Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Εδώ και 16-17 χρόνια :Ρ</p>

Σωστος.....κι εγω απο αρχες 1990 αρχισα να παρακολουθω.....τοτε που αρχισα να παιζω κιολας.

Αγαπημενος παιχτης?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστος.....κι εγω απο αρχες 1990 αρχισα να παρακολουθω.....τοτε που αρχισα να παιζω κιολας.

Αγαπημενος παιχτης?

Χρειάζεται να το ρωτάς κιόλας;

Ronnie για πάντα. Λατρεύω αυτόν τον αυτοκαταστροφικό χαρακτήρα, το ανυπέρβλητο ταλέντο, την παράνοια που τον διακατέχουν. Τη ζωντάνια, τη φρεσκάδα και το ενδιαφέρον που χαρίζει στο άθλημα.

• Like 2

The Rocket.......Κορυφαιος!

Ξεκινησα να παρακολουθω τοτε και ελπιζω να θυμασαι πιστευω Stephen Hendry ο οποιος ηταν φοβερος παιχτης ΑΛΛΑ απο την ημερα εμφανιστηκε ο Ronnie πραγματικα ολα αλλαξαν.Δεν υπαρχει ο τυπος οτι και να πουμε θα ειναι λιγο.

Πως το βλεπεις τωρα το φετινο ποιος πιστευεις θα το παρει?

Hawkins φοβερο ματς σημερα(αν το ειδες).

Hendry δεν πρόλαβα στα καλά του είναι η αλήθεια, δηλαδή στις αρχές του '90 που μεσουρανούσε. Όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ, εκείνος είχε ξεκινήσει πτωτική πορεία.

Αλλά έχω ακούσει κι έχω διαβάσει πολλά γι' αυτόν, κυρίως χάρη στον φανταστικό για μένα σχολιαστή, τον Σπύρο Κατσούφρη, που πλέον δυστυχώς δεν τον ακούμε συχνά.

Για το φετινό παγκόμιο τώρα, όχι επειδή υποστηρίζω τυφλά Ronnie, αλλά βλέπω να το σηκώνει το τρίτο συνεχόμενο. Ναι μεν πέρασε ο Robertson που το έχει ξανασηκώσει, αλλά εκτός του ότι έκανε τελευταία στιγμή ανατρόπα, ο Ronnie δεν έχει χάσει ποτέ τελικό Παγκοσμίου, κάτι που μετράει για μένα.

Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω ότι θα αποκλειστεί απ' τον Hawkins, ο οποίος θα βλέπει φαντάσματα απ' τον περσινό τελικό.

Αυτός που φοβάμαι, είναι ο Selby. Τρέμω αυτό το σάπιο snooker που παίζει. Αυτό «το πάω μόνο για το αποτέλεσμα». Δεν είναι Ebdon, αλλά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εκνευριστικός και να αποδιοργανώσει τον οποιονδήποτε.

Δίνω τα ρέστα μου για φοβερό τελικό Ronnie-Robertson με επιθετικό snooker, αλλά φοβάμαι τον Selby. Τώρα αν μας την κάνει ο Hawkins, θα κλάψω.

Το Hawkins-Dale το είδα στο τέλος, επειδή δούλευα και βγήκα μετά. Κλασικός πλέον ο τρόπος που πανηγύρισε. Δεν ταιριάζει σε παγκόσμιο πρωταθλητή, και δεν είναι τέτοιας πάστας παίχτης imo.

Κι εγω περιμενω πως και πως να δω τα δυο R στον τελικο ΑΛΛΑ κανενας φυσικα δεν μπορει να ξεγραψει τον Selby ο οποιος αν ειναι στην μερα του δεν εχει αντιπαλο.Αλλα ακομη κι αν δεν ειναι θα σου τσακισει το παιχνιδι και μπορει ακομη κι αν δεν παιξει καλα να σε κερδισει.<br>

Φυσικα αν βρεθει σε καλη μερα ο Ronnie ουτε με υπευθυνη δηλωση δεν παιρνεις frame(ξερει ο Walden).Επικο παιξιμο εκεινη την ημερα.<br>

Επισης και ο Robertson ειναι παρα πολυ δυνατος κι αν παρει φορα πολυ δυσκολα τον πιανεις μετα.Ο Trump μετα το 9-11 δεν καταλαβε πως τελειωσε το ματς.<br>

Οποιος κι αν παει τελικο απεναντι στον Ronnie θα ειναι φοβερο ματς.<br>

Το μονο που θα ηθελα ειναι να συνεχιζε ο Ding για να βλεπανε πιο δυνατα ματς.Δεν μ'αρεσει πολυ σαν παιχτης......λες και παιζει ρομποτ.<br>

Anyway τελικος Ronnie-Robertson κι οτι γινει.

<p>Ξεκινά το Ronnie O' Sullivan-Barry Hawkins, ευτυχώς με τον Κατσούφρη στην περιγραφή.</p>

Ευτυχως που ειναι αυτος στη περιγραφη γιατι με τον αλλον που δεν μπορει να πει το ρρρρρρρρ εκλεινα τελειως την φωνη.

Επρεπε να παιζουν στα 51 και ο τελικος στα 101 να χορτασουμε Ronnie.

Καλα ξεκινησαμε 1-1.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...