firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Liverpool. FTW. http://www.dailymotion.com/video/x1t718z_liverpool-luis-suarez_sport
Merdock Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 never ε? 15χρονος το εφτιαξε? http://en.wikipedia.org/wiki/Premier_League 1
Orpheas1992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 3 γκολ σε 10 λεπτα απο την Κρισταλ Παλας? Απαραδεκτοι....αφου δεν εγινε και φετος δεν θα γινει ποτε. 1
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αναρωτιέμαι τι άποψη έχουν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων σχετικά με την στάση του κράτους απέναντι στον Σαββίδη σχετικά με τα χρέη. Ο ΠΑΟΚ χρωστάει ~25.000.000€ εκ των οποίων τα 11.500.000€ είναι το κανονικό χρέος. Τα υπόλοιπα είναι προσαυξήσεις. Ο Σαββίδης λέει: 1. Ή πληρώνω 11.500.000€ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ζεστά ζεστά! 2. Ή πληρώνω 0€ (βλέπε ΑΕΚ) Και οι 2 δρόμοι είναι νόμιμοι. Με ποια λογική επιλέγει το 2 το κράτος; Εσείς τι άποψη έχετε; ps: ας μην αρχίσουμε τις σαχλαμάρες για βαγγέληδες και αλαφούζους...
gamanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 και η προπαγάνδα συνεχίζεται. Πρωταθλητής , Γαύρος και η αδέσμευτη και αντικειμενική Sportday του αριστερού Χελάκη, στοχοποιούν στο πρωτοσέλιδό τους τον Μιχαλολιάκο, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά ως εχθρό του Ολυμπιακού , προωθώντας την πολιτική ατζέντα του Μαρινάκη. Μόνο το ΦΩΣ στέκεται στο ύψος του. No politica λέμ(π)εε 1
antreaslam Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 όταν το έκανε ο οσφπ, με τα χρέη κοσκωτά, πήρε το (1). Ολοι οι οπαδοί,τον έκραξαν, γιατί το έκανε χρόνια μετά, και το δημόσιο του έσβησε χρέος. Ο αδερφός μου χρωστάει στον ΟΑΕΕ, 18.000 ευρώ κεφάλαιο. Και του εβαλαν 15.000 τόκους. Ο αδερφός μου δεν έχει οπαδούς να τον υποστηρίξουν,και ετσι πρέπει είτε να πληρώσει, είτε να μπει φυλακή. Ο παοκ,ο παο, ο οσφπ, η αεκ, είτε πρέπει να πληρώσουν, είτε να πέσουν Γ εθνική (αφού φυλακή δεν παίζει). Αν και για μένα, στις ΑΕ, έχει πάντα ευθύνη ο κύριος μέτοχος και ο διευθυνοντας συμβουλος, για τα χρέη, ακόμα και αν κυρήουν πτώχευση. Και νομιζω ότι άλλαξε ο νόμος, και ότι ακόμα και να πέσεις Γ εθνική, θα χρωστάς πια (και το βρίσκω σωστό). Οπότε, η άποψή μου, είναι ξεκαθαρα, ζήτα διακανονισμό και έκπτωση, πλήρωσε 17-20εκ, και εκεί σου βγάζω το καπέλο. ΥΓ: Γιατί είναι παράλογο αυτό που ζητάει ο σαββίδης κατά τη γνώμη μου? Γιατί αν μια ανταγωνιστρία ομάδα, "ετρωγε" 11,5μ από το κράτος για χρόνια , και τα επένδυε, ή τα εβαζε σε τόκο, θα είχε μεγάλο κέρδος. Αρα, με ποιο δικαίωμα να χαριστούν λεφτά στον παοκ? 3
Jenkins Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 και η προπαγάνδα συνεχίζεται. Πρωταθλητής , Γαύρος και η αδέσμευτη και αντικειμενική Sportday του αριστερού Χελάκη, στοχοποιούν στο πρωτοσέλιδό τους τον Μιχαλολιάκο, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά ως εχθρό του Ολυμπιακού , προωθώντας την πολιτική ατζέντα του Μαρινάκη. Μόνο το ΦΩΣ στέκεται στο ύψος του. No politica λέμ(π)εε Ευτυχώς που υπάρχει ο ΣΚΑΪ και ενημερωνόμαστε αντικειμενικά κάθε φορά
margaritagr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εγω βασικα πιστευω οτι το λαθος ειναι του κρατους που δινει την ευκαιρια σε παε να πεσουνε κατηγορια & να τους σβηστουν τα χρεη!!! Απιστευτο πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο. Ηδη η αεκ το εκμεταλλευτηκε κ θεωρω θ ακολουθησουν κι αλλοι. Οαο για τον σαββιδη απλα εκβιαζει ξεροντας την ασχημη κατασταση της χωρας. Φυσικα κ πρεπει να πληρωσει ολο το ποσο.
gamanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ευτυχώς που υπάρχει ο ΣΚΑΪ και ενημερωνόμαστε αντικειμενικά κάθε φορά Αίμα, τιμή, συμψηφισμοί. ο Σκάι δεν είναι αθλητικό κανάλι, δεν πρεσβεύει no politica και σαφώς δεν είναι αντικειμενικό.
Jenkins Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πρεσβεύει no politica ο γαύρος? Ο πρωταθλητής? Είναι αντικειμενικές οι δύο αυτές φυλλάδες? Βάλε ΣΚΑΪ, άκου, δες, ενημερώσου, αντικειμενικά. 1
gamanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αν και νομίζω πώς έχουμε την ίδια 55άρα, , δεν έχω καν δέκτη κεραίας. Μάλλον δεν κατάλαβες το bold. Αίμα, τιμή, συμψηφισμοί. ο Σκάι δεν είναι αθλητικό κανάλι, δεν πρεσβεύει no politica και σαφώς δεν είναι αντικειμενικό.
Jenkins Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αν και νομίζω πώς έχουμε την ίδια 55άρα, , δεν έχω καν δέκτη κεραίας. Μάλλον δεν κατάλαβες το bold. Μεγειά το εργαλείο. Και σου εξηγώ, όσο αντικειμενικό είναι το ΣΚΑΪ, άλλο τόσο είναι και οι φυλλάδες που αναφέρεις. PS Ο ΣΚΑΪ διαφημίζεται ως αντικειμενικός.
gamanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αυτό που θίγω είναι α) η χρησιμοποίηση των αθλητικών εφημερίδων για την εξυπηρέτηση της υποψηφιότητας Μώραλη- Μαρινάκη β) η πλήρης ταύτιση της sPORTDAY με Γαύρο και Πρωταθλητή για εξυπηρέτηση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ γιατί όταν λέμε ότι είναι κοκκινούληδες, ψάχνετε αν υπάρχει μέσο που να έχει αγοράσει μετοχές ο ΔΓ για να το βγάλετε πράσινο. Επίσης, η ΠΡΑΣΙΝΗ πολεμάει ΚΑΜΙΝΗ για το γηπεδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις