SpirtouLisS Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ωχ...θα το πάρει ο Ολυμπιακός. ρε κοσσουτιε πραγματικά μου φυγε το ΝΕΦΡΟ!! Για δωσε λινκ του βιντεο..... Για αυτα που λες τι να σχολιασει κανείς? Αναρωτιεται κανείς αν ειναι καλυτερη η πληρως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ συμπεριφορα της ΝΟΒΑ που δεν αφηνει(καλα δεν φταιει αυτη αλλά καποιος αλλος....) τους σχολιαστες της να σχολιαζουν τις αμφισβητουμενες φασεις ή η πληρης ΑΝΟΗΣΙΑ στον σχολιασμο των φασεων που περιγραφεις οτι υπαρχει σε μερικους.... Κακος διαιτητης. Τελευταιος του αγωνας, αρα 100% σιγουρο οτι θα θελησει να στρεψει τα φωτα πανω του. Τωρα υπαρχουν 2 εκδοχες. Ειτε θα σφυριζει με το γραμμα του νόμου δειχνοντας οτι ειναι Ο Ενας, ο Τασος Ο Κακος ο Μοναδικος, κανοντας το παιχνιδι "μπουρδελο" και και τις 2 ομαδες να βραζουν μαζι του, ειτε θα φερθει πιο εξυπνα και θα σφυριζει συμφωνα με τους κανονισμους αλλά πανω στην φιλοσοφια τους κανοντας μια αψογη διαιτησια και μην αφηνοντας κανεναν να παραπονιεται για αυτην και φευγοντας με ψηλα το κεφαλι. http://www.dailymotion.com/video/x1qyv86_%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-2-1_sport#from=embediframe η επιμαχη φαση ειναι στο 7:10 και μετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι και; Σε χαλάνε τέτοιες ατμόσφαιρες που δεν σπάνε κεφάλια και δεν πλακώνονται οι παίχτες; Τι παραρτήματα; Μόνο έτσι μπορείς να δικαιολογήσεις μια normal ατμόσφαιρα στο μυαλό σου; Τουλάχιστον δεν θα έχουμε διαιτητικά όργια, ούτε μπούκες στα αποδητήρια των διαιτητών στα ημίχρονα. (είναι που δεν ασχολείσαι με την Διαιτησία, πάλι με τον Κάκο ασχολήσαι) Καλή θέαση στο οσφπ-Οφη. Καιρος να κατσει και κανεις αλλος στον Καναπε.Να ξεμουδιασουν καποιοι κιολας Εγω θελω ιδια διαιτησια οπως εκανε στη Τουμπα.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο. Να δουμε και μια 50-50 διαιτησια βρε αδελφε! Ενω εσυ δεν ασχολεισαι καθολου με την διαιτησια ε? Μονο στο μπασκετ,απο τα 10 ποστ που εχεις κανει για τα 4 παιχνιδια της Ευρωλιγκας τα 9 ειναι για την διαιτησια! Εδω θα ειμαστε το Σαββατο το βραδυ να τα πουμε για την διαιτησια...Αλλα ειμαι σιγουρος οτι παλι ο Ολυμπιακος θα φταιει σε κατι,δεν μπορει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Κάγκελα, συρματόπλεγμα και... πόρτες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ!(pics) Σκηνικό... φυλακών θυμίζουν οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου υπό τον φόβο επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ! Διάβασε περισσότερα στο: Κάγκελα, συρματόπλεγμα και... πόρτες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ!(pics) | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook ....superpie infection.......superpie infection..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φοβούνται όταν μεταξύ των δυο ομάδων υπάρχει μια πολύ καλή και φιλική σχέση τόσο στο διοικητικό όσο και στο οπαδικό κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φοβούνται όταν μεταξύ των δυο ομάδων υπάρχει μια πολύ καλή και φιλική σχέση τόσο στο διοικητικό όσο και στο οπαδικό κομμάτι. Στο οπαδικο κομματι? Απο που και ως που υπαρχει φιλικη σχεση? Καμια σχεση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Στο οπαδικο κομματι? Απο που και ως που υπαρχει φιλικη σχεση? Καμια σχεση! Αλαφουζος... "Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία καλή σχέση σε επίπεδο διοικήσεων κι ένα υψηλό επίπεδο οπαδικών επαφών. Έχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη κι αυτός έχει την θέληση και προσπαθεί να επιβληθούν όροι ισότητας και ιδιαίτερα στην διαιτησία. Απ’ ότι γνωρίζω και από τον Παναθηναϊκό και από τους οργανωμένους έχει γίνει μία επαφή με την θύρα 4 για να έρθουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα στο ματς των πλέι οφ και αντίστοιχα στο άλλο παιχνίδι. Θέλουμε πάρα πολύ να γίνει. Άλλο ο ανταγωνισμός, αλλά να δείξουμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε όπως κάναμε και παλιά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Προπονητικα εγκληματα απο τον διωχτη της Γουιτνευ! Μολις εβαλε η Μπενφικα γκολ τους γυρισε ηδη απο το 10ο λεπτο πισω!! Καλα να παθουν που φαγανε γκολ. Η ιδια κλασικη ιστορια του συγχρονου παγκοσμιου και κυριως Ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Τρωω γκολ γυρναω πισω να το κρατησω και να προσπαθησω να βαλω γκολ στην αντεπιθεση. Μα βαζεις γκολ στο 3ο λεπτο. Γιατι να μην συνεχισεις ετσι μπας και βαλεις και 2ο? Τελικα μολις φαγανε γκολ, το ξαναγυρισε και μετα απο λιγο βαλανε γκολ επιβεβαιωνοντας την ανοησια του.... Αλαφουζος... Α το ειπε ο Αλαφουζος, οκ τοτε θα ισχυει..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ολα τα λεφτά το λάικ ..κόντεψε να μου φύγει το σηκώτι :P Κατα τα άλλα οι σχέσεις μεταξυ παναθηναικων και παοκτζηδων εδώ και χρόνια ειναι φιλικές. Μια χαρά τους υποδέχεστε, μια χαρά σας υποδεχονται. Φιλικά σωματεία, καλή συνεργασία, όλα οκ. Ολοι μαζί εναντίον του κακου γάβρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Α το ειπε ο Αλαφουζος, οκ τοτε θα ισχυει..... Mε ρώτησες σε άλλο ποστ από που προκύπτει. Σου απάντησα, τι άλλο να κάνω... Τωρα μην μου απαντήσεις, δεν θέλω να δω άλλο like, ούτε ο Cossutius φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Mε ρώτησες σε άλλο ποστ από που προκύπτει. Σου απάντησα, τι άλλο να κάνω... E ναι αλλά εσυ μιλας σοβαρα και η προταση που ειπες για φιλικη σχεση μεταξυ οπαδων νομιζα την ελεγες σοβαρα. Αλλά τελικα ειχες ριζες σε μια προταση του Αλαφουζου δηλαδη τρεχα γυρευε. Ολα αυτα μεταξυ φιλιας και καλης σχεσης τελευταια μεταξυ Παναθηναικου-ΠΑΟΚ ειναι προφανως μεσα στα πλαισια του "ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου". Αλλά αυτες οι φιλιες ειναι επιφανειακες. Εδω βεβαια ειναι και στα πλαισια μιας ατυπης συμμαχιας μπας και καταφερουν να γκρεμισουν το συστημα που εχει φτιαξει ο Ολυμπιακος για να εχει την ευνοια διαιτησιας και ελεγχου της ΕΠΟ. Αμα καταφερουν και το γκρεμισουν μετα λογικα οι φιλιες και τα καλα λογια εκατερωθεν θα σταματησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 E ναι αλλά εσυ μιλας σοβαρα και η προταση που ειπες για φιλικη σχεση μεταξυ οπαδων νομιζα την ελεγες σοβαρα. Αλλά τελικα ειχες ριζες σε μια προταση του Αλαφουζου δηλαδη τρεχα γυρευε. Ολα αυτα μεταξυ φιλιας και καλης σχεσης τελευταια μεταξυ Παναθηναικου-ΠΑΟΚ ειναι προφανως μεσα στα πλαισια του "ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου". Αλλά αυτες οι φιλιες ειναι επιφανειακες. Εδω βεβαια ειναι και στα πλαισια μιας ατυπης συμμαχιας μπας και καταφερουν να γκρεμισουν το συστημα που εχει φτιαξει ο Ολυμπιακος για να εχει την ευνοια διαιτησιας και ελεγχου της ΕΠΟ. Αμα καταφερουν και το γκρεμισουν μετα λογικα οι φιλιες και τα καλα λογια εκατερωθεν θα σταματησουν. Αυτες οι "φιλιες" θα σταματησουν αν ο ΠΑΟ παθει κατι αναλογο με την ατμοσφαιρα της Τουμπας ή αγωνιστικα με αντιαθλητικο παιχνιδι απο μεριας ΠΑΟΚ.. Και επισης,η "φιλια" αυτη ξεκινα απο τον Αλαφουζο προς τον Σαββιδη,δηλαδη ο Αλαφουζος παει να "κολλησει" -που λεει ο λογος- προς τον Σαββιδη ως αδυνατος προς τον δυνατο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 E ναι αλλά εσυ μιλας σοβαρα και η προταση που ειπες για φιλικη σχεση μεταξυ οπαδων νομιζα την ελεγες σοβαρα. Αλλά τελικα ειχες ριζες σε μια προταση του Αλαφουζου δηλαδη τρεχα γυρευε. Ολα αυτα μεταξυ φιλιας και καλης σχεσης τελευταια μεταξυ Παναθηναικου-ΠΑΟΚ ειναι προφανως μεσα στα πλαισια του "ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου". Αλλά αυτες οι φιλιες ειναι επιφανειακες. Εδω βεβαια ειναι και στα πλαισια μιας ατυπης συμμαχιας μπας και καταφερουν να γκρεμισουν το συστημα που εχει φτιαξει ο Ολυμπιακος για να εχει την ευνοια διαιτησιας και ελεγχου της ΕΠΟ. Αμα καταφερουν και το γκρεμισουν μετα λογικα οι φιλιες και τα καλα λογια εκατερωθεν θα σταματησουν. Όχι ρε συ μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, κάνουμε και λίγο πλακίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ολα τα λεφτά το λάικ ..κόντεψε να μου φύγει το σηκώτι :P Κατα τα άλλα οι σχέσεις μεταξυ παναθηναικων και παοκτζηδων εδώ και χρόνια ειναι φιλικές. Μια χαρά τους υποδέχεστε, μια χαρά σας υποδεχονται. Φιλικά σωματεία, καλή συνεργασία, όλα οκ. Ολοι μαζί εναντίον του κακου γάβρου Μακαρι να ηταν ολοι μαζι εναντιον του κακου γαβρου αλλα δεν είναι ετσι. Ξεχνας ποια ομαδα σας εδωσε ΜΙΣΟ πρωταθλημα πριν 2 χρονια, ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Παοκ. Σας μισουν ολες οι ομαδες, παρτο χαμπαρι, και δεν φταινε οι άλλοι. Δεν βρεχει... εχουν γινει και επεισοδια, στον f4 της θεσσαλονικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 εχουν γινει και επεισοδια, στον f4 της θεσσαλονικης. Μου θύμισες αυτό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μισούν τον Ολυμπιακό όλες οι ομάδες..Για νέο το λέτε αυτό ; Φυσικά, όταν η μισή Ελλάδα ειναι Ολυμπιακός και η άλλη μισή Αντί-Ολυμπιακός, λογικό δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις