πρόκειται να γίνει τίποτα εδώ θα μάστε και θα συζητάμε για τα επεισόδια που θα γίνουν κάποια στιγμή ξανά.

Δυστυχώς αυτή την νοοτροπία και την έλλειψη παιδείας την έχουμε διαχρονικά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι,δύσκολο να κοιμηθείς ελληνας και να ξυπνήσεις ευρωπαίος.

Επεξ/σία από 8elwADSL
  • Like 4
Δημοσ.

<p>Και όταν βγάλει η γιαγιά μου ρόδες θα γίνει πατίνι....Καλά αυτό το όταν ο άλλος βρει τότε θα βρούμε και εμείς πραγματικά με ξεπερνάει..Από κάπου δεν πρέπει να αρχίσουμε;Φίλος μου που ζούσε χρόνια στην Γερμανία μου έλεγε ότι εκεί τα παιχνίδια οι οπαδοί τα παρακολουθούνε δίπλα δίπλα και αν κάποιος έκανε μ@λακία τον άρπαζε ο σκύλος που είχαν στις εξέδρες από τα @ρχειδια και δεν ξανά έβγαζε άχανα.Εδώ ακούμε για αεροβόλα τσιμέντα κροτίδες ψάρια ή βαζελίνες στους πάγκους προπυλακισμούς ποδοσφαιριστών και δημοσιογράφων και όλα τα άλλα καλά που αναδεικνύουν την ποιότητα μας σαν φυλή...Μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.Λέμε να ξεκινήσουν από κάπου οι τιμωρίες και λέει ο άλλος ναι αλλά εσείς πριν...Σιγά μην γυρίσουμε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω για να δούμε πως ξεκίνησαν τα γεγονότα.Μία είναι η λύση.Στα επόμενα επεισόδια από όποια ομάδα και αν γίνουν εξοντωτικές τιμωρίες.Να τελειώνουμε με αυτά τα αίσχη κάποια στιγμή....</p>

Έτσι θα έπρεπε να είναι παντού.. Όταν κουνηθεί κάποιος αμέσως έξω από το γήπεδο κ απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ..

• Like 1
Δημοσ.

Και κριμα που ειναι μονο σε αυτον(βεβαια η ελαχιστη κατηγορια-ακου πλημμέλημα). Μιας και αρκετοι συμπολιτες μας θελουν να γινουν δημοτικοι συμβουλοι ας προσεχουν τι εγκρινουν και που βαζουν την υπογραφη τους

Δημοσ.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/livechat/live-syzhthsh-me-syrigo-magoyla-kavalierato.2802604.html#livecomment316094

Γιώργος Συρίγος:  Παιδιά, ευχαριστούμε για την συμμετοχή. Θα τα ξαναπούμε, σίγουρα και με τους τρεις μαζί, την Τρίτη το μεσημέρι. Ελπίζουμε πρώτα απ' όλα να δούμε την Δευτέρα καλύτερο μπάσκετ. 

Τάσος Μαγουλάς:  Καλού κακού πάντως, πάρτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από αυτά τα κοκκάλινα που φοράει ο Αχιλλέας Μπέος. Μην χάσετε κανέναν βολβό.  

B) Τι γράφει ο άνθρωπος...

Δημοσ.

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Θα αισθανόμουν τεράστιος μαλάκας αν είχα δουλέψει με οποιαδήποτε μορφή σε αυτή την ...εταιρία!

Μία το 44, τώρα αυτό. Πρέπει να είναι πολύ βόδι κάποιος για να υπογράφει συμβόλαιο σ'αυτούς...

Δημοσ.

Τόσο απλά αν είσαι μια ΑΕ αν είσαι βέβαια φυσικό πρόσωπο σε κυνηγάνε και στην άλλη ζωή :P

Δημοσ.

Τόσο απλά αν είσαι μια ΑΕ αν είσαι βέβαια φυσικό πρόσωπο σε κυνηγάνε και στην άλλη ζωή :P

Βασικα σε βαζουν μεσα και για 100 ευρω τα οποια θα γινουν 10000...Ενω για εκ των εκ....Καρφακι...

Υ.Γ Βρε μηπως το προβλημα ειναι οτι χρωσταμε λιγα και οχι πολλα? Μηπως με το δευτερο την γλειτωσουμε? :P

Δημοσ.

Προβλέπω έναν από τους χειρότερους τελικούς.... Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερος, βέβαια, με την Τσέλσι στη θέση της Ρεάλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...