Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 γκολ σε 10 λεπτα απο την Κρισταλ Παλας? Απαραδεκτοι....αφου δεν εγινε και φετος δεν θα γινει ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι τι άποψη έχουν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων σχετικά με την στάση του κράτους απέναντι στον Σαββίδη σχετικά με τα χρέη.

Ο ΠΑΟΚ χρωστάει ~25.000.000€ εκ των οποίων τα 11.500.000€ είναι το κανονικό χρέος. Τα υπόλοιπα είναι προσαυξήσεις. Ο Σαββίδης λέει:

1. Ή πληρώνω 11.500.000€ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ζεστά ζεστά!

2. Ή πληρώνω 0€ (βλέπε ΑΕΚ)

Και οι 2 δρόμοι είναι νόμιμοι. Με ποια λογική επιλέγει το 2 το κράτος; Εσείς τι άποψη έχετε;

ps: ας μην αρχίσουμε τις σαχλαμάρες για βαγγέληδες και αλαφούζους...

Δημοσ.

και η προπαγάνδα συνεχίζεται.

Πρωταθλητής , Γαύρος και η αδέσμευτη και αντικειμενική Sportday του αριστερού Χελάκη, στοχοποιούν  στο πρωτοσέλιδό τους τον Μιχαλολιάκο, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά ως εχθρό του Ολυμπιακού , προωθώντας την πολιτική ατζέντα του Μαρινάκη.

Μόνο το ΦΩΣ στέκεται στο ύψος του.

No politica λέμ(π)εε

• Like 1
Δημοσ.

όταν το έκανε ο οσφπ, με τα χρέη κοσκωτά, πήρε το (1).

Ολοι οι οπαδοί,τον έκραξαν, γιατί το έκανε χρόνια μετά, και το δημόσιο του έσβησε χρέος.

Ο αδερφός μου χρωστάει στον ΟΑΕΕ, 18.000 ευρώ κεφάλαιο. Και του εβαλαν 15.000 τόκους.

Ο αδερφός μου δεν έχει οπαδούς να τον υποστηρίξουν,και ετσι πρέπει είτε να πληρώσει, είτε να μπει φυλακή.

Ο παοκ,ο παο, ο οσφπ, η αεκ, είτε πρέπει να πληρώσουν, είτε να πέσουν Γ εθνική (αφού φυλακή δεν παίζει).

Αν και για μένα, στις ΑΕ, έχει πάντα ευθύνη ο κύριος μέτοχος και ο διευθυνοντας συμβουλος, για τα χρέη, ακόμα και αν κυρήουν πτώχευση.

Και νομιζω ότι άλλαξε ο νόμος, και ότι ακόμα και να πέσεις Γ εθνική, θα χρωστάς πια (και το βρίσκω σωστό).

Οπότε, η άποψή μου, είναι ξεκαθαρα, ζήτα διακανονισμό και έκπτωση, πλήρωσε 17-20εκ, και εκεί σου βγάζω το καπέλο.

ΥΓ: Γιατί είναι παράλογο αυτό που ζητάει ο σαββίδης κατά τη γνώμη μου? Γιατί αν μια ανταγωνιστρία ομάδα, "ετρωγε" 11,5μ από το κράτος για χρόνια , και τα επένδυε, ή τα εβαζε σε τόκο, θα είχε μεγάλο κέρδος. Αρα, με ποιο δικαίωμα να χαριστούν λεφτά στον παοκ?

• Like 3
Δημοσ.

και η προπαγάνδα συνεχίζεται.

Πρωταθλητής , Γαύρος και η αδέσμευτη και αντικειμενική Sportday του αριστερού Χελάκη, στοχοποιούν  στο πρωτοσέλιδό τους τον Μιχαλολιάκο, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά ως εχθρό του Ολυμπιακού , προωθώντας την πολιτική ατζέντα του Μαρινάκη.

Μόνο το ΦΩΣ στέκεται στο ύψος του.

No politica λέμ(π)εε

Ευτυχώς που υπάρχει ο ΣΚΑΪ και ενημερωνόμαστε αντικειμενικά κάθε φορά

Δημοσ.

Εγω βασικα πιστευω οτι το λαθος ειναι του κρατους που δινει την ευκαιρια σε παε να πεσουνε κατηγορια & να τους σβηστουν τα χρεη!!! Απιστευτο πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο. Ηδη η αεκ το εκμεταλλευτηκε κ θεωρω θ ακολουθησουν κι αλλοι.

Οαο για τον σαββιδη απλα εκβιαζει ξεροντας την ασχημη κατασταση της χωρας. Φυσικα κ πρεπει να πληρωσει ολο το ποσο.

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχει ο ΣΚΑΪ και ενημερωνόμαστε αντικειμενικά κάθε φορά

Αίμα, τιμή, συμψηφισμοί.

ο Σκάι δεν είναι αθλητικό κανάλι, δεν πρεσβεύει no politica και σαφώς δεν είναι αντικειμενικό.

Δημοσ.

Πρεσβεύει no politica ο γαύρος? Ο πρωταθλητής? Είναι αντικειμενικές οι δύο αυτές φυλλάδες?

Βάλε ΣΚΑΪ, άκου, δες, ενημερώσου, αντικειμενικά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και νομίζω πώς έχουμε την ίδια 55άρα, :devil:  , δεν έχω καν δέκτη κεραίας.

Μάλλον δεν κατάλαβες το bold.

Αίμα, τιμή, συμψηφισμοί.

ο Σκάι δεν είναι αθλητικό κανάλι, δεν πρεσβεύει no politica και σαφώς δεν είναι αντικειμενικό.

Δημοσ.

Αν και νομίζω πώς έχουμε την ίδια 55άρα, :devil:  , δεν έχω καν δέκτη κεραίας.

Μάλλον δεν κατάλαβες το bold.

Μεγειά το εργαλείο.

Και σου εξηγώ, όσο αντικειμενικό είναι το ΣΚΑΪ, άλλο τόσο είναι και οι φυλλάδες που αναφέρεις.

PS Ο ΣΚΑΪ διαφημίζεται ως αντικειμενικός.

Δημοσ.

Αυτό που θίγω είναι

α) η χρησιμοποίηση των αθλητικών εφημερίδων για την εξυπηρέτηση της υποψηφιότητας Μώραλη- Μαρινάκη

β) η πλήρης ταύτιση της sPORTDAY με Γαύρο και Πρωταθλητή για εξυπηρέτηση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

γιατί όταν λέμε ότι είναι κοκκινούληδες, ψάχνετε αν υπάρχει μέσο που να έχει αγοράσει μετοχές ο ΔΓ για να το βγάλετε πράσινο.

Επίσης, η ΠΡΑΣΙΝΗ πολεμάει ΚΑΜΙΝΗ για το γηπεδικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...