Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα και σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο αλλα....

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται με την συγκεκριμένη κίνηση. Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται εκμετάλλευση αθλητικών επιτυχιών και αθλητών στην πολιτική, αλλά το έχουν ξεφτιλίσει αυτή τη φορά. Είναι όντως κρίμα.

• Like 2
Δημοσ.

Κριμα και σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο αλλα....

Eχει πατησει τα 30-31, αγωνιστικα ξεκινησε να παιρνει την κατω βολτα απο φετος, ξερει οτι σαν συμβολαιο αυτο που εχει ειναι το τελευταιο καλο, οποτε κανει τα κουμαντα του για το μετα-το-μπασκετ- μελλον αυτου και των παιδιων του. Ξερει τι κανει.

ΥΓ. Αν ειχες τον Σπανουλη για σοβαρο ανθρωπο, τοτε θεωρεις ψευτη, παρανοικο και παραλογο τον Ζοτς.

Σοβαρο αθλητη μπορει να ενοουσες.

Δημοσ.

ΥΓ. Αν ειχες τον Σπανουλη για σοβαρο ανθρωπο, τοτε θεωρεις ψευτη, παρανοικο και παραλογο τον Ζοτς.

Σοβαρο αθλητη μπορει να ενοουσες.

Για τον Σπανουλη ποτε δεν εχω παρει θεση. Τον θεωρω πολυ καλο παικτη αλλα δεν μπορω να κρινω εναν ανθρωπο απο ενα περιστατικο που εγινε σε μια επαγγελματικη συμφωνια. Μπορει να ειναι κομπλεξικος, να φερθηκε σκαρτα σε ενα γεγονος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να θεωρειται οτι δεν θα εκανε την σωστη επιλογη σε ενα γεγονος οπως το παραπανω με τον Μωραλη. Μετα απο αυτο εχω χασει πασα ιδεα, χωρις να σημαινει οτι πριν θα τον υποστηριζα σε κατι

Δημοσ.

Απο τη φατσα φενετε ο ανθρωπος καποιες φορες ποσο κομπλεξ εχει και τι κουμας ειναι.

spanoulis_diamantidis_sunthesi.jpg

LOL. Αδιάσειστο επιχείρημα!

• Like 1
Δημοσ.

Άντε να βγάλουμε και πρωταθλητή στην Ισπανία. ΠΑΜΕ!

Το δικό μας πρωτάθλημα είναι ποιο μουράτο και γίνονται βράδυ οι αγώνες, ε; :P

3KpdOEw.jpg

Δημοσ.

Οποιος εχει κανενα HD stream ας το ποσταρει εδω να δουμε παιχνιδι της προκοπης

Δημοσ.

Νευρική μου φαίνεται η Μπαρσελόνα (όχι με κακή έννοια). Σαν όχημα με μεγάλη ιπποδύναμη και προβληματάκι στον συμπλέκτη.

Πάει ο Ντιέγκο Κόστα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...