Demon13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Do you know οτι το παιχνιδι ειχε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ? Μην μου λες ασχετα πραγματα ρε φιλε...Κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου σε ρωτησα,εγιναν 7 διακοπες? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? Στην Ριζουπολη ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του παιχνιδιου επεσε εστω ΜΙΑ φωτοβολιδα στον αγ. χωρο? Εγιναν και εκει 7 διακοπες? Όχι. Εκεί γίναν άλλα. Στα παν παραπάνω. (με τις ευλογίες του υπαλλήλου σας σήμερα, και αρχηγό της αστυνομίας τότε,Τσιρώνη) 4-5 διακοπές γίναν στο Ματς του Καλόπουλου. στις 2-3 διακοπές λιγότερες κόλλησες. Έλεος. Μνήμη χρυσόψαρου καλά λέω εγώ. Οχι δεν θα συνεχίσω να κάνω αυτή την δουλειά επειδή έχεις θέμα εσύ. Επίσης κάτι που ξεχνάς, μπούκαρε ΠΡΙΝ ΤΗΝ ληξη ο Μητρόπουλος και έπιασε απ τον γιακά τον αγωνιζόμενο παίχτη ΛΕΤΟ.
Cossutius. Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Είναι η πρώτη φορά που χάνω ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και το προτιμούσα. Γιατί σημασία έχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και των μελών της αποστολής. Υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός. Mιτσελ... Ετσι αγόρι μου. Τρολαρέ τους κιόλας. Πες τους καθαρά οτι το έδωσες το ματς επειδή φοβήθηκες...πες το καθαρά. :-P Μάγκας και θα μου λείψει γιατι έχει ποιότητα.
Crash_Batic Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Όχι. Εκεί γίναν άλλα. 4-5 διακοπές γίναν στο Ματς του Καλόπουλου. στις 2-3 διακοπές λιγότερες κόλλησες. Έλεος. Μνήμη χρυσόψαρου καλά λέω εγώ. Οχι δεν θα συνεχίσω να κάνω αυτή την δουλειά επειδή έχεις θέμα εσύ. εγιναν 5 διακοπες στο ματσ του Καλοπουλου? χαχα... αστο ρε φιλε,δες το παιχνιδι και μην τρολαρεις...
tomato9 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Mιτσελ... Ετσι αγόρι μου. Τρολαρέ τους κιόλας. Πες τους καθαρά οτι το έδωσες το ματς επειδή φοβήθηκες...πες το καθαρά. :-P Μάγκας και θα μου λείψει γιατι έχει ποιότητα. φυσικα και το εδωσε το ματς επειδη φοβηθηκε τα μολυσμενα ψαρια. η κεφαλια στο 115' ηταν και αυτη αλλη μια οφθαλμαπατη, αλλο ενα θεατρο
Caiden Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Λοιπον δεν σχολιαζω ολα τα υπολοιπα. Απλα θελω να δω Κατσουρανη και Μανιατη δια βιου αποκλεισμενους απο την Εθνικη. Σε καθε ματς κ@λοτριβονται και οι δυο για τσαμπουκαδες. Τετοιοι παιχτες δεν αρμοζουν στην Εθνικη, ας μπουνε να παιξουν αλλοι, αυτους τους δυο δεν θελω να τους ξαναδω
kosmasgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αν δεις στον παγκο σου ψαρια λαχταρα θα παρεις. lool 2
gdask Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εγώ άμα δεν δω μωλωπιασμένα μάτια παικτών του οσφπ δεν πιστεύω ότι τους χτυπήσανε. Μάλλον θα κάνανε θέατρο. 1
lak10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 θεια δικη καποτε στην ριζουπολη μας λεγατε οτι το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα τωρα τι δεν ειστε αντρες πια? οταν κοβατε την φυσουνα και χτυπουσατε παικτες ηταν καλα μεχρι και μπραβους στα αποδυτηρια ειχατε. θεια δικη 11 χρονια μετα και ασε τον σαββα να σκουζει οσο θελει 2
Pa0ki Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το θέμα είναι εξαλειφθούν τέτοια σκηνικά, όχι να γίνουμε γαύροι στη θέση του γαύρου 3
kirileman Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το θέμα είναι εξαλειφθούν τέτοια σκηνικά, όχι να γίνουμε γαύροι στη θέση του γαύρου Κι όμως, αυτό ακριβώς ονειρεύονται διοικήσεις και μεγάλο κομμάτι των αντίπαλων οπαδών. 1
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Στη ριζούπολη, δεν είχε γίνει τίποτα, ή "σιγά τα αυγά", πειραιώτικη μαγκιά, 3-0 ρε, ουγκ. στο "και εγω κάλυπτα τον κατσουράνη", καλά, πως κάνετε έτσι, ήσασταν πίσω,ναι σας αδικησε, αλλά θέατρο, και ο βαγγελας διδασκε ήθος, δεν πειράζει μωρέ. Στον πανιώνιο, γης μαδιάμ το γήπεδο, δακρυβρεχτες δηλώσεις, αφήστε μας να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αντρικό σπορ η μπαλα, να το κερδίσουμε στο γρασίδι. Με την καλαμαρια, να ακολουθηθούν οι νόμοι όμως. Σε κάθε σφαγή, ας έπαιζες μπάλα, ας επένδυες, ας κατουρούσες καθιστός να μη λερώσεις τη λεκάνη. Ερχεται κάποια στιγμή, που κάποιος, ζηλεύει. κάνει τα ίδια, χειρότερα, ή καλύτερα(!), καφριλίκια. Είναι νομοτελειακό αυτό, ότι θα συμβεί, και είσια ο κύριος υπεύθυνος, όταν τόσα χρόνια είσαι ατιμώρητος! (χωρίς να μιλήσω καν για τιμωρίες παιχτών, εδρας, κλπ). Και εγώ, σαν 3ος, μεσα μου θα χαρώ που ο οσφπ έζησε κ αυτός μια ζούγκλα, και ας σιχαινόμαι τη ζουγκλα (Σαν ατμόσφαιρα)! Και θα βρω ΓΕΛΟΙΑ αντεπιχειρηματα σε όποιον οπαδό του οσφπ προσπαθήσει να πει (ΔΙΚΑΙΑ) ότι με όσα έγιναν χθες, δε μπορούσε να παίξει μπάλα.Και κάτι ακόμα: Το ξέρωω οτι πανευρωπαικά, τα καπνογόνα, είναι αιτία τιμωρίας. Εγώ τα γουστάρω πολύ, αρκεί να μένουν στα χέρια των οπαδων. Γουστάρω την ατμόσφαιρα που δημουργούν, και μου αρεσε πολύ χθες αυτό που είδα στην τηλεόραση. Για όλα τα άλλα χθεσινά, δε μπορεί κανείς σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί. Μα κανείς. 4
man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτό φωνάζω τώρα τόσο καιρό στους φιλάθλους της ομάδας μου και δεν το καταλαβαίνουν.Ειδικά από τότε που ανέλαβε ο χοντρός όλοι οι άλλοι φίλαθλοι μας μισούν μας θεωρούν το καρκίνωμα του ποδοσφαίρου.Και εν πολλοίς είναι και λίγο άδικο για μας μιας και πάντα φέρναμε παιχταράδες για τα Ελληνικά δεδομένα και θα μπορούσαν όλοι αν όχι μας θαυμάζουν τουλάχιστον να μας ζηλεύουν αλλά όχι να μας μισούν.Όπως στρώνεις όμως έτσι κοιμάσαι.Όταν στερείς κύπελλο από μικρότερη σου ομάδα που δεν το έχεις καμία ανάγκη γιατί είσαι ο τραμπούκος του αθλήματος όλοι θα σε μισούν.Όταν δέρνεις δημοσιογράφους που κάνουν την δουλειά τους μες το γήπεδο σου όλοι θα σε μισούν.Και η λίστα είναι ατελείωτη.Είμαι σίγουρος χίλια τα εκατό ότι ακόμα και αν μπουκάριζαν όλοι χτες μες το γήπεδο και έστελναν όλους τους παίχτες μας στο νοσοκομείο από το ξύλο, κανένα άλλος οπαδός πλην των δικών μας δεν θα χαλούσε ούτε 5 λεπτά από τη σκέψη του για το γεγονός.Γεγονός είναι αυτό που είπα πιο πάνω.Όλοι μας θεωρούν τον καρκίνο του ποδοσφαίρου και δεν μας φταίει κανείς για αυτό.Βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας.Μία με την Α.Ε.Κ της πήραμε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, μία με τον αστέρα, μία με το και εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη μία με το Σισέ σε πήδηξα σήμερα,ε ποιος θα σε γουστάρει στην Ελλάδα.Φοβάμαι ότι τα χειρότερα δεν πέρασαν είναι πολύ πιθανό από δω και πέρα όπου πηγαίνουμε να παίξουμε να τρώμε και ένα χέρι ξύλο.Το φαινόμενο δείχνει ξεκάθαρα αυξητικό και αν δεν καταλάβουμε ότι αυτό κάνει περισσότερο κακό σε μας από ότι στους άλλους θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. 3
tsakonas Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Aλλαγή έδρας τελικού, γυναικόπαιδα και αναβολή σκέφτεται η ΕΠΟ http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/epeisodia/allagh-edras-gynaikopaida-kai-anavolh-skeftetai-h-epo.2744699.html 30000 καφροι ειναι πολλοι ε
Demon13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Συμφωνώ με την αλλαγή έδρας σαν μέτρο. Δεν συμφέρει τον Παναθηναϊκό όμως. Γιατί τέτοια ωραία και όμορφα εφαρμόζονται πάντα εις βάρος του Παναθηναϊκού και ποτέ κατα κάποιου άλλου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις