Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Ο.Σ.Φ.Π. περιμένει την συγνώμη του Κατσουράνη για να κλείσει το θέμα. Αν δεν το κάνει; Θα απαγορέψει στον παίκτη να πάει στην Εθνική; Λογικά ο Ο.Σ.Φ.Π. και ο παίκτης ζήτησαν συγνώμη για την απώλεια της ψυχραιμίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαι που λετε, στην Κυπρο γιναν επεισοδια στο τελευταιο παιχνιδι που θα εκρινε τον πρωταθλητη μεταξυ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Το παιχνιδι διακοπηκε οριστικα οταν μια κροτιδα απο οπαδους της ΑΕΛ βρηκε και τραυματισε το ποδι ενος παιχτη του ΑΠΟΕΛ.

2 μερες μετα http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/199972/me-5000-epikiryxe-ton-chouligkan-i-ael

Αλλα τωρα για τριτοκοσμικες χωρες σαν την Κυπρο θα λεμε; Με πρωταθλημα κατωτερο απτης Ουγκαντας ενω εμεις εχουμε ολοκληρη Σουπερλιγκα;

Θυμιστε μου, ο χοντρος ο προεδρας πώς τα παει με την δημοσια δεσμευση για ανακαλυψη εκεινου που εριξε το ποτηρι στον Αναστασιου (περα απο την δηλωση οτι ο Αναστασιου ειναι ανεπιθυμητος στο Καραισκακη λογω του οτι... τολμησε να σημαδεψει με το ματι του ενα ποτηρι που το παρεσυρε ο ανεμος και τα μποφορια);

Μπε.

Kαι που λετε, στην Κυπρο γιναν επεισοδια στο τελευταιο παιχνιδι που θα εκρινε τον πρωταθλητη μεταξυ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Το παιχνιδι διακοπηκε οριστικα οταν μια κροτιδα απο οπαδους της ΑΕΛ βρηκε και τραυματισε το ποδι ενος παιχτη του ΑΠΟΕΛ.<br><br>2 μερες μετα <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/199972/me-5000-epikiryxe-ton-chouligkan-i-ael'>http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/199972/me-5000-epikiryxe-ton-chouligkan-i-ael</a><br><br>Αλλα τωρα για τριτοκοσμικες χωρες σαν την Κυπρο θα λεμε; Με πρωταθλημα κατωτερο απτης Ουγκαντας ενω εμεις εχουμε ολοκληρη Σουπερλιγκα;<br>Θυμιστε μου, ο χοντρος ο προεδρας πώς τα παει στην ανακαλυψη εκεινου που εριξε το ποτηρι στον Αναστασιου (περα απο την δηλωση οτι ο Αναστασιου ειναι ανεπιθυμητος στο Καραισκακη λογω του οτι... τολμησε να σημαδεψει με το ματι του ενα ποτηρι που το παρεσυρε ο ανεμος και τα μποφορια);<br><br>Μπε.

Όπως εσείς βρήκατε τους οπαδούς που πετούσαν κροτίδες στους παοκτσηδες... Άσε μας ρε πικραμενε. Έτσι είναι όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο κ όχι μόνομια ή δύο Ομάδες..

Καλά, διαφημιστικό κόλπο ο Μάνος Σέργιος, όλοι το καταλάβαμε, αλλά πάνε καλά οι δημοσιογράφοι ρε; Είναι παντελώς ξεφτιλισμένοι (ρητορική ερώτηση); Το βάζουν στα δελτία ειδήσεων και στα sites; Διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ τώρα, όλοι! Ξεφτίλα.

Καλά, πιο πιθανό είναι να παίξει βασικός ο Μάνος Σέργιος παρά να βρει ο Ολυμπιακός αυτόν που πέταξε το ποτήρι. Εμένα μου τη δίνουν οι δηλώσεις ότι θα βρεθεί και θα και θα και θα...

Ο αλλος , στο ερωτημα "πού ειναι αυτος που υποσχεθηκε ο Μαρινακης οτι θα παραδωσει στις αρχες" και στην συγκριση με αντιστοιχο περιστατικο σε κοντινη χωρα και την αντιμετωπιση απτην ομαδα, κανει ποστ για να απαντησει "ετσι ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο πικραμενε".

Καταλαβαινετε...

• Like 1

Ρε Midi,στο εχουμε πει 10 φορες μεχρι τωρα και λες την ιδια καραμελα.Γιατι πιανεις λοιπον και εχεις κολλησει με το συμβαν του Αναστασιου και δεν πιανεις να κραξεις τους δικους σου? Εχεις καψει τον Πρανιτσ,εχεις πεταξει μπουκαλια στον Μητρογλου και στον Σκονδρα.Γιατι δεν λες γι'αυτα λοιπον και εισαι κολλημενος μονο στο συμβαν του Αναστασιου? Θα δωσεις μια απαντηση επιτελους ή κοιταμε μονο το μαγαζακι του απεναντι απλα ετσι για να εχουμε να λεμε και να κραζουμε για κατι?

Ο αλλος , στο ερωτημα "πού ειναι αυτος που υποσχεθηκε ο Μαρινακης οτι θα παραδωσει στις αρχες" και στην συγκριση με αντιστοιχο περιστατικο σε κοντινη χωρα και την αντιμετωπιση απτην ομαδα, κανει ποστ για να απαντησει "ετσι ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο πικραμενε".

Καταλαβαινετε...

Γιατι δεν συγκρινεις λοιπον καλυτερα τον Τραυματισμο του Πρανιτσ με κροτιδα με το συμβαν στην Κυπρο που ειναι και ακριβως το ιδιο???Θα μας πεις?

• Like 1

Καταλαβαινετε...

Bεβαιως και ετσι ειναι και δυστυχως δεν αλλαζει... Ολες οι ομαδες κρυβουν και προστατευουν τους χουλιγκαν τους. Διαφωνεις?

Σουπερπιτα σου εχω πει 100 φορες οτι εισαι ignored (ο μονος μαζι με τον Chris_85), για ποιο λογο λοιπον συνεχιζουν να μου σκανε 10 notifications την ημερα, οτι απαντας στα ποστ μου; Προσπερνα τα ποστ μου, δεν μπορω και δεν θελω να δω τι απαντας.

linuslost, κριμα να μην εισαι Εγγλεζος να βγεις να πεις στην Θατσερ το '85 "το αγγλικο ποδοσφαιρο ετσι ειναι και δεν αλλαζει" κι απο κει που σφαζονταν, τωρα καθονται και βλεπουν τα παιχνιδια διπλα-διπλα.

Δεν ειναι ετσι το ελληνικο ποδοσφαιρο λοιπον. Εσεις, οσοι ασχολειστε με αυτο το κανετε ετσι, μαζι και οι μαφιοζοι που εχετε για προεδρους και τους προσκυνατε ως Βουδες. Εχετε τοσα παραδειγματα αλλων χωρων που κανουν στοιχειωδεις ή και σοβαρες κινησεις εναντιον του χουλιγκανισμου και η απαντηση σας σε ολους αυτους ειναι "εδω ειναι Ελλαδα γατακια, ετσι ειμαστε εμεις, δεν αλλαζουμε". Και υποθετω οτι ειστε και νεοι ανθρωποι, λυπηρα πραγματα δηλαδη.

Τα έχουμε πει εκατό φορές: Όταν βρει ο Καραφλούζος τον τύπο που έσκασε το μπουκάλι στον Μήτρογλου, θα βρει και ο χοντρός τον ποτηράκια 

Τα έχουμε πει εκατό φορές: Όταν βρει ο Καραφλούζος τον τύπο που έσκασε το μπουκάλι στον Μήτρογλου, θα βρει και ο χοντρός τον ποτηράκια 

Και οταν βρει ο χοντρος αυτον που θα πεταξει το πομολο απο τη πορτα που πηρε απο το σπιτι στο επομενο πρωταθλημα στο καραισκακη

τοτε θα βρει και ο Αλαφουζος αυτον που θα πεταξει το πλαστικο καρεκλακι στη λεωφορο το 2015 στον Πουλιδο

και αν βρεθουν αυτοι τοτε θα βρει και ο Ιβαν τον παοκτζη που θα πεταξει τη πετρα στη τουμπα το 2016.

Και αφου βρεθουν ολοι αυτοι τοτε θα σκεφτει και ο τιγρης να ψαξει αυτον που πεταξε το σιδερολοστο

στον Μπεργκ μεσα στην Αγια Σοφια.

Και οταν βρουν οι αγιοι αυτους που πετουσαν τσιμεντα στο παρκε του ΣΕΦ σε 2 τελικους και τους διεκοψαν, τοτε θα βρει και ο Καραφλουζος τον αλλο.

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στην σούπερ λίγδα και δυστυχώς  δεν φαίνεται και να υπάρχει πρόθεση να αλλάξουν.Τρεις οπαδικές εφημερίδες του μεγαλύτερου συλλόγου ΄(κατά την προσωπική μου εκτίμηση πάντα)αποθέωναν τον Μώραλη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.WTF; Realy;Δηλαδή πριν ο χοντρός έδερνε δημοσιογράφους στο Καραϊσκάκης χωρίς κανένα αξίωμα τώρα δηλαδή αν εκλεγεί το τσιράκι του τι θα κάνει;Πραγματικά ντρέπομαι ειλικρινά για την φώκια αλλά πάνω από όλα θλίβομαι για τους συνοπαδούς μου που αποθεώνουν τον ευεργέτη της χρυσής αυγής. Ούστ αρχιλαμόγιο από τον θρύλο δεν έχεις καμία δουλειά στον πιο ένδοξο σύλλογο της χώρας.Αρχιμαφιόζε.....

• Like 2

Midi αυτο που θελω να πω ειναι οτι λες συνεχεια την ιδια καραμελα ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο συμβαν βγαζοντας την ουρα σου και την ομαδα σου απ'εξω...

Μαλακια του Μαρινακη που δεν τον εχει βρει και το εχει αφησει στο φλου,τωρα οκ? Πες μας τωρα τι γινονται και οι δικες σου αναζητησεις..

• Like 1

Καλά, διαφημιστικό κόλπο ο Μάνος Σέργιος, όλοι το καταλάβαμε, αλλά πάνε καλά οι δημοσιογράφοι ρε; Είναι παντελώς ξεφτιλισμένοι (ρητορική ερώτηση); Το βάζουν στα δελτία ειδήσεων και στα sites; Διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ τώρα, όλοι! Ξεφτίλα.

Καλά, πιο πιθανό είναι να παίξει βασικός ο Μάνος Σέργιος παρά να βρει ο Ολυμπιακός αυτόν που πέταξε το ποτήρι. Εμένα μου τη δίνουν οι δηλώσεις ότι θα βρεθεί και θα και θα και θα...

Και εγώ έτσι νόμιζα αλλα όχι, αλήθεια είναι.

71b49529604931a7f8cd726baca30a60_L.jpg

http://www.contra.gr/Soccer/World/WorldCup/greece/manos-sergios-h-vomva-toy-santos.2795663.html

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Mundial-2014/item/403791-Manos-Sergios-Oyte-kan-to-oneireyomoyn

O Ξάδελφος του Πίου :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...