DKNI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 http://www.gazzetta.gr/bolei/article/358417-efyge-o-nikos-samaras Oχι ρε φιλε τι λες τωρα
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Στενοχωρηθηκα πολυ παιδια ...Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει ,τι να πει κανεις ...
FilipposMD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μπα, εντελώς ξαφνικό φαίνεται πως ήταν. Κρίμα ο άνθρωπος, 42 ετών! Τον θυμάμαι στο παγκόσμιο εφήβων που είχε γίνει στο ΣΕΦ, το 1989 νομίζω. Πιτσιρικάς εγώ, με είχε πάει ο πατέρας μου και είχα εντυπωσιαστεί. Σπουδαίος παίκτης και συμπαθής σε όλους νομίζω.
Cossutius. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Παίχτης που τον έβλεπες αντιπαλο και έλεγες "ωχ πάει θα μας τελειώσει αυτός". Respect απλά. Κρίμα ρε φίλε. Ανεύρυσμα. Δε προλαβαίνεις...
Rabican Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 παροτι ειμαι μεγαλος φαν του κοντοπιθαρου, νομιζω φετος θα μπορουσε να το παρει και ο αντρες.. αλλα δεν πειραζει. χρονια εχει ο ισπανος να το παρει. για τον Τσαβι μονο με χαλαει που πια μεγαλωσε και θα ειναι απο τα μεγαλυτερα ποδοσφαιρικα μυαλα που περασαν και δεν πηρε χρυση μπαλα. κριμα.
alexis333 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εχω σταματησει να παρακολουθω τη συγκεκριμενη βραβευση ...Δλδ ο Μεσι βγηκε κορυφαιος παιχτης χωρις να σηκωσει τπτ και ο Ινιεστα ή ο Ντρογκμπα πουθενα ? Καθε χρονο τα ιδια .. Δε ξερω με ποια κριτηρια αποφασιζουν .. Τι να πεις .. 1
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ο Ντρογκμπά με 13 γκόλ σε όλες τις διοργανώσεις πέρσυ να πάρει την Χρυσή Μπάλα; Απο που και ως πού να πάρει αυτό το βραβείο απο ένα μήνα καλής απόδοσης (Απρίλη) όταν την υπόλοιπη σεζόν τα 'ξυνε; Καλύτερα να την έδιναν στον Μιραλάς τότε. 1
alexis333 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 τι θα τις κάνει τόσες μπάλες ο Μέσι Αυτο ειναι ενα θεμα οντως ...
kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εχω σταματησει να παρακολουθω τη συγκεκριμενη βραβευση ... Δλδ ο Μεσι βγηκε κορυφαιος παιχτης χωρις να σηκωσει τπτ και ο Ινιεστα ή ο Ντρογκμπα πουθενα ? Καθε χρονο τα ιδια .. Δε ξερω με ποια κριτηρια αποφασιζουν .. Τι να πεις .. Ο Μήτρογλου τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις