Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω την Ατλετικο να στήσει λεωφορείο πίσω,την Τσελσι να σφυροκοπα την εστία του Κορτουα και στο 90 γκολ πρόκριση ο Ντιέγκο Κόστα και κοντινό του κάμεραμαν στη μάπα του Ζοζε :D

Θέλω μαδριλενικο εμφύλιο!!!

• Like 3
Δημοσ.

Mας έχουνε κόψει το ποδόσφαιρο. Ή με στρέαμς είμαστε (αν είναι δυνατόν να βλέπω streams σε ευρωπαϊκά ματς) ή πρέπει να πάνε σε καφετέρια να δούμε CL (το κάνουν αρκετοί).

Σήμερα οκ, αλλα κάποτε βλέπαμε CL στην ΤΒ. Εγώ δεν έχω δει ποδόσφαιρο ευρωπαϊκό φέτος κάτι κλεφτές ματιές έχω ρίξει. Πρέπει να κάτσεις μετά το ματς να το δεις σε εκτεταμένα στιγμιότυπα κονσέρβα.

Δημοσ.

Mας έχουνε κόψει το ποδόσφαιρο. Ή με στρέαμς είμαστε (αν είναι δυνατόν να βλέπω streams σε ευρωπαϊκά ματς) ή πρέπει να πάνε σε καφετέρια να δούμε CL (το κάνουν αρκετοί).<br><br>Σήμερα οκ, αλλα κάποτε βλέπαμε CL στην ΤΒ. Εγώ δεν έχω δει ποδόσφαιρο ευρωπαϊκό φέτος κάτι κλεφτές ματιές έχω ρίξει. Πρέπει να κάτσεις μετά το ματς να το δεις σε εκτεταμένα στιγμιότυπα κονσέρβα.

Ναι γιατι πλεον δεν δινει η κρατική τηλεόραση τα χρήματα για να παρει αγωνες πλεον..

Μα σήμερα η ΔΤ το δείχνει...

Δημοσ.

Μακάρι να συνεχιστεί το τεχνικό πρόβλημα και να μην ακούμε τον τρόμπα.

Ας βαλει αλλο ενα η Ατλετικο κι ας ακουω και τον οσκαρ ανατροπης μετα.

Ελααααααααααα............!

Δημοσ.

Ποιά Ρεάλ και ποιά Τσέλσι; Η Ατλέτικο είναι η ομάδα της χρονιάς. 1η στην Πριμέρα και σε λίγο στον τελικό του Ch.L. με πολύ μικρότερο μπάτζετ από τα μεγαθήρια.

• Like 4
Δημοσ.

Δε μου λέτε; Άντε και να δεχτώ ότι όταν περνάς στον τελικό και κερδίζεις κούπες, κανείς δε μπορεί να σου μιλάει για πούλμαν και τακτικές. Τώρα που ούτε κούπα κερδίζει, ούτε μπάλα έπαιξε όλη τη χρονιά, τί βραβείο πρέπει να του δώσουμε του σπέσιαλ-τίποτα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...